Michael Jai White

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Michael Jai White

PostitusPostitas Rain » 24. September 2011, 16:05

Michael Jai White
USA, New York (10.11.1967)

Michael Jai White sündis Brooklynis, New Yorgis. Tema lapsepõlv oli natukene karm, kuna ta pidi elama vaeses ja karmis linnaosas, mis sundis teda juba 7-aastaselt hakkama õppima võitluskunste. 14-aastasena oli Michaeli tema linnaosas tuntud kui kartmatu tänavavõitleja, kuna ta pidi end tihti tõestama, sest karmi ümbritseva keskkonna tõttu leidus seal pidevalt inimesi, kes norisid tüli ja loomulikult ei tohi sellises keskkonnas olla nõrgim lüli .

18-aastasena hakkas ta Noorte Meeste Kristlikus Ühingus andma karatetunde ja hiljemalt hakkas ka selle alaga raha teenima, osaledes karateturniiridel ja tantsuvõistlustel. Ülikooli lõpetas ta auavaldustega ja võttis suuna edasi kolledžisse.

Kuna tol ajal polnud Michael veel endas kindel, mis ta tulevikult ootab, käis ta pidevalt koolide vahetmööda, mille vältel oli ta ka mõndades näitlemisetundides osalenud. Pärast kolledži lõpetamist sai temast ülikooliõpetaja, spetsialiseerunud õpetama emotsionaalsete häiretega õpilasi. Kuid samas oli ka näitlemine talle väga meeltmööda, kuid sellegi poolest ei soovinud ta oma õpilasi nii-öelda maha jätta. Selle asemel võttis ta oma vabast ajast osa teatriproovidest ja -näidenditest. Lõpuks said ka tema õpilased Michaeli suurest unistusest teada ja soovitasid tal tegeleda sellega, mis ta tõesti soovib - näitlemisega. Michael jättis õpetajatöö maha ning asus täie rauaga tegelema näitlemisega.

Oma näitlejakarjääri alustas ta osaledes reklaamides, teatrinäidendites ja seriaalides, mis lõpuks viisid teda ka tema esimese suurema filmirollini filmis "Tyson" (1995).

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 3667
Liitunud: 06. Märts 2008, 16:38

Mine Näitlejad

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist

cron