Raziel kirjutas:LynyrdSkynyrd kirjutas:Raziel kirjutas:Ãlejärgmine nädal näeme TV3's Final Destination 3. Juhuu
See pole kinoski ju...
Sa tänast kuupäeva oled näind. Ãigemini eilset?
Ahjaa

Moderaator: Meeskond
Raziel kirjutas:Okei, nüüd ma olen väga vihane. KES PANI STAR WARSI ÖÖSEKS??!?! NORMAALSEID AEGU EI LEIDNUD? PÕLETAGE TV3 MAHA!
LynyrdSkynyrd kirjutas:Raziel kirjutas:Okei, nüüd ma olen väga vihane. KES PANI STAR WARSI ÖÖSEKS??!?! NORMAALSEID AEGU EI LEIDNUD? PÕLETAGE TV3 MAHA!
Ära muretse, küll neid näeb umbes kahe kuu pärast uuesti, siis peaks nende filmi repertuaar uuesti läbi olema ja kaks korda peaks kindlasti selle ajavahemiku jooksul ka gladiaatorit nägema...
P.s. Järgmine ja ülejärgmine pühapäev tulevad Star Wars 1 ja 2...
LynyrdSkynyrd kirjutas:Raziel kirjutas:Okei, nüüd ma olen väga vihane. KES PANI STAR WARSI ÖÖSEKS??!?! NORMAALSEID AEGU EI LEIDNUD? PÕLETAGE TV3 MAHA!
Ära muretse, küll neid näeb umbes kahe kuu pärast uuesti, siis peaks nende filmi repertuaar uuesti läbi olema ja kaks korda peaks kindlasti selle ajavahemiku jooksul ka gladiaatorit nägema...
lostinthemist kirjutas:LynyrdSkynyrd kirjutas:Raziel kirjutas:Okei, nüüd ma olen väga vihane. KES PANI STAR WARSI ÖÖSEKS??!?! NORMAALSEID AEGU EI LEIDNUD? PÕLETAGE TV3 MAHA!
Täna oligi TV3's Star Wars'i esimene osa.
ettena kirjutas:ongi noh.
nad võiksid teisi filme kaa näidata...
aga samas...
need mingid filmid, mis kanal2-est tulevad.... need on mingid lastefilmid vms. neid näitab kanal2 nagu iga nädal, või siis üle nädala kindlasti!
aga noh, need on tegelt nagu päris mõttetud filmid kah ja ma ei vaata neid niikuinii, aga ikkagi...
Raziel kirjutas:ettena kirjutas:ongi noh.
aga samas...
need mingid filmid, mis kanal2-est tulevad.... need on mingid lastefilmid vms. neid näitab kanal2 nagu iga nädal, või siis üle nädala kindlasti!
aga noh, need on tegelt nagu päris mõttetud filmid kah ja ma ei vaata neid niikuinii, aga ikkagi...
Sin City ja Kill Bill on lastefilmid. :shock:
ettena kirjutas:Raziel kirjutas:ettena kirjutas:ongi noh.
aga samas...
Sin City ja Kill Bill on lastefilmid. :shock:
ma ei mõrlnud sin city't ja kill bill'i vaid neid lastefilme, mida nad mingi iga pühapäev lasevad.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline