X-Mehed: Esimene klass

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

X-Mehed: Esimene klass

PostitusPostitas Rain » 13. Detsember 2010, 00:29

X-Mehed: Esimene klass
X-Men: First Class (2011)

Enne, kui Charles Xavier ja Erik Lensherr võtsid enda uuteks nimedeks Professor X ja Magneto, olid nad kaks noort meest, kes alles olid avastamas oma uusi võimeid. Nad olid väga head sõbrad ja ka töökaaslased, kes otsisid kaasmutante koostöö eesmärgil, et ära hoida suurima ohu tekkimist maailmale. Kuid ainuüksi just see heatahtlik tegu viiski nad lõpuks selleni, mis on neist saanud praeguseks - vihavaenlased.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 3667
Liitunud: 06. Märts 2008, 16:38

PostitusPostitas LiveForThis » 28. Mai 2011, 18:19

Endalegi üllatuslikult olen väga õnnelik, et film on seni väga positiivseid arvustusi saanud.
Räägivad, et parim kaaslane Syngeri X-Meni filmidele. Põhimõtteliselt, et Syngeri tasemel ja igast küljest üdini kaasahaarav. Ma juba kartsin, et see film maetakse maha esimesel võimalusel. Süüdi on ka vist see kauge mälestus Wolverine`i iseseisvast filmist.
Samas, Vaughn on ka üpris andekas lavastaja, ta oli ju tegelikult Ratnerile eelnenud valik X3 juures. Kahju, et ta seda võimalust ei saanud.
Tundub, et X-Meni seeria on talle südamelähedane ja praeguse kiidukoori põhjal võib järeldada, et ta sai uue sissekandega suurepäraselt hakkama.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4911
Liitunud: 28. Juuni 2008, 15:25
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Soprano » 01. Juuni 2011, 02:24

Nüüd on siis lõplikult selge, et Matthew Vaughn on ise ka erivõimetega mutant, sest tavainimesed nii häid filme ei tee... Lisaks suurepärasele loole, cast'le, efektidele jne, sisaldab see maius aasta parimat cameot. 2+ tundi läksid lennult.

Loodan, et ei pea oma sõnu sööma, aga olen enam kui kindel, et Kick-Ass'i pettumuseks osutunud kassatulu saab sellega mitmekordselt tagasi teenitud. Kui see pole suve perfektseim blokipurustaja, siis ma ei tea...

Also, mulle meenus vaatamisel mitmel korral J.J. Abrams'i Star Trek, alustades sellest, et mõlemad on eellood uute näitlejatega ning efektirohked, intelligentsed ulmekad, lõpetades pisemate detailidega nt. kui X-Men's üks tegelane lendas, siis tuli automaatselt flashback Star Trek'i kiirlangemise stseenile. Lisaks jagub mõlemas üksjagu huumorit ja kõik tänu hästi kirjutatud/mängitud tegelastele.
Spoiler :
Vaughn tegi totally Inglourious Basterds'i baaristseeni vol. 2, mis lõppes seekord Fassbender'le õnnelikumalt. :) Deem, kus oli põnevus üleval, kui nad kolmekesi õllet kummutasid ja üksteisega tõtt vaatasid.


8 münti 10'st
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

PostitusPostitas Zinera » 03. Juuni 2011, 08:55

7/10

Üks paremaid X-men'e, mis oli päris sisukas ja täis põnevaid stseene, kuigi mingi hetk hakkas mul igav korraks ja vaatasin, et ohoo, film on kestnud juba peaaegu 2 tundi. Ehk siis natukene pikaks venis, aga kõik ennem vastuseta olnud küsimused said vastuse.

Spoiler :
Lemmikstseeniks oli "Fuck off!" with Wolverine ja pingeline õllejoomine juutide teemadel. Lisaks kiidan nii Professor X-i kehastajat James James McAvoy imehea rolli eest ja ka Magneto eest Michael Fassbenderit, kes minumeelest mõlemad olid täiesti õiges kohas ja kandsid loo mõnusalt välja.

Üldse ei meeldinud mõned ülimõttetud tegelased, nt see tiivuline tuld sülitav strippar ja taksojuht, samas taksojuht oli isegi äge, stsenarist teadis, millal on õige tema jaoks asi lõpetada.

Ja Kevin Bacon peaks Kuldvaarika saama oma vene keele eest...


Palju eriefekte ja pinget ja põnevust, rohkem polegi eriti midagi vaja tahta selliselt filmilt.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2599
Liitunud: 22. Mai 2005, 13:41

PostitusPostitas Soprano » 03. Juuni 2011, 10:49

Zinera kirjutas:Üldse ei meeldinud mõned ülimõttetud tegelased, nt see tiivuline tuld sülitav strippar

LOL'd ja nõustun.

Muide kuulasin Spill.com audio review'd ja ma polnudki ainus, kes pani tähele, et...
Spoiler :
Neegritel hästi ei vedanud või mis... üks sai surma ja tiivuline tuld sülitav strippar läks pahade poole üle. :pööritus:
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 03. Juuni 2011, 11:10

Vaatasin seda kui iseseisvat filmi, üritamata leida vastuolusid või võrdlusmomente. Film iseenesest üllatas päris tublisti minu ootuseid - eriti hea oli just algus. Isiklikult igav ei hakanud, aga mõnes kohas oli ehk kerget äravajumist tunda ja oleks saanud natuke lühemalt hakkama.
Michael Fassbender oli kuld, no ikka fantast. Ka Kevin Bacon, eriti Saksa versioonis, meeldis väga (seansi ajal tõin samuti seda vene keele probleemi välja). Poliitilisus, mis alguses häiris (jälle USA-Venemaa tuumasõda) mängis pärast kenasti ennast välja. Mõne tegelase mõttes kahtlesin samamoodi.

Spoiler :
Also, lõpus oleks saanud punane vennike kõigil lihtsalt käest kinni võtta ja leebet tõmmata, ilma pommidega mängimiseta. Tuumakad olid ka kuidagi kehvakesed :pööritus:


7,5/10
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 4788
Liitunud: 01. Detsember 2009, 23:12

PostitusPostitas Dream » 03. Juuni 2011, 14:06

Ma olin väga positiivselt üllatunud. Tegelased mõtestati hästi lahti, story-wise ei hakanud kordagi igav ja visuaalne pool oli ka vägagi nauditav. Heli oli seekord väga tasemel - kui filmis parajasti mingi action käis, siis hakkas isegi Solarise kinosaali põrand kergelt värisema. 4D-effekt missugune, eksole.

Karakterikehastused olid väga täkkesse. Professor X oli väga sümpaatne, Magneto samuti. January Jonesi kehastatud Emma Frost oli nii hawt, et ma ei kujuta ette, mida saalis viibivad mehed veel tegema pidid, et pulssi normi piires hoida.

Kui möödapanekutest rääkida, siis see filmis räägitud vene keel oli ikka epic. Ma täiesti kujutan ette, kuidas mingi language coach seal võtteplatsil seletas erinevaid šušiševaid tähti, kuidas ja kuhu rõhkusid panna ja kui palju need näitlejad seal vaeva nägid, et veenvalt vene keelt rääkida. Noh, tubli effort, aga naerda sai selle üle ikka omajagu. Ilmselgelt on see väike humoorikas boonus kõigile antud keele oskajatele.

Meeldejäävaid stseene oli omajagu.
Spoiler :
Jackmani koht oli muidugi priceless.

Õhus lendav allveelaev on midagi sellist, mida iga päev väga ei näe.

Professor X-i don't touch the hair ja next thing I'm going bald kommentaarid võtsid samuti muigama.

Isiklikult meeldis mulle veel väga baaristseen filmi algusest. Kuna mul on ka erinevat värvi silmad, siis olen ise päriselus täiesti analoogse vestluse läbi teinud. Seetõttu tekkis natuke been there, done that elevust ja oli eriti põnev vaadata.


Paigutaksin selle filmi julgelt 2011.aasta parimate hulka.
Filmipäevikud | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015
filmigurmaan.blogspot.com
Kasutaja avatar
Dream
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 321
Liitunud: 13. Märts 2011, 11:36

PostitusPostitas thargun » 03. Juuni 2011, 18:34

Kui millegist veel siin maailmas puudu ei ole,siis see on mega küüntega meestest :)) .Loodan et (prr liiga palju õlut,palun ärge suunake mind eestikeele õppele)okei jääme lootma parimat,ma mõtlen meestyest küüntega
thargun
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 27
Liitunud: 10. September 2010, 23:30

PostitusPostitas Soprano » 03. Juuni 2011, 20:26

Dream kirjutas:January Jonesi kehastatud Emma Frost oli nii hawt, et ma ei kujuta ette, mida saalis viibivad mehed veel tegema pidid, et pulssi normi piires hoida.

meh. Jaanuari Joonase kehv näitlemine tõmbab hotimeetri kiirelt alla ja Frost oli imo üldse igav tegelane. Jennifer Lawrence FTW, kuid mitte Mystique'na - friik! (v.a 2 sinist mügarat). Rose Byrne oli ka kewt.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

PostitusPostitas Jolt » 04. Juuni 2011, 00:36

Ma ei teadnud, et ma olen X-Men'i filmiseeriast sedavõrd kõrgel arvamusel. Või tegelikult, ega ma ilmselt olnudki. Pigem on see uuesti sama efekt, mida kogesin enne TDK linastumist. Batman Begins suutis mind esimesel vaatamisel kuidagi üllatavalt külmaks jätta. Sellest hoolimata, ahmisin vaimustusega sisse kõik TDK'ga seotud uudised, kuni vahetult enne TDK'd Beginsi üle vaadates pöördus arvamus, et tegu on hooti üsna tuima filmiga vaimustuseks.
Ehk siis, kui kogu casting ja isegi režissöör ei suutnud minus First Classi vastu huvi tekitada, siis alates esimest trailerist olen ma totaalselt konksu otsas ja ootan Vaughni sissekannet tollesse filmisarja sedavõrd, et võtsin vaevaks üle vaadata kõik X-Men triloogiasse kuuluvad filmid. Tagantjärgi olen ma väga õnnelik, et otsustasin mälu värskendada. Isegi kui kogemus tervikuna oli pigem kibemagus - vaimustavad ja morjendavat on tollest triloogias umbes võrdselt.

X-Men
Spoiler :
on üks filmidest, mida elus kõige rohkem kordi vaadanud olen. Ja see pole üleüldsegi tingitud sellest, et olen tollest filmist vaimustuses. Pigem oli tegu esimene DivX'ga, mille parim sõber kuskilt sai ja hiljem rändas see minu kätte. Siis sai seda umbes kõigile teistele sõpradele individuaalselt näidatud.
Film ise oli ka n+10ndal korral väga muhe vaatamine. Kehtestab hästi universumi ja karakterid, kes tegevuse keskel.


X2.
Spoiler :
BOOM!, alates filmi algusest on kohe näha, et sellel korral oli Singeril 2X rohkem ressursse ja võimalusi. Film algab väga mõjusa actionstseeniga, mis tõestab ilmekamalt, kui ükski võitlus eelmises filmis, miks supervõimetega vürtsitatud action võib väga lahe olla. Lisaks silmakommi pakkumisele, kehtestatakse sellega panused kogu järgnevaks filmiks ja pinge lükatakse 11 peal. Kõige lahedam on aga see, kuidas igale karakterile leitakse kuidagi individuaalne sisuliin, kusjuures filmi lõpus põimib Singer need edukalt kokku ja ükski ei liin ei tundu teiste kõrval ülearune. Tõsiselt eepiline lugu ja tõesti üks ilmekamaid näiteid sellest, kuidas teine osa mingis frantsiisis suudab esimeses kehtestatud universumi mitmekordseks laiendada.


X-Men: The Last Stand
Spoiler :
oli kibedam pool tolles ülevaatamises. Vinguda võiks paljude asjade kallal, aga kõige keerulisem on mul andeks anda, kui hoolimatult, massiliselt, temaatiliselt täiesti valesi ja vaatajale kaotuse tunnetamiseks piisavalt aega andmata lõpetatakse paljude karakterite sisuliinid. Ja mõistagi, actionstseenid on kaotanud pool oma sisust, sest neil puudub mingi sügavam emotsionaalne sisu. Kuulake Mike Dougherty arutlust sellest, milline Singeri III osa võinuks olla. Mul tõusis nutt kurku.


XM:FC on kindlalt kõige coolim film, mida ma sellel aastal näinud olen. Karakterid, action, kinematograafia, montaaž, muusikaline taust - kõik klapivad ülihästi kokku. Ja lugu ise on ühele suvefilmile täpselt sobilik - pahad on ikka tõeliselt pahad (ja ohtlikud) ning head peavad hoolega pingutama, et nad suudaks püsida head. Sügavaim kummardus läheb sel korral lavastajale, sest Vaughn suudab X-Meni filmiseeriale lisada rohkem stiili, kui selles kunagi enne olnud on. Loodan, et Fox annab talle järgmise osa puhul rohkem aega ja vabamad käed... Eriti arvestades seda, et tüüp ütles XM:FC kohta midagi stiilis "mis eepiline? see oli intiimne eellugu.. alles järgmine osa saab eepiline olema".

Minu puhul varastas filmi Magneto ja see oli võrdselt näitleja ja lavastaja teene. Fassbender on Magnetona muidugi totaalne bad-ass ja heidab ennast sellesse rolli täielikult. Toda võib tajuda sellest, kuivõrd palju suudab ta anda emotsionaalset sügavust Erik Lehnsherrile kui ka selles, kui ilmekalt mängib ta välja Magneto metalliväänamise, seda pingutust on tunda. Samas, talle on kirjutatud kõige sisukam taustalugu. Ja Erik Lehnsherr põhiline võlu, minu jaoks, tulenes hoopiski sellest, et noore Magneto natsijahti päevi vaadates on võimatu mitte mõelda nagu jälgiks Bondi tegutsemas. Vaughn tunnistas ka, et ta on alati tahtnud 007 filmi teha. Ja igaüks, kes on näinud Layer Cake'i, on sellest aimu saanud. Oli ju peale seda filmi selge, et Daniel Craig'st saab tõsistiilne Bond ja blondi juuksevärvi pärast bitchimine on totaalselt mööda.
Sel korral oli Vaughnil võimalik isegi sammu jagu kaugemale minna, sest ajastu klapib väga hästi sellega, mida klassikalise Bondiga seostatakse. Nii et nüüd ma tean, et tahan kaasaegse lavastaja poolt Bondi, mille tegevustik hargneks dekaadidel, milles Fleming tolle karakteri algselt kirjutas. Varuvariant oleks see, et Vaughn lavastaks järgmise 007 filmi.
Võrdväärne aplaus läheb ka James McAvoy'le, sest ta suudab palju tänamatumas rollis Professor X'i tegelaskuju mängida väga meeldejäävaks, sümpaatseks ja humaanseks. Kui esimene kolmandit kuulub totaalselt Magnetole, siis enne lõpuvõitlust omab McAvoy kõik teised karakterid ära. Ning see on hädavajalik, sest ilma temata läheks First Class tasakaalust välja. Sest... ka Kevin Baconi filmi peapahalasena on väga huvitav, šarmantne ja mingi maani mõistetava eesmärgiga (ütleks, et esimene Bondi pahalane, kelle globaalse skaalaga plot tundus karakterit arvestades loogiline).
Muudest karakteritest on tugevaimad vast Mystique ja Beast. Kuigi suur osa esimese klassi mutantidest saab oma hetke säramiseks, kuigi on tõsi, et tumedanahalised tõmbasid taaskord lühema kõrre (Community 2x06 tuli meelde, hehei Abed ja Troy!).

Lisaks sellele, et Vaughn suudab suurele osale karakteritest hea taustaloo anda, filmib ta supervõimetega actionit paremini, kui ükski teine lavastaja tänaseni. Kui Singer läks pigem campi rada ja lennutas karaktereid nööride otsas, siis Vaughni märul on kaasajale sobival määral reaalne (kuid väga selgelt jälgitav), selle erandiga, et hea hulk tegelastest kasutab supervõimeid. Märulit on üllatavalt palju ja see areneb eelnevast tegevusest kuidagi loomulikult välja.

Eks First Classil ole ka mitmeid puudujääke. Tõsi on, et sisu ja karaktereid oli veidi rohkem kui filmi mugavalt mahtus. Hooti oli dialoog veidi liiga otsene (tho, kinos ma seda ei tajunud, see tunne tekkis pigem filmile tagasi mõeldes). Jah, Kevin Baconi vene keel oli sama eepiliselt halb kui ülejäänud film oli hea. Mõned üldplaanid olid ikka veidi liiga ilmselt CGId.
Aga... arvestades, et see film sai purki 10 kuuga on need puudused väga lihtsalt alla neelatavad, seda enam, et First Class tormab algusest lõpuni täistempol, viskab sisse hetkedel, mil seda kõige vähem oodata oskad, mõne cameo, suudab õigel momendil iseenda üle nalja visata (mitmel korral tekkis tahtmine öelda, "see on ju tobe" ja siis ütles keegi karakteritest seda enne mind) ja on lihtsalt nii fun.

Mis ikka, riskeerides sellega, et unustan midagi head hetkel ära, X-Men: First Class on 2011 kinoaasta lemmikfilm.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2207
Liitunud: 12. Juuni 2007, 12:02

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 06. Juuni 2011, 10:22

Täiesti OK film, kuid minu jaoks ei midagi endamat. Esile tõstaks vist cast'i eesotsas Fassbender'iga. Naised olid ka hawt'id tõesti.

Siiski arvaks, et väljakutse, mida see film oli igale režhisöörile, on Vaughn'i poolt vägagi edukalt lahendatud. Ma ise pole lihtsalt piisavalt X'ide fänn etc. et hakata kiidulaulu laulma. Aga selleks, et see film lihtsalt meeldiks, ei peagi olema.

7/10
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 982
Liitunud: 07. Oktoober 2008, 11:36
Asukoht: Tartu

PostitusPostitas ruut » 08. Juuni 2011, 20:22

Meeletult hea film, tõenäoliselt tõugati Raudmees minu lemmik koomiksifilmide esikohalt.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 990
Liitunud: 23. Mai 2009, 22:31

PostitusPostitas 0ll » 09. Juuni 2011, 23:01

Pole just mingi eriline koomiksite-superkangelaste fänn, aga X-Meni seeria on mulle alati meeldinud. Sain nende tegelastega tuttavaks tänu multikatele ja algelistele arvutimängudele, hiljem sirvisin läbi ka mõned koomiksid.
Muide Jolti "X-Men" & "X2" muljed kattuvad minu omadega 100%, kuni selle esimese DivX'ni välja :)

Kõnealuse filmiga on mul keeruline "suhe". Algse uudise puhul (esimene klass -> uus algus) kerge hämmastus ja ootusärevus. Segadused asja käima tõmbamisel ja nõrk "Wolverine" tegid murelikuks. Vaughni palkamine väga rõõmustav - nö "kolm kolmest" meest, statistilised näitajad on muljetavaldavad. Viimase hetke rewrite ja lühike produktsiooniperiood samas järjekordsed ohumärgid. Aga võttes arvesse lavastaja isikut ja varajasi ülipositiivseid arvustusi ("seeria parim" jms) olid ootused laes.

Kahjuks pidin pettuma. Taheti korraga liiga palju - ühte filmi üritati pressida Xavieri andekate kooli saamislugu ja ka KOGU tegemata jäänud "X-Men Origins: Magneto". Tulemuseks oli, et keegi neist ei saanud piisavalt ekraaniaega ja ruumi arenemiseks. Magneto kogu areng toimus ära filmi alguses, edasi oli tegemist üsna sirgejoonelise kättemaksufilmiga. Kõik noored mutandid (+Moira MacTaggert) jäid äärmiselt õhukeseks, nende motiivid segaseks. Singeri filmides anti nii noortele kui vanadele tunduvalt sügavam sisu. Ka Vaughni enda varasemates filmides on mitmed esmapilgul lihtsad tegelased teinud läbi imetlusväärse arengu.
Kogu asi jättis hekseldatud-hüpleva mulje. Kuigi film oli üle kahe tunni pikk, ei suudetud stseene sujuvalt kokku sulatada. Põhjus sama - umbes kümne(?) köite jagu materjali on isegi Vaughni jaoks liiga palju.

Eriefektid olid kohati eelmise sajandi tasemel. Kuidas on võimalik, et 2000. aasta Mystique moondub loomulikumalt kui 2011. aasta versioon?
Kerged probleemid ka näitlemise ja juustuse dialoogiga, aga mitte midagi väga hullu.

Positiivse poole pealt: gruuvid 60ndad, Fassbender jätkab lammutamist, pahade efektne märul (eriti Azazel). Ja mis põhiline: ei hakanud kordagi igav.
Filmiveebi andmebaasis veel hinnet lukku ei pane (miks seda hiljem muuta ei saa?). Võib-olla ootasin lihtsalt teistsugust filmi ja ei lasknud ennast vooluga kaasa viia, äkki mõjub teisel vaatamisel paremini.

5-/10

Also, this movie has one of the best cameos of all time. Of all time!

edit: alandasin punkti võrra hinnet... Korduvaatamisel sain aru, et dialoog oli ikka üsna jube. Ma ei saa aru, kuidas Goldman & Vaughn sellise jama kokku kirjutasid. Heliriba hakkas samuti häirima. Muusika ise meeldib - üks selle aasta lemmikuid... aga filmis oli seda liiga palju ja liiga kõvasti.
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond
 
Postitusi: 795
Liitunud: 07. Detsember 2009, 23:25
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas hypo » 12. Juuni 2011, 17:43

Mulle meeldib X-meeste filmide juures just see, et on suudetud kõikide osade juures taset hoida, nagu sellegi juures. Ei ole miskit, järgmist ootama!
hypo
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 5
Liitunud: 12. Juuni 2011, 17:31

PostitusPostitas lendav » 13. Juuni 2011, 21:28

vaese mehe Watchmen. Seal suudeti algustiitrites karakterid paremini ja usutavamalt välja arendada kui terve X-Meni filmi jooksul.

Xavieri naiivsus ja optimism tundus kuidagi väga lapsemeelne, Dr Manhattani struggle oli märksa traagilisemalt välja mängitud. Magneto osatäitmine oli küll üle prahi, aga ülejäänud kangelaskasvandikud olid ikka sooooo bad :D
Oleks tahtnud vähemalt can't see shit captain-tüüpi näha.

Aga selle asemel näen ahvide planeedilt välja karanud tegelast. Hell, Beast oli veel puisem kui Ahvide planeedi Mark Wahlberg. Ei osata ei ahve ega inimahve realistlikult animeerida. EYES, get it right for ONCE. Selle asemel nad topivad tedretähne näole või juukseid tegelase pealaele juurde, et need ikka reaalsemalt lehviks. Kasutagu päris inimese silmi siis, kui see realistlik silmade liikumine nii hoomamatu on. Can I get a word up?

Filmist. Muidugi ameeriklastele avaldab muljet, kui kuuldakse võõraid keeli oma filmides - tähendab, et on ikka hullult vaeva nähtud. Et oleks reaalsem ja nii.
Samuti kõik need väga peened (ahahAHA) vihjed USA vs teistsuguste vastu. Hollywood julgeb olla kriitiline oma valitsuse suhtes, vaat kui julged poisid. Sama subtle kui Avatar ja kui see eurooplasele muljet avaldab, siis kultuurihegemoonia on oma võidukäigu teinud ikka maksimaalselt.

Tüüpiline "we're putting together a team" film. See hüpnotiseeriv fraas ainuüksi suleb kõik šakrad ja peatab aju verevarustuse 11-aastase tasemele.

Pean selle mantra enda jaoks ka toimima saama, sest tundub, et kogu suvi ja sügis möödub superkangelaste seltsis.

Y U SO CREATIVE, HOLLYWOOD
lendav
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 14
Liitunud: 04. Juuni 2010, 02:35

Järgmine

Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 26 külalist