[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Kasutajatiitlid - - Filmiveeb.ee foorum
Ma ei oska mingit head "lisanime" välja mõelda. Ma niisama suusoojaks rääkisin asjast. Kuigi jah, selle "FM.ee meeskond" asemel võiks küll midagi muud olla.
Ristiisa (või siis Don Corleone) võiks ikkagi kõige kõrgemaks jääda ja vajadusel siis sinna vahele midagi veel pressida, et augud üle mitme tuhande postituse ei oleks.
IlseV kirjutasCOLONPeale seda momenti, kui rankidele ka nimed lisandusid, mõtlesin isegi, et kahju, miks ainult meeskonnaliikmed omale vabalt lisanime valida saavad.
Mida kõike ma ei annaks, et mu kasutajanime all oleks kirjas 'gatehead'.
Ei, ma pole ikka oma rank'i soovist üle saanud. Kas nüüd uue FV puhul on ka midagi uut rank'ide suhtes otsustatud? Kas mingist piirist alates saab ise endale nimetuse kirjutada? Või tuleks kellelegi ilus PM saata?