Transformerid: Kuu varjukülg

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Transformerid: Kuu varjukülg

PostitusPostitas Rain » 14. Detsember 2010, 00:45

Transformerid: Kuu varjukülg
Transformers: Dark of the Moon (2011)

Aastal 1969 läks kosmosesüstiku Apollo 11-ne meeskond Kuule ülisalajasele missioonile, kus nad dokumenteerisid Cybertroniani kosmosesütiku vrakki. Vrakis polnud mitte ühtegi inimellujääjat, mis kinnitas fakti, et inimkond pole ainukene eluvorm selles universumis.
40 aastat hiljem tuleb see saladus päevavalgele ning Autobotid saavad sellest teada. Nüüd algab Decepticonide ja Optimus Prime'i meeskonna vaheline võiduajamine vrakini, kuna selles peitub saladusi, mis annavad suuri eeliseid viimse Transformeritevahelise lahingu pidamisele. Optimus Prime'i meeskond peab nüüd endast kõik andma, kuna sellest sõltub inimkonna saatus.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 3667
Liitunud: 06. Märts 2008, 16:38

PostitusPostitas adi » 14. Detsember 2010, 05:21

Kumb võidab?
Kasutaja avatar
adi
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1030
Liitunud: 05. September 2009, 13:05

PostitusPostitas Ralf » 14. Detsember 2010, 10:08

Tean, et paljud vihkavad "Transformers"-i filme. Minule igatahes nad meeldivad (isegi teine osa, mida paljud vist liiga isiklikult võtsid) ja kavatsen kolmandatki vaatama minna. :)
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas Defexer » 14. Detsember 2010, 13:51

Järjest halvemaks nad minuarust lähevad. Kinno ei lähe kuid võimaluse korral vaatan millalgi ära küll.
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1175
Liitunud: 31. Juuli 2008, 21:29

PostitusPostitas MNC » 14. Detsember 2010, 14:00

Aastal 1969 läks kosmosesüstiku Apollo 11-ne meeskond Kuule ülisalajasele missioonile...

Ebareaalne!!! Nad oleks nazi-ufode käest juba orbiidil tappa saand. Täiesti tõsiseltvõetamatu film. :)
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"

http://realmnc3.blogspot.com/
Kasutaja avatar
MNC
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 391
Liitunud: 07. Detsember 2009, 23:46
Asukoht: Tarbatu

PostitusPostitas Trash » 14. Detsember 2010, 15:08

Erektsioon!

Jään purset ootama.
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 909
Liitunud: 06. Märts 2009, 00:37

PostitusPostitas lostinthemist » 14. Detsember 2010, 15:23

Trash kirjutas:Erektsioon!

Jään purset ootama.


Minulgi läks selle peale kõvaks! Jääme ootama mutrite lendamist!
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2195
Liitunud: 02. Veebruar 2006, 01:43
Asukoht: Lõuna-Korea

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 14. Detsember 2010, 15:59

Jon Voight'i häälega: "my god..what is that?"
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 982
Liitunud: 07. Oktoober 2008, 11:36
Asukoht: Tartu

PostitusPostitas MNC » 14. Detsember 2010, 16:21

Trash kirjutas:Erektsioon!

Jään purset ootama.


AUTOD EREKTEERUVAD ROBOTITEKS!
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"

http://realmnc3.blogspot.com/
Kasutaja avatar
MNC
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 391
Liitunud: 07. Detsember 2009, 23:46
Asukoht: Tarbatu

Re: Transformerid: Kuu varjukülg

PostitusPostitas Soprano » 28. Juuni 2011, 19:41

Pilt
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

Re: Transformerid: Kuu varjukülg

PostitusPostitas villy34 » 30. Juuni 2011, 20:20

Igav vilm
Hull uni tuli filmi ajal peale, eriti just viimase kolmandiku ajal.
Selline tunne nagu vaataks kellegi teise PS3 mängimist pealt.
Ei, PS3 mängu vaadata pealt on vist huvitavam, seal ei tea
kes võidab...
villy34
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 34
Liitunud: 05. November 2009, 15:51

Re: Transformerid: Kuu varjukülg

PostitusPostitas Kidd » 01. Juuli 2011, 07:56

Käis jube sõda, mille käigus tulistati millegipärast automaatidest metallesmeid ja selle kõige keskel peab üks tegelane ikka ajama mingit armuliini. Mingit erilist vahet ei olnud esimeste osadega, visuaal oli muidugi kõva, parem kui seni.
Sellest saaks hea pornoka kusjuures "Perse varjukülg"

5/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 872
Liitunud: 23. Jaanuar 2008, 15:14
Asukoht: Taiwan

Re: Transformerid: Kuu varjukülg

PostitusPostitas Ralf » 01. Juuli 2011, 17:19

Raske on kümnepallisüsteemis hinnata, kuna "hea" saaks antud paugutamise kohta öelda vaid kui-suurt-massiivset-ja-lärmakat-filmi-on-võimalik-teha tasemel - jah, kui kord Chicago mahaniitmiseks läheb, ei saa pilku ekraanilt lahti; märul on detailne, värviline, vali ja kallis, kuid kõik, mille sisse see pakitud on, ei suuda ületada tüüpilise mudilase ajuvõimekuse taset. Teadsin ju vaatama minnes, et saan kaheks ja pooleks tunniks aju välja lülitada ja ning viimase tunni käigus serveeritud lammutamine ei valmistanud tõesti pettumust... samas jäi mulle mõistmatuks, miks on vaja kõik dialoogistseenid ära rikkuda mingi naeruväärse tsirkusega, mida suudaks ainult arengupeetusega inimene nautida? Samas ütleks, et pigem meeldis kui ei meeldinud. Piletirahast kahju ei hakanud.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Transformerid: Kuu varjukülg

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 01. Juuli 2011, 18:21

Palun saa juba läbi. Palun saa juba läbi. Palun saa juba läbi. Palun saa juba läbi. Palun saa juba läbi. Palun saa juba läbi. Palun saa juba läbi. Palun saa juba läbi. Palun saa juba läbi. Appi, kui piinlik koht. Palun saa juba läbi. Palun saa juba läbi. Palun saa juba läbi. That just didn't happen! Palun saa juba läbi. Palun saa juba läbi. Palun saa juba läbi. Palun saa juba läbi. Palun saa juba läbi.

- mõtted filmi ajal.


Sisaldab SPOILEREID (samas, järele mõeldes, kas sisutühja filmi saabki spoilida?)

Ütlen kohe alguses ära, et ei oodanudki midagi imelist ja keskpärase filmina ei teeks seda ka maha, küll suudeti kõik aga idiootse dialoogi ja veel jubedama storyline'ga ära rikkuda. Täielik juust.

Ralf kirjutas:samas jäi mulle mõistmatuks, miks on vaja kõik dialoogistseenid ära rikkuda mingi naeruväärse tsirkusega, mida suudaks ainult arengupeetusega inimene nautida?


Häid ja halbu robot-tulnukaid ei huvita muu maailm, vaid ainiti US and A kindlad linnad, kus peidab ennast maailma parim sõjavägi oma imeliste relavade ja kuulidega koos ühe suvalise tondiga, kel on vist kõrgeim võimalik EGO - tahan seda, tahan teist, ma olen maailmapäästja blablabla. Shia LaBöföföö peab pidevalt kisama, röökima ja kapriisitsema nagu kolmeaastane.

Täiesti random karakterid, kellel igasugune sisuline vajadust selles filmis esindatud olla puudub. Naistegelane on täiesti mõttetu, kuid ilma 'seksika tüdrukuta' poleks ju filmil mõtet. Loomulikult on just tema boss, "coolest guy ever", see pahalane ning järjekordne "võtmetegelane".
Naisolevus, puine pesumodell, ei hiilga ka rollisooritusega, samas pole talle ka erilist võimalust antud, sest ainus ülesanne ongi "ilus välja näha", et kanni kolmdees rahvale näidata saaks. Peaosatäitjate vahel keemia puudub, küll paistab see olevat Bay ja Rosie vahel, vähemalt rektaalsest perspektiivist. Anyhow, ümmarguste tisside eest 1 punkt juurde.

Eriti eepiliselt halb on mingisuguse feminist-karakteri sissetoomine, kes saaks publikut oma stereotüüpse karjumise ja "paikapanemisega" veel enam häirida. (“You can’t just bring weapons of mass destruction into our atmosphere!”) Kui Buzz Aldrin vaimuhaige ei oleks (ilmselt põhjus, miks ta nõustus filmis osalema), tunneksin ma talle kaasa.

Sündmused hüppavad suvaliselt ühest kohast teise. Kaadrid vahetuvad hirmsa kiirusega, nagu tahaks Bay 157 minuti sisse mahutada palju-palju, samal ajal ei ole filmis sisuliselt mitte midagi peale triviaalse äktsoni, millest küllaltki kiiresti tüdineb. Haigutasin regulaarselt, õnneks suutsid järjest rumalamad ja piinlikumad juhtumised/naljad mind üleval hoida, paraku toimus sama ka minu vererõhuga.
Vastu hakkas ka ajaloosündmuste rüvetamine selle jamaga - Apollo ja Neil, isegi Tsernobõl on rohkem väärt. Muuseas, kes veel ei teadnud, siis tegelikult on radiatsioon ainult tuumajaamas sees (mis näeb välja nagu masinatehas). Enne hoonesse sisenemist pole mingit muret, võib rahulikult kurta kurva saatuse üle, et järgmistel aastakümnetel seal elu pole, kuid sisenedes peavad kõigil ülikonnad seljas olema!

Kõrgelt arenenud robotid, kes suudavad lendavaid tapamasinaid luua, vajavad aga inimesi tööjõuna, sest god knows, muidu ei saa nad ikka millegagi hakkama! Samuti on pahad alati primitiivsemad, vanad, koledad, roostes ja ilastavad ning peavad rääkima häälega, mis on multikateski omane väärastunud kärnkonnadele.

Füüsikaseadused kehtivad valikuliselt, nii kuul kui pilvelõhkujates: kreenis maja seisab rahulikult paigal, ent isegi ümber vajudes ei purune konstruktsioonid ning vähemalt pooled aknad on alles terved. Majas viibimine ning klaasi sees liugu laskmine päädib vigastusteta, lastepargi temaatikat aitavad kinnistada kontorikorrusele lakke kinnitatud suvalised köied... õnneks ei ole surma ega vigastada saamine selles filmis võimalik, alati ilmub õigel ajal mõni järjekordne päästeingel.

Väidetav "sisu" eksisteerib ainult üksteisele järgnevates sündmustes, filmi pikkuses, robotitel on iga natukese aja tagant vajalik muutuda tagasi autoks, et 50m rusude vahel kimada ning siis uuesti tagasi muunduda. That makes sense.

Michael Bay naerab meile, samal ajal oma pangaarvet imetledes, rahumeeli näkku.

Kellele Transformerid seni meeldinud on (ka Avataril on fänne ;-) ), siis ei ole mõtet minu rant'i südamesse võtta. Transformerite skaalal pole tegemist ebaõnnestumisega (mõtleme kõik teise osa peale) - 6/10.

Mõni üksik 'ha' koht, mis kergelt tuju rõõmsamaks teeb. Señor Changi homoerootika ja John Malkovichi eest tuleb teine punkt. Ei nautinud,

2/10
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 4788
Liitunud: 01. Detsember 2009, 23:12

Re: Transformerid: Kuu varjukülg

PostitusPostitas Zinera » 01. Juuli 2011, 19:25

Ega ma midagi erilist ilmselgelt ei oodanud, aga film oli lihtsalt liiga pikk eriefekt-eriefektis-kinni hullamine, siiski parem, kui teine osa.

uLtImAtEcRiTiC tõi välja enamik vigu, mind ennast häiris eelkõige stseenide vahel hüppamine ja "purunematud" tegelased.
Samas transformerid ise olid tegelikult mõnusad, nagu alati, va deceptikonide, kui üldiselt võimsate ja intelligentsete elukate tembeldamine idiootideks ainult selle pärast, et nad pahad on.

Filmi vürtsitati päris mitmete "naerukohtadega", mõni oli päris hea, ka need homonaljad, kuid kohati vast liiga palju ja vales kohas. Muusika oli liialt dramaatiline, muidu suht märkamatu.

Sellegipoolest hea meelelahutus, kahju ainult, et 3D-eriefektid on tähtsamad kõigest muust..

4/10
Zinera
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2599
Liitunud: 22. Mai 2005, 13:41

Järgmine

Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 66 külalist