AhjaaRaziel kirjutasCOLONSa tänast kuupäeva oled näind. Ãigemini eilset?LynyrdSkynyrd kirjutasCOLONSee pole kinoski ju...Raziel kirjutasCOLONÃlejärgmine nädal näeme TV3's Final Destination 3. Juhuu
Eesti telekanalite arutlus
ModeraatorCOLON Meeskond
Ära muretse, küll neid näeb umbes kahe kuu pärast uuesti, siis peaks nende filmi repertuaar uuesti läbi olema ja kaks korda peaks kindlasti selle ajavahemiku jooksul ka gladiaatorit nägema...Raziel kirjutasCOLONOkei, nüüd ma olen väga vihane. KES PANI STAR WARSI ÖÖSEKS??!?! NORMAALSEID AEGU EI LEIDNUD? PÕLETAGE TV3 MAHA!
P.s. Järgmine ja ülejärgmine pühapäev tulevad Star Wars 1 ja 2...

LynyrdSkynyrd kirjutasCOLONÄra muretse, küll neid näeb umbes kahe kuu pärast uuesti, siis peaks nende filmi repertuaar uuesti läbi olema ja kaks korda peaks kindlasti selle ajavahemiku jooksul ka gladiaatorit nägema...Raziel kirjutasCOLONOkei, nüüd ma olen väga vihane. KES PANI STAR WARSI ÖÖSEKS??!?! NORMAALSEID AEGU EI LEIDNUD? PÕLETAGE TV3 MAHA!
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
Täna oligi TV3's Star Wars'i esimene osa.LynyrdSkynyrd kirjutasCOLONÄra muretse, küll neid näeb umbes kahe kuu pärast uuesti, siis peaks nende filmi repertuaar uuesti läbi olema ja kaks korda peaks kindlasti selle ajavahemiku jooksul ka gladiaatorit nägema...Raziel kirjutasCOLONOkei, nüüd ma olen väga vihane. KES PANI STAR WARSI ÖÖSEKS??!?! NORMAALSEID AEGU EI LEIDNUD? PÕLETAGE TV3 MAHA!
Seda küll, ajasin sassi...lostinthemist kirjutasCOLONTäna oligi TV3's Star Wars'i esimene osa.LynyrdSkynyrd kirjutasCOLONÄra muretse, küll neid näeb umbes kahe kuu pärast uuesti, siis peaks nende filmi repertuaar uuesti läbi olema ja kaks korda peaks kindlasti selle ajavahemiku jooksul ka gladiaatorit nägema...Raziel kirjutasCOLONOkei, nüüd ma olen väga vihane. KES PANI STAR WARSI ÖÖSEKS??!?! NORMAALSEID AEGU EI LEIDNUD? PÕLETAGE TV3 MAHA!

ongi noh.
nad võiksid teisi filme kaa näidata...
aga samas...
need mingid filmid, mis kanal2-est tulevad.... need on mingid lastefilmid vms. neid näitab kanal2 nagu iga nädal, või siis üle nädala kindlasti!
aga noh, need on tegelt nagu päris mõttetud filmid kah ja ma ei vaata neid niikuinii, aga ikkagi...
aga samas...
need mingid filmid, mis kanal2-est tulevad.... need on mingid lastefilmid vms. neid näitab kanal2 nagu iga nädal, või siis üle nädala kindlasti!
aga noh, need on tegelt nagu päris mõttetud filmid kah ja ma ei vaata neid niikuinii, aga ikkagi...
Sin City ja Kill Bill on lastefilmid. :shock:ettena kirjutasCOLONongi noh.
aga samas...
ma ei mõrlnud sin city't ja kill bill'i vaid neid lastefilme, mida nad mingi iga pühapäev lasevad.Raziel kirjutasCOLONSin City ja Kill Bill on lastefilmid. :shock:ettena kirjutasCOLONongi noh.
aga samas...
Okei.ettena kirjutasCOLONma ei mõrlnud sin city't ja kill bill'i vaid neid lastefilme, mida nad mingi iga pühapäev lasevad.Raziel kirjutasCOLONSin City ja Kill Bill on lastefilmid. :shock:ettena kirjutasCOLONongi noh.
aga samas...