Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)

Siin räägime seriaalidest, tv-showdest jms.

Moderaator: Meeskond

Re: Viimane seriaal, mida vaatasite!

PostitusPostitas adi » 23. September 2011, 22:11

Office kaheksanda piloot

See väikene nali James Spaderiga kohe alguses - see oli nii hea, et täitis ära kogu vajaliku normi. Kõik ülejäänud naljad tulid boonusena. Anyway on Spader hea valik ning mängib talle kirjutatud rolli suurepäraselt välja.

Pilt
Päeva nali

Up all night piloot

Selle huumori nimi on olme-huumor. Püüab Modern Family publikut. Ka selline kergelt naljakad igapäevamured pluss "oleme trenditeadlik sari". Haiget kindlasti ei teinud ning alati on võimalus, et äkki läheb ainult paremaks, näiteid ju on.

Pilt
Isa ja ema viskavad nalja. Aegajalt täitsa vaimukalt.

Sons Of Anarchy neljanda 1-3

Uued "pahad" on kõige huvitavam osa sellel hooajal.
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
adi
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 23. September 2011, 23:27

How I Met Your Mother 7x02 "The Naked Truth"
Juba pisut parem, fänn olen ikka edasi.

Community 3x01
Jeff-i särk oli avanumbris awesome. "There's a new sheriff in town."
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas LiveForThis » 24. September 2011, 01:26

How I met Your Mother S07,E01-02
Esimene osa oli fail. Miks? Eelkõige ikka selletõttu, et samade naljade, tegelaste eripärade ja situatsioonidega sisustatud episood oli lihtsalt igav. Kõik seda oleme juba tarbinud ja nii et vähe ei ole.
Tantsunumber ajas lausa silmad lakke.

Teine episood meenutas juba HIMYM klassikalist perioodi, mis on iseenesest väga kiiduväärt. Huumorit jagus erinevalt eelnevast osast märksa rohkem. Vana ja hea.
Kuid samal ajal peaks ikkagi tõdema, et sari toetub ellujäämiseks üksnes sügavale juurdunud iseloomule, mis HIMYM-i tegelikult armsaks tegigi. See sama isemoodi loom on nüüd kuivaks imetud, aga nagu näha, siis nad pigistavad seda siiamaani, et midagigi kätte saada.
Suures osas meenutas 2. osa kõige rohkem kunagist HIMYM-it ja veel hunnikut klišeepundart, mille abil lugu edasi viia. Kuhu see aga suundub? Ei mina ei tea. Nad on seda teed(Ted ja tema armastus) nii pikalt kõndinud, et ei ootagi enam üllatavaid sisukäike.

Community S03,E01
Värske lemmik Community jätkab aga samas vaimus, kuid siiski on midagi muutunud. Läbi kogu esimese osa oli tunda vastust fännide küsimustele, et millega nad sel hooajal peale hakkavad. Peaks mainima, et üsna ootamatult struktueeritud episood. Muusikali number oli pihtas põhjas ja kõik edasine lahedalt kiuslik. Abedi CT`i asenduseotsingud tuletasid taas meelde kuivõrd palju ootamatust on tema karakter senimaani pakkunud ja nüüd jagab seda arvatavasti veelgi tihedamini. Tuletas meelde ka asjaolu kui tähelepanelikult manipuleeriva sarjaga tegelikult tegemist on.
Episood möödus küll väga kiiresti, aga mitte kordagi lihtsalt silme eest mööda tuhisedes.

The Big Bang Theory S05,E01-02
TBBT on mulle alates esimesest hooajast meeldinud ja senimaani pole arvamus eriliselt muutunud. Ka sarja kvaliteet on suures osas väga ühtlane. Hurraaefetki pole minus tänini tekkinud, aga sellele vaatamata pakub TBBT nauditavat seltskonda.
Ainukeseks miinuseks loeks eelmise hooaja võimetust oma episoodidele korrektne punkt panna. Miskipärast jäi alati mulje, et lugu jäi poolikuks, kuigi tegelikult seda ei juhtunud. Lihtsalt puudus normaalne punkt enne tiitreid.

Mis puutub värskesse episoodi, siis on kõik ikka vanaviisi. Tempo, huumor ja tegelased on senini naerutavad. Ei midagi erakordset, aga nagu ikka funny, funny, funny.
Iseasi, kas see uus suhteteema minu jaoks töötama hakkab.
Vihkan sarjades sellised olukordi.
Debiilne.

Modern Family S02,E12-21
2. hooaeg on kuidagi kahvatu. Kui esimese jooksul sattusin isegi hetkelisse vaimustusse, siis nüüdseks on see täiesti vaibunud ja vaatan neid episoode suhteliselt külma pilguga. Huumor ei ole just väga kaasakutsuv, moraaliloengud ka mitte, liigne ja ennast igale poole toppiv family drama käib väheke närvidele. Mis aga kindlameelselt kaasa haarab, on sarja tegeleskond. Suhteliselt toimiv punt, kellega igav ei hakka.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 24. September 2011, 16:01

The Playboy Club 1x01 "Pilot"
Midagi eriti vaatamisväärset pole, vaevalt ma edasi jälgin. Turnerid olid nice move. Keskpäraseks võib pidada, eelmised on hullemad olnud.

The Soup 2011.09.16
Dolphin Tale''i trailer kicks ass!
"I believe ghosts talk to us through idiots."
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas LiveForThis » 24. September 2011, 22:02

Modern Family S03,E01-02

Suhteliselt okei. Isegi etemad kui 2. hooaja viimased episoodid. Phil läheb sellest pundist vist ikkagi kõige paremini korda.

Parks and Recreation S04,E01
Jep, kinnitas jälle vägagi kaalukalt teenitud lemmiksarja staatust.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 25. September 2011, 13:22

Supernatural S07,E01

Hmm, üllatavalt tihe episood. Algus veel lonkas ja kuulutas sama pideva dilemmatsemise algust, mis 6. hooajaski, aga poole pealt hakkasid arenema uued sisuliinid, mis tõotavad intrigeerivat sündmuste arengut. Kui nad suudavad sellele läheneda originaalsemalt ja mitte nii ühe koha peal tammuvalt edasi arendada, siis peaks täitsa okei hooaeg tulema.

Spoiler :
Leviataanid, Jumal ja Castiel ning lõpuks ka asjalik lähenemine Sami olukorrale - üsna awesome kombinatsioon.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 25. September 2011, 15:49

Pilt
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 25. September 2011, 19:27

Community 3x01

Üldse ei meeldinud.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 25. September 2011, 19:40

Two and a Half Men S09,E01

Ei pakkunud mulle suurt midagi. Kaunikesti igav osa. Kõik need Sheeni vastu pööratud naljad olid ka nii labasevõitu ja laisad. Kutcher oli ka kuidagi kohmakas nagu ikka. Kui Butterfly Effect välja arvata, siis pole ta mulle näitlejana kunagi meeldinud.

Kui päris aus olla, siis olen sarja kuni 4. hooajani näinud. Ega siis ka eriti meeldinud.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 25. September 2011, 22:40

Reeded on jälle sisustatud. (Y) Muide, on teil ka mingi kindel järjekord, kuidas seepe vaatate nt. just tihedalt pakitud reede puhul, kui meile jõuavad Parks, Office, Community and whatnot? Ma jätan Parks'i kindlasti sitcom'dest viimaseks ehk kirss tordil, Community enne seda jne. Sunny't vaatan nüüd esimest aastat nädala kaupa ja ilmselt jätangi selle nö. energiliseks avapauguks.

It's Always Sunny in Philadelphia 7x02 "The Gang Goes to the Jersey Shore" :shokeeritud:
Spoiler :
Pilt

Pilt

The Office 8x01 "The List"
Täitsa hea "restart", James Spader tõi oodatud värskust.

Community 3x01 "Biology 101"
Forza, anna mulle oma diileri number. That being said... polnud päris homerun minu jaoks, kuigi oli palju awesome't...
Spoiler :
Pilt Pilt Pilt
Pilt Pilt
Pilt Pilt

Pilt

Pilt Pilt
Luuvin seda Annie "sõnatut" nägu alati^^

Parks and Recreation 4x01 "I'm Leslie Knope" - 11/10 :!:
Spoiler :
Pilt Pilt

Pilt Pilt

Pilt Pilt Pilt
CALLBACK!

Archer 3x02 "Heart of Archness: Part II"
Archer on mul reeglina alati pärast Parks'i ja on selle koha augu välja teeninud.

Charlie's Angels 1x01 "Angel with a Broken Wing"
Minka Kelly pärast vaatasin, aga tuleb ikka skippida, sest kõik muu on meh või alla selle.
Spoiler :
Pilt
Beg to differ...

Person of Interest 1x01 "Pilot"
Vot nii tehakse pilootosa. My nigga, Jonathan Nolan. Vaatan kindlasti edasi!
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas LiveForThis » 25. September 2011, 23:14

Ma ei ole isegi kauaoodatud Person of Interest`i ja Fringe`i uue hooaja avaosani veel jõudnudki.
Tore kuulda, et PoI piloot mingi keskpärane juust ei olnud (Y)

Ise alustasin aga kurikuulsa The Office`iga. USA variandiga, kui täpsem olla. Tundub, et siit saab alguse minu pikim sitcom üldse ja mul on selle üle hea meel, sest pilootosa oli igati veenev, et uue hooga edasi vaadata.
Kontorielu Carelli suguse hulluga pole just lust ja lillepidu ;-)

Jube lahe on jälgida kuidas teisedki mockumentary sitcom`id on The Office`i oma vaimseks papaks valinud :P
Aga nii see elu juba. Lood midagi originaalset, siis tehakse sellest oma versioon ja millele omakorda järgnevad popid ja vähem popid samalaadse stiiliga sarjad. Mõni algupärasest sõltuvam, mõni jälle kardinaalselt erinevam.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 25. September 2011, 23:31

Rum ham! I'm sorry rum ham!

Aga, Soprano, ma ei oska öelda. Ei olnud päris see. Kohati oli way off ikka. Sellegipoolest, oli ka kohti, mis naerma võtsid. Aga midagi oli väga valesti avaosa juures. Liiga over the top.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kickflick » 25. September 2011, 23:43

ENSV 3x02
Community 3x01
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Wisegirl » 26. September 2011, 01:00

Grey anatoomia 8x01- 8x02
Mentalist 4x01
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 26. September 2011, 10:32

The Simpsons S23,E01

Üllatavalt humoorikas episood. Esimestel minutitel ei saanud veel täpselt aru, kes see pagana külalishääl on ;-)
Suhteliselt õnnestunud paroodia.

The Family Guy S10,E01

Ka täitsa õnnestunud. Scrooge McDuck (Y)

Person of Interest S01,E01

Põnev idee ja selle telgitagused. Tundub, et taaskord on tegu sarjaga, kus domineerivad salapärased jõud, sci-fi elemendid, endised sõdurid ja müstilised härrad pargipingil. Piloodina töötas väga hästi. Tõmbas nobedalt konksu otsa. Miinuseks aga nii palju, et esimene juhtum, millega sarja ideed demonstreerida, oli suhteliselt igav, kuigi samal ajal andis edukalt edasi kogu salapärase The List`i mõtte.
Caviezel ja Emerson olid mõlemad suurepärased, aga hetkel ei ole vaimustatud, vaid pigem ootusärevuses.

Fringe S04,E01

Spoiler :
Kogu episood oli pühendatud uue paarilise tutvustamisele, siis samal ajal püüti ka uut vandenõu sisuliini sisse tuua, aga see mõjus suures osas tavalise shapeshifterite tagaajamisena. Kogu osa ümbritses muidugi ka Peteri, Observerite ja paralleeli teemat, aga kogu osa oli pigem nagu hädavajalik sisutäide, et uue tegelasega kohanduda.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Telejutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline