Moderaator: Meeskond
homunkulus kirjutas:Tõepoolest väga teravmeelne ja intrigeeriv teema arvestades maailmas ühiskonnas toimuvaid arenguid. Loodan, et idee on ka oskuslikult kütkestavaks filmiks vormistatud.
Mis puutub Timberlake'i, siis ei saa aru soigumisest, et kas Hollywoodis näitlejaid polegi. Vigisejad võiks parem viidata, millises fimis ja kus tema osatätmine vilets oli.Isiklikult vaid imetlen mehe näitlemisoskust ja ta rolli sulandumist.
Minuarust põhineb selline kriitika eelarvamustel ja stereotüüpidel. Eriti kui tegu on mõne teise eriala väga tuntud tegijaga, eriti just lauljaga, siis mõned ei suudagi teda näha objektiivselt muus valguses kui selles, milles ta nende ettekujutuses asub. Tuntud tegelast vaadatakse teises rollis pahatihti a priori negatiivselt.
Wisegirl kirjutas:*khm* Virin virin virin.
Mina arvan, et sinu arvamus taolise kriitika kohta on stereotüüpne ja eelarvamuslik.
Mis see näitlemisoskus siia puutub? Kuni siiani pole tema kehastatud karakterid üksteisest palju erinenud. Mul on siiski silmad peas ja ma näen ekraanilt, kuidas ta mängib.
Kui on olemas nii palju häid näitlejaid, kelle hulgast valida, siis mulle tõepoolest meeldiks näha erinevaid nägusid erinevates filmides. Am I asking too much?
OT, vabandan.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist