Mõned mõtted:
Portaaliosa1. Kui näitlejast/lavastajast ei ole pilti andmebaasis, siis võiks olla mingi vaikimisi 'tühipilt'. Hetkel näeb välja nagu laadimata image.
2. Isegi kui näitlejast on pilt andmebaasis olemas, siis filmide castlistis on kõikide nimede ees küsimärgiga ikoonid.
3. Inimeste hindamine kümnepallisüsteemis on veider. Mida täpsemalt üldse näitleja juures hinnata? Kollektiivselt näitlemisoskust kõigi eelnevate rollisoorituste pealt? Arvan, et hindamine võiks olla ainult filmide/seriaalide jaoks.
4. Filmide kirjeldustes on stuudiote nimetuste lingid, aga need viivad lihtsalt avalehele.
Foorum1. Foorumi üldine taust (mida on hästi näha näiteks lehe allosas) võiks olla sama helehall, mida praegu kasutatakse profiilide vahetul taustal.
2. Foorumi font võiks olla puhtam, viisakam ja kompaktsem.
3. Manuste postitamise võimaluse võiks kinni keerata (kettamaht, viirused, ebasobiv sisu), aga eks see jääb haldajate otsustada.
Profiil1. Tühi maa profiili alt võiks kaduda.
2. Päevikud -> Filmid/Seriaalid ja Minu päevikud on dubleeriv. Samuti Edetabelid ja Minu hinnatud. Mugavam lahendus oleks see, kui oleks nii hinnangute kui ka päevikute kohta üks instants, aga konkreetse profiili omanik näeks ka lisa/muuda nuppusid.
Päevikud ja hinnangud1. Filme ja seriaale võiks päevikusse saada lisada ka mitmekaupa.
2. Päevikutes võiksid kuupäev ja hinnang vabatahtlikud olla - tihedamad vaatajad uuendavad päevikut võib-olla kaks korda kuus ja siis ei mäleta alati, millisel kuupäeval sai mida vaadatud.
3. Hinnangutes võiks saada sorteerida nime, aasta, žanri, hinnangu jne järgi.
Portaali täiendamine1. Tuleks ära märkida, millised väljad on kohustuslikud.
2. Kui sisestatud ülevaates on vigu, siis antakse neist teada ja suunatakse tagasi esialgse ülevaate ankeedi juurde. See on aga paraku algseadistatud (teisisõnu, kogu eelnevalt sisestatud informatsioon on kadunud).
3. Ülevaadete modereerimise moodul on puudu.
4. Filmide puhul võiks olla üheks väljaks ka nimetus originaalkeeles.
Üldiselt jätab filmiveebi pealeht väga hea mulje. Selge, loetav, uuele kasutajale kindlasti väga mugav ja olen üsna kindel, et ka vanad olijad harjuvad ruttu. Foorumi osas annab jällegi phpbb3 palju võimalusi juurde, eriti administratsioonile.

kõigile, kes on vaeva näinud.