Üks muljetav postitus veel The Tribe teemal, siis aitab kah.

Ei fänna topeltpostitamisi nagu olen juba mõnes teises teemas teinud. Igatahes. Täna lõpetasin TT esimese hooaja korraliku vaatamise, algusest lõpuni nägin ära kõik 52 episoodi ning selle lõpetuseks viskasin pilgu peale ka teise hooaja esimesele osale. Aga siin mu
re?-watch ka lõpeb. Tavaliselt olen natuke hukkamõistvalt hinnanud neid, kes vaatavad sarju/filme ainult ühe tegelase/näitleja pärast. Hiljutine Once Upon A Time sari ning TT S1 panid mind mõistma sellise käitumise tagamaid. Praeguse vaatamise põhjuseid oli kaks: Amber ja Bramber. Teised ei läinud mulle niivõrd korda, kuigi suutsin kõigile kaasa elada.
Esiteks olin
meeldivalt üllatunud nähes, kui sünge tooniga algas esimene hooaeg. Tegelikult käsitleti päris tõsiseid teemasid, poleks seda oodanud mälu, viimaste hooaegade ning varateismelistele suunatuse tõttu. Kõik, mis on sarjas lõpupoole puudu, leidus esimestes osades. Lapsed olid tõesti omapead, üritasid ellu jääda, süüa leida, kohta magamiseks. Tänavad ei olnud ohutud, pidevalt tuli karta elu pärast. Lisaks eelmises postituses mainitud riietele polnud kõigil ilusaid näomaalinguid ning keerulisi soenguid. Mitmeid kordi oli probleeme toidu ning joogivee leidmisega. Samas loodeti kuidagi ikka leida täiskasvanuid, kes neid aitaks.
Tihti ajas silmi pööritama tegelaste käitumine. Alati oli neil vaja nähvata ning oma solvumise näitamiseks eriti dramaatiliselt toast lahkuda. Samas saan aru, tegemist ju teismelistega, kes täiskasvanu mängimisest hoolimata ei suuda oma emotsiooni kõige paremini ohjata. Pealegi tekkis hooaja teises pooles probleem ning siis öeldi tihti, et ei tahetagi vanemaks saada ega suureks kasvada, kuna siis saab haiguse, mis täiskasvanudki tappis. See muutis sünnipäeva(d) eriti kibedaks. Rohkem hakkasid meeldima Lex, Zandra, Ryan ja KC. Ebony on alati olnud
love to hate tüüpi tegelane.

Oma käitmuse pärast langes arvamus ainult kahe puhul - Tai San ja Bray.
Mõned stooriliinid olid väga naiivsed, vähe usutavad. Ning erinevate suhete
build-up algas väga järsult, kuid andestatavalt. Nähtavalt piiratud eelarvest ning võimalustest hoolimata suudeti tekitada erinevaid pingelisi momente. Kõige rohkem läks südamesse kaks stseeni. Esimene leidis aset peale seda, kui Patsy ja Lex vabastati isolatsioonist, ning otsustati viirusest üheskoos jagu saada. Teine oli küll järgmise hooaja alguses, mil räägiti Amber ja Zandra haudade juures. Mäletan selle üle nukrutsemast ka 11.aastasena... Või millal iganes sari ETV pealt jooksis. Edasine on aga täiesti vastumeelne, mingi surnud Zoot tegelase kummardamine, hiljem Techno'd. Ei, aitäh.