Ja minu hea meeleks oligi seletus olemas. Ehkki kogu uue õe Paige'i leidmise lugu oli minu jaoks kohutavalt ebaloogiline, arvan, et kordagi Prue'd näitamata suudeti eelneva hooaja
cliffhanger'ilt peaaegu okeilt edasi minna. Piper'ile seletati, et Prue nägemine takistaks tal edasi liikumast ning et niipea talle tema vaimu ei näidata.
Kuigi Võluvägi on järjekordne lapsepõlve lemmik, mida sai nostalgia tõttu vaatama hakatud, meeldis mulle selle loo uuesti läbi elamine kohutavalt.

Päris hästi sobitati tavaelu probleeme maagiliste probleemidega - töö, eraelu, deemonid - ning näidati õdede võitlust nende tasakaalus hoidmisega. Mõnel korral tehti kohtingule minemine olulisemaks kui kurjuse alistamine, aga enamasti jäin siiski rahule.
Kõige lemmikum
storyline terve seriaali vältel oli Piper/Leo. Kaasahaarav algusest lõpuni oma tõusude ja mõõnadega. Kuigi vahepeal muutusid erinevad põhjused, mis takistasid Leo'l pere juures olemist, suht tüütuks. Parimaks hooajaks minu silmis jäi 5. (ja episoodiks "The Day the Magic Died"!), kus Piper esimest korda rase oli ning kui Wyatt väike oli ning deemonid teda pidevalt ründasid. Seda oli väga kurb jälgida, kuid õnneks leidus aeg-ajalt ka õnnelikke perehetki.

Pole kunagi eriti Chris'i fännanud ja kahjuks ei muutnud seda ka
re-watch. Pealegi lisati teda üldse selle pärast, et Holly Marie Combs oli rase. Alguses peideti ta kõhtu päris hästi, kuid siis lisati järsku episood, kus Piper pidi rasedaks jääma ning hüpati järgneva episoodiga 6 kuud edasi. Üldse ei meeldi sellised kohandused. Oleks eelistanud, et näitleja rasedus oleks kuidagi teisiti lahendatud.
Kuna mainisin oma lemmikhooaega, mainiks ka 7.hooaja lõppu ja viimase hooaja esimesi episoode, mida ma ei sallinud absoluutselt. Kuigi õed olid alati igatsenud normaalset ja deemonite-vaba elu, ei suutnud ma uskuda, et nad lavastavad enda surma ning elavad teise välimuse ning identideediga rahulikult edasi. Kõik selle idee juures tundus väga
off ning ebaloomulik.
Õnneks kestis see ainult viis episoodi ning igal juhul olen õnnelik, et
series finale oli 8. ja mitte 7.hooaja lõpp. Isegi kui eelarvet vähendati viiendiku võrra ja Leo kirjutati välja poole hooaja pealt. Üldse sokutati viimase hooaja teise poolega Paige'le ja Phoebe'le ka ruttu mehed ja viimase episoodi ajas rändamine oli sama ebaloogiline nagu ikka Võluväe puhul... Siiski oli tegemist hea episoodi ja veel ilusama lõpuga. Oiii, kuidas mulle meeldib, kui seriaalidel on korralikud ja resoluutsed lõpud.