Moderaator: Meeskond
defexer kirjutas:Kas ma ei leia või on mul kahe silmavahele jäänud kuid foorumil puudub otsing. (Ei mõtle seda ülemist filmide otsingut) Põhimõtteliselt kui keegi on filmi vaadanud ning seda pole siia lisatud siis saaks otsingukaudu kätte, mis tema arvas jne.
hint kirjutas:Sama probleem on mul juba pikemat aega olnud. Alafoorumites on otsingud olemas, aga üleüldine foorumi otsing kas puudub või ma olen ikka väga pime olnud.
Soprano kirjutas:Sinu konkreetse postituse juures oli tegelikult spoiler ainult viimane lause, et läksin võib-olla hoogu ja võid selle ise ära muuta.
brixxx kirjutas:Ma ei leia teie veebilehelt ausalt öeldes, mitte midagi üles ja kui ma lähen imdb.com surfama, siis leian isegi palju huvitavamaid ja paremaid filme ja seriaale.
brixxx kirjutas:Mind huvitab üks asi, miks ei ole kajastatud üldse inglise näitlejaid ja seriaale, nt. näitlejatest - Alun Armstrong, Philip Glenister, Derek Fowlds, Denis Lill, Amanda Redman, Anthony Calf, Dennis Waterman jne ning seriaalid - Uued trikid, Südameasi, Maahaigla jne. Hetkel on neid inglise näitlejaid kajastatud, kes on USA filmides mänginud nt Alan Rickman, Michael Caine.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist