Teadsin vist ikka algusest peale, et tegu vampiirikaga on. Väiksena tädi juures külas käies nägin seda päris tihti Filmnetist (pre-tv1000). Fun fun fun.
Veidral kombel polnud meeles, et see Salma Hayeki tantsustseen nii kuum oli. Me gusta.
8/10
Moderaator: Meeskond
damon kirjutas:Ja ma arvan, et Tarantino oli omamoodi pioneer, sest filmid "Mägedel on silmad", "Koobas", "Vale pööre" jne on mõnes mõttes ülesehituselt kõik "Ehast koiduni" järgijad.
Soprano kirjutas:damon kirjutas:Ja ma arvan, et Tarantino oli omamoodi pioneer, sest filmid "Mägedel on silmad", "Koobas", "Vale pööre" jne on mõnes mõttes ülesehituselt kõik "Ehast koiduni" järgijad.
The Hills Have Eyes (1977)
Ralf kirjutas:Soprano kirjutas:damon kirjutas:Ja ma arvan, et Tarantino oli omamoodi pioneer, sest filmid "Mägedel on silmad", "Koobas", "Vale pööre" jne on mõnes mõttes ülesehituselt kõik "Ehast koiduni" järgijad.
The Hills Have Eyes (1977)
Ta peab uusversiooni silmas.
Nonoh, slashereid on stabiilselt vorbitud 70ndatest saadik ning see kes nad nad uuesti populaarseks tegi (loe: muutis otse-videolevisse-materjalist jälle esmalt-kinno-alles-siis-videole-materjaliks) pole mitte Tarantino vaid Craven (soosama kes "Hills"i originaali tegi) oma samal aastal ilmavalgust näinud "Scream"iga.damon kirjutas:Jap, ma pidasin ikka silmas filme peale '96 aastat.
Loomulikult on Tarantino inspiratsiooni saanud varasematest õudukatest, kuid mina pean silmas seda, et viimase 10-15 aastaga on sarnase ülesehitusega filme väga palju.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist