JigSaw kirjutas:Narkomaanid leiavad veel ühe koha kus süstimas käia.Samal ajal vaatavad filmi "Reekviam Unistusele" ja süstivad.Kahjuks ei näe nad filmi lõpu, kuna nad lendavad lae all või on saanud üledoosi.
Oi, oi, kui õelad ja vaimupimedad TE inimesed olete. Arvate tõesti, et Narva on üks narkomaanidest kubisev koht, narkarite paradiis, nagu mingi NY äärelinn?! Te eksite.
Narva, teie teadmiseks on Eestis suuruselt kolmas linn, siin on haridust, kultuuri ja sporti. Erinevatel ülevabariigilistel olümpiaadidel on Narva koolid ikka ja alati kõrgetel kohtadel, küll vene keelsed koolid aga seda nad ka väärivad. Siin on kaks kultuurimaja, milledes ikka ja alati midagi toimub. Tõesti, Eesti asja jõuab siia vähe ja eestlasi ongi siin vähe, kuid see ei tähenda, et neid üldse pole. Mainimata ei saa jäta vaatamisväärsusi. Narvast tulnud sportlased on samuti päris kaugele jõudnud, nii Eestis, kui ka välismaal.
Arvate tõesti, et ehast koiduni käib Narva tänavatel üks süsitmine.

Keegi on vist liiga palju mõttetuid Hollywoodi filme vaadanud. Korraks viige oma pilk arvuti ekraanist eemale, lugege ajalehti, raamatuid, kõige parem käige ise kohal- oma silm on kuningas. Kritiseerib ja möliseb ainult see, kes ei tea asjast mõhkugi.
Ma ei väida üldse seda, et siin narkomaania probleemi ei ole, on kyll, kus siis seda ei ole?!. Ja siin on palju venelasi. Aga uskuge mind, kes ma olen kogu oma elu Narvas elanud, see on samasugune linn nagu kõik teisedki.
Kaasmaalased, enne kui võtate avalikuses sõna, veeduge, et teie mõtted on igati adekvaatsed, vastasel juhul teete ainult endale ''head'' nime.
äitah, tähelepanu eest!
Jah, homme vist avatakse see ''suurepärane'' kinomaja.

ei no tõesti, väliselt on see ikka ülisuper ehitis

. Ehk, kui aega astun läbi. Jagan äkki muljendki!

Seniks, nägemist!