CyberRax kirjutas:tark jutt
Tore Sind siin veel aeg-ajalt foorumis trehvata.
"Repo Men" on meeldivalt sünge ja vägivaldne, kuid päris andeka huumoriga vürtsitatud põnevik, kultusklassiku potentsiaali hoidev garanteeritud popkornimeelelahutus, mis pakub visuaalse külje poolest igati kaasahaaravat futuristlikku tehnoloogiamaailma ning heidab pilgu ühele väga isevärki ameti telgitagustele. Kohati meenutas film kangesti Paul Verhoeveni teoseid, eriti "RoboCop"-i. Oli ka kena jäljendus "Oldboy" koridori-stseenist, ehkki küll mitte ühes plaanis. Jude Law pole üldjuhul kunagi sümpatiseerinud, ent antud juhul sobis ta peategelase rolli valatult, ehkki Whitaker ja too Braga ehk veidi
miscast olid. Liev Schreiber peakski kogu aeg kurjameid mängima, tal tuleb see täitsa kenasti välja.
Mulle meeldis filmi esimene pool ehk repomeeste igapäevaelu vaimukas kujutamine (narratiiv oli sealjuures eriti andekas, näiteks kui näidati katkendeid Remy noorus- ja lapsepõlvest) küll rohkem kui "kangelane-on-koos-
love-
interestiga-jooksus" osa, ent üldjuhul igati nauditav, hoogne ning mitmekordset vaatamist kannatav
cyberpunkihõnguline futuristlik tehnoulmemärul.
Actionit jäi ehk tõesti väheks, sest mulle see
nesti puhtakstegemise episood filmi esimesel neljandikul, koridorikisma ja trükimasina tapariistana kasutamine meeldisid väga ning sarnaseid stseene oleks võinud olla kasvõi iga 15 minuti tagant. Kohati on "Repo Men" nagu kõrge produktsiooniväärtusega Van Damme film, mis tal üheksakümnendatel tegemata jäi, Albert Pyuni teoste modernistliku varjundiga vaimne järeltulija.
Vean kihla, et see teos müüb videol nagu soe sai.
Pean eelkõnelejaga nõustuma,
6,5/10 tundub sobilik hinne, filmipäeviku tarbeks kannatab lausa seitsmelegi kergitada.
CyberRax kirjutas:seksiga samastatud lõikumislõik arvutiruumis.
Oeh, see oli tõesti andekas, mul läks ikka minutike aega, et taibata, mis toimub.