Moderaator: Meeskond
raiz kirjutas:Kaido, mul tuleb see nimelt sisselogimise süsteem uuesti..
Aga ma siiski annan pildi, ehk saad ise täpsemalt aru. Pildil tuleb mul niimoodi ette, kui ma ülevalt sisse login. Suhteliselt tüütu kaks korda teha.![]()
http://i53.tinypic.com/2ll2cu0.png
Pixie kirjutas:Päris piinlik lugu, aga ei leia üles kohta, kus saaks lisada filme/seriaale. Olen ennegi lisanud, kuid praegu on täiesti tühi maa ja midagi ei leia üles.![]()
CM-Girl kirjutas:Mine oma profiilile (üleval,, vasakus nurgas). Klikk. Keri veits alla. "Täienda portaali" olemas all.
Wisegirl kirjutas:Heippa!
Uurisin natuke "Näitlejate" teemat ning surkisin niisama ringi. Olegem ausad, ega ma väga kaua ei otsinud-uurinud, aga selle ajaga siiski õiget kohta, kuhu postitus teha, ei leidnud.
Tahaks teada, näitlejast ülevaadet kirjutades, kas peaksin eelistama jutus sees eestikeelseid filmide nimesid või kirjutaks need ikka inglise keeles?
Dream kirjutas:Kas nüüd hakkabki iga kui viimse foorumiklikiga all vasakus nurgas lahti hüppama omajagu suurt ja olulist ala kattev reklaam, mille sulgemiseks on vaja iga kord mitte üks, vaid koguni kaks korda ristile vajutada?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist