Moderaator: Meeskond
adi kirjutas:_eesti999_ kirjutas:Jah aga liiga tavaline. Niigi armastust on ümberringi
oh juudas, see oli nii nunnu
damon kirjutas:Vaatasin filmi ca aasta tagasi - tundus igav, sisutühi ja ei saanud kuidagi pointile pihta, miks sellest nii palju räägitakse. Mõtlesin, et mul on mingi taustainfo puudu ja arvasin, et loen raamatu läbi ja siis saan pihta.
Nüüdseks lugesingi aga ikka ei saa aru mis teeb selle raamatu või filmi mingiks eriliseks. Samamoodi oli raamat igav ja sisutühi.
4/10
damon kirjutas:Kokkuvõtteks kujunes minu arvamuseks, et nii raamat kui film on noorte naiste märg unenägu vampiiridest.
MNC kirjutas:Ma lugesin raamaut umbes 3 aastat - jõudsin umbes kuuekümnenda leheküljeni, siis andsin alla ja tõin raamatukogust koomiksi.
Pixie kirjutas:damon kirjutas:Kokkuvõtteks kujunes minu arvamuseks, et nii raamat kui film on noorte naiste märg unenägu vampiiridest.
Jutt ikka neist noortest naistest (minu arust pigem tüdrukud), kes fännavad, eks? Ilmselgelt oleks liig üldistada, et kõik naissoost inimesed on Videvikust vaimustuses.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 20 külalist