Moderaator: Meeskond
ingrids kirjutas:naljakas, nägin täna und, kus mingil aiapeol olid kõik filmiveeblased koos ja enamus nägid välja nagu nende avatarid... kõige rohkem, keda mäletan olid millegipärast just rauls, IlseV, Level, Avp_75, Soprano ja Forza
Gang-pae kirjutas:Nädal aega tagasi nägin unes, et kaks tüüpi tulid mulle külla. Väitsid end olevat Hülss ja Soprano. Siis koostasime mingeid filmiedetabeleid ja kuulasime Guitar Wolfi. Filmiveeb hakkab vaikselt unenägudesse tungima.
Zinera kirjutas:Läksin hea tujuga kinno ning sain seal kokku - üllatus - Filmiveebi meeskonnaga, kuid Kaido ütles, et film mida vaatama läheme jääb hetkel saladuseks, saalis annab alles piletid kõigile. Kõik olid nõus ja siis läksimegi, ning saalis siis Kaido ütles, et filmiks on Paranormal Activity 2, aga kuna ma juba esimese filmi ajal täiega kartsin ja lisaks ei vaadanud seda pimedas kinosaalis, ütlesin, et ei taha seda vaadata. Siis võeti mind kinni kahe suurema filmiveebilase poolt (kes iganes need ei olnud)ja tariti kinosaali, olin kohustatud seda filmi vaatama.
Dream kirjutas:Unenägu nr.2: Nägin Sopranot unes. Ja ta lihtsalt magas mu unenäos terve aja.
Zinera kirjutas:Soprano tõi mulle raamatuid lugeda, kahjuks andsin need kohe tagasi, sest need tundusid eriti igavad olevat.
Jolt kirjutas:Keegi lucid dreamingut on saavutanud?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist