Koersõdurid

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Koersõdurid

PostitusPostitas Robert » 05. Märts 2006, 18:36

Koersõdurid
Dog Soldiers (2002)

Rühm sõdureid saadetakse tihedasse laande õppustele, kuid need tõotavad muutuda tapatalguteks, sest metsas on verejanulised olendid, kes pooleldi hundid, pool inimesed. Vanas talumajas hakkab peale verine lahing, mis peab kestma kuni päikesetõusuni, kuid võib-olla ei näe seda neist keegi.

Loe täielikku tutvustust siit
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Gamma14 » 02. Jaanuar 2007, 14:59

Väga hea film, kuigi õudusfilmide kategooriasse eriti ei sobi, sest midagi õudset seal küll ei olnud. Actionit oli päris palju ja mõni koht ajas lausa naerma :D

8/10 PS. "Laskumine" on parem!
Kasutaja avatar
Gamma14
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Ralf » 25. Detsember 2009, 01:08

Kas "Dog Soldiersi" järjele tõmmatigi siis kriips peale? Olen juba pea aasta kannatlikult sitsinud lootuses, et teise osa tegemisega pihta hakatakse, aga paistab, et nüüd pole sellest projektist haisugi. Kurb. :pööritus:
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas hallhunt » 30. Detsember 2009, 13:27

need koersõdurid olid seal mõnusad.Kuigi jah õudus kategooriasse seda filmieipaneks,sest minu jaoks sealküll midagi jubedat ei olnud.Aga actionit sai küll mõnusalt.Ei pettunud.Soovitan vaadata,eriti enne kuhugi metsavahele telkima minekut:D 8/10
hallhunt
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Ralf » 23. Mai 2010, 18:03

See oli omal ajal üks esimesi filme, mis mul DivX'ina plaadil oli ja mida VHS lintide kõrvalt vist peaaegu iga nädalavahetus vaatasin. Film ise on jätkuvalt sama raju kui vanasti: väike salk treenitud sõdureid Šoti metsades libahuntide vastu võitlemas, mis saaks veel parem olla? Tasub mainida ka väärt huumorit, väga sümpaatseid tegelasi (Spoon on vist üks vahvamaid karaktereid ever) ning mõnusaid praktilisi efekte - mingit digitaaljama siin pole, kõik on tehtud animatroonika ja/või kostüümidega. Pinnuks silmas jätkuvalt aga Ryani tegelane ja natuke magedavõitu twist lõpus.

9/10

"I hope I give you the shits, you fucking wimp."
- Witherspoon
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Defexer » 24. Detsember 2010, 01:41

Selle filmi juures meeldis teamwork, kusjuures naudin iga action filmijuures seda. Ega ma väga ei oskagi rohkem midagi öelda, minujaoks mitte midagi erilist samas. 6/10
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

Re: Koersõdurid

PostitusPostitas Ralf » 13. September 2011, 18:52

"Dog Soldiers"-i järje stillid ja (üsna halb) teaser: http://www.bloody-disgusting.com/news/26293 (Y)
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Ralf » 28. Jaanuar 2014, 00:25

Blu-ray cover art:

Spoiler :
Pilt

(Y)
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas lostinthemist » 28. Jaanuar 2014, 08:02

IMDB näitab, et vaatasin "Dog Soldiers"i 2012. aastal ja panin sellele hindeks 7/10, aga veidral kombel ma ei mäleta peaaegu midagi sellest filmist. Peaks uuesti üle vaatama vist.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 02. Mai 2014, 04:37

Suht fantastiline oli, tahtsin midagi "The Descenti" sarnast ja sain selle. Teadsin sellest hetkest, kui tiim metsa lasti ja nad kella sünkroonima hakkasid või wadeva, et see meeldib mulle. Head tegelased, sümpaatne juht - fucking rõve twist
Spoiler :
mul olid judinad, kui kõik hundud tolle lita taga püsti tõusid. brr

Neil Marshall oskab. Prolly mingi pistaatsiate eest filmitud asi, aga väga efektne. Jah, ok, vana hea "majas lõksus" värk (Night of the Living Dead, Straw Dogs, Evil Dead), so what. Oma nägu oli sellel filmil ikkagi ning Marshalli ideed karakterite tausta kohta (nagu Descentis oli see "caveman who never left the cave" teema) on järjekordselt vägagi kütkestavad.
Nautisin väga.
Natuke oli muidugi huumorit kah: 1) kas need maja seinad olid papist vms? eksterjöör oli nagu kivist aga lõpupoole neil sellest läbipeksmisega küll suurt vaeva ei olnud, 2) "fetch", 3) ralfi mainitud tsitaat, 4) England 5 - Germany 1
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LynxHunter789 » 17. Juuni 2014, 17:07

Üks lemmikuid mul. Sai seda vaadatud pea iga kuu üks kord vähemalt. Nüüd üle pika aja sai taas vaadatud ja sama hea kui vanasti. Väga haige ikka mõelda, et lähed metsa õppustele ja siis...Lahedaim tegelane oli kindlasti Spoon ja suht nõme, et:
Spoiler :
ta sellise otsa leidis. Pani ühele libahundile paljaste kätega ära :D ja siis tulevad kambaga peale. PUSSYD- nagu üks meestest ka nende kohta ütles :D

Väga lahe oli ka neid monstrumeid, tänu sellele, et neid ei oldud arvutiga tehtud, vaid inimeste enda mängitud, vaadata.
Spoiler :
Kas ma sain õigesti aru, et need libahundid olid need samad inimesed, kes seal majas olid elanud ja see Megan kuulus nende perekonda? Ning Ryan oli oma meestega saadetud metsa, teades, et seal on vaid üks elukas ja nad pidid selle eluka eksperimendi jaoks kaasa võtma?

9/10 kindlalt. Teise osa kohta keegi midagi teab. Mingid videod liiguvad YT-s, aga need sellise imeliku maiguga.
You'll always remember this as the day that you almost caught Captain Jack Sparrow.
Kasutaja avatar
LynxHunter789
Batman alustab
Batman alustab

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist