Tegelikult... ootasin kõvasti halvemat.
Ilmselgelt suurte ambitsioonide ja visadusega kokku pandud ühisprojekt, asja ometigi paberile pannud Orci/Kurtzman, kes on Hollywoodi
high profile stsenaristide seast kindlasti ühed osavaimad ja tähelepanuväärseimad,
executive produceriks Steven Spielberg ning lavastajaks Jon Favreau, ühe lugupeetavaima koomiksifilmi režissöör - ja kõike seda kaunistamas väga õnnestunult valitud näiteseltskond. Tulemuseks on küllaltki kergemeelne, kuid pilkupüüdev ulmemärul, millele lisab värskust Metsiku Lääne maailm... ja noh, kui mõelda "Wild Wild West"-i peale, siis oleks võinud KÕVASTI hullemini minna. Tulnukad olid oma kobadusest hoolimata päris ägedad ja nende profiili toetas mõnusalt winstonlik disain.
Muidugi oli filmi vaatamise ajal palju asju, mida ma endamisi kirusin (näiteks indiaanlaste kaasamine), aga ma ausalt öeldes ei mäletagi enam, mis need tõrvatilgad täpselt olid. Vahepeal tekkis tunne, et no nüüd läheb küll megasitaks, aga võta näpust, siis tuli esimene suur
actionstseen, mis toimus eredas päevavalguses, ja mu tuju oli kohe jälle hea.

Daniel Craig ei olnud kahjuks midagi erilist, või õigemini tema tegelane jäi kuidagi pinnapealseks; see kahjuks juhtub niisugustes filmides kummitama karaktereid, kelle minevikust või olemusest meil kohe võimalikult palju teada ei õnnestu - see-eest tema puudujäägid korvasid Harrison Ford ja Sam Rockwell.