Postitas brixxx » 07. August 2012, 12:55
Mul on väga palju DVDsid ning hetkel kogun Eesti klassika filme, mis tuleb koos Päevalehega, ''Viimse reliikvia'' magasin maha ja ''Siin me oleme'' DVD oli mul juba olemas ning mul pole vaja osta ka ''Mehed ei nuta'' ja ''Nimed marmortahvlil''. Kõige enam ootan ''Arabella, mereröövli tütart''. Kõige enam siiski ostan soodushinnaga filme (1-3 eur) või eesti filme. Lähiajal ostsin isegi täishinnaga ''Sherlock Holmes: A Game of Shadows'', mis mulle kinos hirmsasti meeldis ning plaanin ka osta kohe kui poodi ilmub ka ''The Dark Knight Rises''. Vahepeal ostsin kõvasti Vene klassikat, millest üks on action film, teised komöödiad, kuigi neist vist 5 vähemalt vaatamata veel. Ning meeldib ka inglise seriaale osta, kuigi hetkel olen ainult ostnud ühe UK seriaali kõik DVD. Teine kord kirjutan enda terve DVDde kogu. Kui mul olid ainult VHS, siis sai ostetud ainult 2 ''Tuulest viidud'', ''Vanad ja kobedad saavad jalad alla'' ja ''Finding Neverland'' (mis on muideks väga igav film), aga üldiselt, siis lindisatasin kõik telekast VHSi peale, tahaks hetkel ka mingit toodet osta, millega oleks võimalik otse ja ka ajaga panna telekast lindistama.