nüüd kolmveerand tundi tagasi lõpetasin vaatamise ja endale üllatus , et see nii õudne oli

tõeliselt värskendav filmielamus , sest tõesti ei mäleta millal nii õudsat filmi viimati nägin . ja see oli tore , et hoiti nende tüüpiliste ehmatuskohtadega tagasi kus on minut aega vaikust ja siis volume läheb tuhande peale ja käib pauh . ei olnud selline , see oli intelligentsem õudus . tavaliselt on sellistes filmides ainult üks v kaks kohta mis tekitavad hirmu , aga siin oli neid pidevalt , vahepeal kui tundsin , et midagi hakkab juhtuma , et tuleb mingi ehmatus , siis proovisin selleks täiega valmis olla , aga ikka ehmatati ära .
väga hullud vaimud olid ikka . nägid lihtsalt kohutavad välja .
sisult oli ka väga mõnus , väga põnev , ja mulle ikka meeldib kui hoolid tegelastest , tahad , et nendega midagi ei juhtuks , ma olin täiega nende kõigi inimeste poolt .
võibolla üks miinus oli ehk see , et see punase lõustaga peletis oleks võind salapärasemaks jääda, see kui teda lõpupoole liiga palju ja avaralt näitama hakkas , rikkus minujaoks natukene teda ära . aga pole hullu .
scary , creepy ja muud sellist (ei aitand kaasa ka see ämblik kes järsku mu läpakaklaviatuurile sattus enne filmi viimast veerandit

)
ja film tabas veel ka sellega ,et ma ise olen ka päris tihti sinna out-of-body experience-idesse sattunud ja fännan seda värki , peaks seda rohkem õppima, sest koguaeg kui see juhtub siis lähen nii ärevile ja ekstaasi , et hakkan kohe lendama ja siis see kaua ei kesta . peaks proovima kauem sees olema ja tahtmisi natukene alla hoidma esialgu ja proovida maailma tundma õppida , et see kohe suurest elevusest läbi ei saaks . tuleb seda hinge trippi siluda , et see rohkem kestma hakkaks . kahjuks , seda väga tihti ei esine , sest esimese asjana peaks üldse selle tehnika selgeks õppima kuidas sinna saab , ma tean moodust ja läbi selle olen sinna läind , et kui tekib uneparalüüs ehk sleep paralysis , siis sellest olekust saab edasi minna out of body-sse erinevate mõttejõu tehnikate abil aga enda õnnetuseks juhtub see liiga harva välja .
aga film siis 8.5/10