Charlie Sheen

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Charlie Sheen

PostitusPostitas Rain » 25. Oktoober 2011, 13:06

Charlie Sheen
New York, USA (03.09.1965)

Charlie Sheen, sünninimega Carlos Irwin Estévez on sündinud New Yorgis 1965. aastal. Juba noores eas oli Charlie oma isa eeskujul väga huvitatud näitlemisest. Juba 9-aastaselt omandas ta enda esimese filmirolli, olles üks paljudest näitlejatest filmis, kus ka tema isa näitles - "The Execution of Private Slovik" (1974).

Olles õpilane Santa Monica Keskkoolis, oli tal tolleks ajaks juba kaks suuremat huvi tekkinud, millega ta ka regulaarselt tegeles - näitlemine ja pesapall. Koos oma parimate sõpradega, Rob Loew'i ja Sean Penn'iga, lõid nad mitmeid amatöörfilme. Keskkooli pesapallimansas lõi ta laineid söötjana. Tema eluajal parim skoor oli 40-15. Tema huvi pesapalli vastu oli hiljem ka üks mõjuteguritest tema filmograafias. Kahjuks tema edu pesapallis ei olnud samahea kui tema õpitulemused koolis. Nimelt paar nädalat enne keskkooli lõpetamist visati ta koolist välja liigsete puudumiste ja negatiivsete hinnete tõttu.

Pärast pooleli jäänud keskkooli jätkas Charlie näitlejaks saamise poole pürgimist. Tema esimene suurem roll oli sõjafilmis "Red Dawn" (1984), mis kukkus välja küll edukalt, kuid sellegi poolest ei toonud see suurt edu tema järgmistes filmides, mis olid madalaeelarvelised televisioonifilmid. Suuri kiidusõnu sai ta pärast näitlemist Oscari-filmis "Rühm" (1986), mille hea rollisooritus oli isegi kriitikutele meeltmööda. "Rühma" edu inspireeris Oliver Stone'i kaasama Charlie't ka tema järgmisse filmi "Wall Street" (1987).

Peagi tuli Stone Charlie juurde ka jutuga osalemaks tema järgmises filmis, "Born on the Fourth of July" (1989). Kuid kahjuks või õnneks jäi Stone'i jutt vaid jutuks, kuna isegi Charlie'le ütlemata asendas ta Charlie Tom Cruise'ga, milles Charlie ise sai teada alles oma vennalt. See viis pettumuseni, mille tulemusena lõppes edaspidiseks Charlie ja Stone'i koostöö filminduses.

Kuid Charlie ja Stone'i lahkarvamused ei teinud kummagi karjäärile halba. Charlie jätkas edumeeli oma karjääriga, lüües laineid kinolinade piletituludes filmidega "Young Guns" (1988), "Major League" (1989) ja "Ässad" (1991).

Kuid siiski tema edu nii tööalaselt kui ka eraelus jõudis peagi karile. Charliel tekkisid probleemid seadusega pahuksis olemisega. Ta hakkas kohtuvahet käima nii prostitutsiooni ostmisega, ebaseaduslike ainete omamise/tarbimisega kui ka abielulahutustega.

2000. aastaks, mil Charlie'st oli saanud puhas ja kaine inimene, valiti ta asendamaks Michael J. Fox'i situatsioonikomöödias "Spin City". Kuigi seriaal jõudis vastu pidada vaid veel kaks hooaega, oli sellegi poolest sellest Charliele ka kasu. Ta jäi silma CBSi eesvedajatele, kes peagi pakkusid talle rolli komöödiaseriaalis "Kaks ja pool meest", mis muutus suureks hitiks teleekraanidel, kuid kahjuks jõudis see koos Charlie Sheeniga kesta 8 hooaega.

17. novembril 2005 kinnitas Charlie Sheen saates Today, et on HIV-positiivne.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 3667
Liitunud: 06. Märts 2008, 16:38

Mine Näitlejad

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

cron