Harry Potter ja tulepeeker

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas CM-Girl » 09. Jaanuar 2010, 16:42

Enim meeldis mulle selle filmi juures võistlused(eriti võistlus nr 2) ja professor Moody oma silmaga.Lemmikuim koht oli see mida Moody Dracoga tegi.Seda võiks veel ja veel vaadata.:D
Veel meeldis mulle koolide sissejuhatus , prof.Moody tund(väga äkiline ja huvitav inimene),draakonite valimine,Harry minevikus (kohtuistung),kohtumine Voldemortiga,ilmumine Cedricuga tagasi teiste juurde,Harry päästmine Dumbledore'i poolt.
Palju naerda sai siis kui Ron pidi professor McGonagalliga tantsima.:D
You gotta love Snape!(pikki pead poistele)

Pixie kirjutas:Voldemort valmistas pettumuse. Nii kardetud, et ei taheta ta nimegi välja öelda... Olen küll võhik selles valdkonnas, kuid siiski ootasin temast midagi enamat.

Sama siin. Miski jäi mind Voldemorti juures häirima. Teine näitleja oleks pidanud teda mängima .
See mulle Harry juures meeldib et tema ainus kes julgeb ta nime välja öelda, teised keerutavad , nagu camoon :pööritus:
Peab raamatu uuesti läbi lugema.
Siiamaani on meeldinud nii raamatud kui filmid mõlemad.

JazZ- kirjutas:
See video, milles kajastub suurepäraselt Voldemorti piiritu julmus, peaks ka kõige vägevamal gryffindorlasel kõhu alt külmaks võtma. (No spoilers!) (Y)

Mida veel välja ei mõelda. päris catchy tglt. :D
EDIT:Tore lugu..nüüd jäi see mind kummitama. Can't get it off my head.

Mannavaht kirjutas:
Nii paljud asjad olid valesti! Majahaldjaid polnud üldse, Neville andis Harry'le selle imeliku vetika mitte Dobby, see ball venitati liiga pikaks, labürindis polnud mitte midagi peale nende juurikate, Padma ja Parvati(kaksikud, Indiast pärit) käisid filmi järgi ühes majas, aga tegelikult olid nad eraldi.

Juhtub jah tavaliselt nii olema , et mõned (või siis paljud) kohad on filmist välja jäetudvõi õmuudetud/ümber tõstetud.
HP puhul pole ma mõelnud et "raamatus oli nii aga filmis naa" . LOTR'i puhul oli küll nii et ei saanud rahus lugeda kuna mõtlesin kogu aeg kaasa et seda filmis ei olnud jne.
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 09. Jaanuar 2010, 19:17

Ei noh, mis te jamate? Ralph Fiennes on ainuõige valik Voldemorti rolli :ülivihane:

Pilt

Filmid ei anna muidugi õieti edasi kõike, mis Voldemorti puudutab. 5. film Order of the Phoenix rikkus tema maagia täiesti ära. Lõpus duell oli siiski üpris kena.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 09. Jaanuar 2010, 22:21

Vb olla on asi selles et kujutasin Voldemorti teistsugusena ette.Kui raamatuid loen jooksevad pildid minu peas ja tekib teatud ettekujutus isikutest/kohtadest.Voldemort filmis ei vasta minu ootustele.
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 11. Jaanuar 2010, 12:27

After he regained his body in the fourth book, Rowling described Voldemort as having very pale skin, a chalk-white, skull-like face, snake-like slits for nostrils, red eyes and cat-like slits for pupils, a skeletally thin body and long, thin hands with unnaturally long fingers.

Ojaa, kujutlusvõime teeb oma töö. Kas kunagi seletatakse ära ka, kuidas muutus nägus noormees selliseks... noh, selliseks?
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Wisegirl » 11. Jaanuar 2010, 23:53

Kas ta ei muutunud selliseks siis, kui Harry vanemad tappis? Siis ta loits pöördus tema enda vastu jättes ta poolsurnult kuhugi. Lisaks enne oli ta tapnud ehk siis ka oma hinge katki rebinud ja hinge tükid nendesse... varikätkedesse (kuidas see sõna käädnub üldse? varikätkisse?) pannud. Seetõttu ta surma ei saanudki, kuna tema hing oli üle maa laiali pillutatud. Esimestes raamatutes tal ju polnud keha, kasutas kedagi sellel otstarbel. Hmmm...
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 12. Jaanuar 2010, 13:19

Esimestes raamatutes polnud tal jah keha . Kui ma ei eksi oli see esimeses osas kus Harry nägi Voldemorti ükssarviku verd joomas .
Ja nüüd selles osas oli näha milline ta oli (enne patta panekut, enne kui keha sai).
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Re: Harry Potter ja Tulepeeker

PostitusPostitas Ronet » 18. Juuli 2011, 22:06

HP saaga on ideaalne võimalus UKl oma häid näitlejaid maailmaga jagada. Eestlasele peaksid vist enamus näod mingilgi määral tuttavad olema.
Ei istunud filmi juures see, et kõik korraga armuma pandi. Sellega mindi liiale, imho.
Väike Voldemort selle roti süles ajas täiega naerma.

Also, igas filmis öeldakse, et Sigatüügas pole enam turvaline?;p

Spoiler :
Pilt

Aww ei lähe seekord Watsonile
Spoiler :
Pilt

7/10
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re:

PostitusPostitas CM-Girl » 19. Juuli 2011, 10:01

CM-Girl kirjutas:Miski jäi mind Voldemorti juures häirima. Teine näitleja oleks pidanud teda mängima .

Võtan oma sõnad tagasi. What was i thinking :pööritus:
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ardo » 20. Juuli 2011, 11:55

Päris nõrk oli...
Pole raamatut lugenud, aga nii populaarsese teose põhjal oleks midagi palju paremat oodanud.
Loo ülesehitus oli olematu ja tegelaste käitumine peaks isegi Mõmmi Aabitsa sihtrühmale idiootne tunduma.

4/10

Eelnevalt olin näinud ainult esimest Potterit, mis on päris viisakas muinasjutt.
Ardo
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas Kickflick » 30. Jaanuar 2012, 22:09

Põnev osa oli, elasin kogu filmi vältel kaasa. Robert Pattinson oli siin filmis kuidagi kahtlane ja ebaloomulik, justkui häbeneks näidelda. Samas tema surm võttis ikkagi silma märjaks.Hullsilm Moody oli hirmuäratav, aga väga mõjuv karakter. Ahjaa, see stseen oli väga koomiline ja ootamatu, kahju et orginaalist lõigati välja.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 01. Veebruar 2012, 21:37

Kickflick kirjutas:Robert Pattinson oli siin filmis kuidagi kahtlane ja ebaloomulik, justkui häbeneks näidelda.

Mina mõtlesin teda vaadates vaid seda, kui halb näitleja ta on.
"Twilight'is" ei mäleta, et oleks nii kehv tundunud.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas P2ppin » 02. Veebruar 2012, 00:12

Ardo kirjutas:Päris nõrk oli...
Pole raamatut lugenud, aga nii populaarsese teose põhjal oleks midagi palju paremat oodanud.
Loo ülesehitus oli olematu ja tegelaste käitumine peaks isegi Mõmmi Aabitsa sihtrühmale idiootne tunduma.

4/10

Eelnevalt olin näinud ainult esimest Potterit, mis on päris viisakas muinasjutt.
Idiootne on see, et keegi üldse hakkab filmiseeriat kusagilt keskelt vaatama ja hiljem tuleb veel seda maha tegema. :pööritus:
Kasutaja avatar
P2ppin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas lostinthemist » 02. Veebruar 2012, 13:30

Nõustun eelmise kasutajaga.
Ardo kirjutas:tegelaste käitumine peaks isegi Mõmmi Aabitsa sihtrühmale idiootne tunduma.

Minu meelest on selline käitumine 14. aastaste puhul isegi täiesti normaalne, ütleks mina hoopis.. Mida sa ootasid, üliintelligentseid arenenud mõistusega puhmas võlureid?
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kickflick » 02. Veebruar 2012, 13:44

Mis mõttes tegelaste käitumine üldse? Mis nad siis nii valesti tegid?
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ardo » 07. Veebruar 2012, 20:07

Minu meelest on selline käitumine 14. aastaste puhul isegi täiesti normaalne, ütleks mina hoopis.. Mida sa ootasid, üliintelligentseid arenenud mõistusega puhmas võlureid?

Mis mõttes tegelaste käitumine üldse? Mis nad siis nii valesti tegid?

Et tegemist on ca. pool aastat tagasi nähtud filmiga (pealegi veel meenutamist mittevääriva filmiga), on konkreetseid detaile tagantjärgi raske välja tuua.
Film jättis üldise kiirustamise ja läbimõtlematuse mulje, enim just tegelaskujude omavahelisi suhteid puudutavas osas.

Idiootne on see, et keegi üldse hakkab filmiseeriat kusagilt keskelt vaatama ja hiljem tuleb veel seda maha tegema.

Ära sa jumala pärast "Vaprate ja Ilusate" kohta enne sõna võta, kui kõik 100000 osa läbi vaadatud on. On täiesti reaalne, et kui sa enne pidasid 53043. osa stsena ja teostust pas.ks, siis peale 53042. osa hommikuse korduse nägemist sinu arvamus serjaalist 360 kraadi pöördub.

See, et ma vahepealseid osi näinud ei ole, filmi kvaliteedist arusaamist ei raskendanud.
Ardo
Batman alustab
Batman alustab

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Aixi ja 5 külalist