Võigas surm

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Võigas surm

PostitusPostitas Soprano » 27. Aprill 2011, 19:05

Võigas surm
A Horrible Way to Die



Garrick Turrell asub teekonnale, et kohtuda taas oma elu suure armastuse Sarah�ga. Kõik oleks kena, kui Garrick poleks vanglast põgenenud sarimõrvar, kes jätab endast maha rea laipu teel naise juurde, kes ta omal ajal politseile üles andis.

Adam Wingardi ("Popskull") viimane teos jätkab balansseerimist väärtfilmi ja õudusfilmi piiril. "Võigas surm" mõjub sama hästi nii pineva põneviku kui detailse karaktereid analüüsiva ja sõltuvust portreteeriva filmina - ning pidades silmas, kui pinev põnevik sellest on saanud, pole see kiitus sugugi tühine.

Võitnud mitmeid auhindu Fantastic Festil, kus film tegi puhta töö stsenaariumi ja näitlejatöö kategooriates, annab "Võigas surm" sarimõrtsukafilmidele täiesti uue hingamise, pakkudes meile võimalust mõrtsukale kaasa tunda talle andeks andmata või tema tegudele läbi sõrmede vaatamata. AJ Boweni ja Amy Seimetzi fantastiliste näitlejatöödega "Võigas surm" on kaasahaarav ja kentsakalt kaunis portree kahest vaevatud inimesest. Film, mis kuulub selle aasta absoluutse paremiku hulka.

http://www.hoff.ee



Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 69 külalist

cron