Kodu keset linna

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas eerik » 31. Juuli 2008, 19:07

Ei saa täielikult kriitika ja mahategemisega nõustuda. Sobib hästi mõne muu tegevuse taustaks (nt. köögis söömise ajal vaatamiseks). Sarjal on omad hetked täiesti olemas, stsenaariumist võib vahel leida nii mõnegi tsiteerimist väärt väljendi/ütluse. Igal juhul parem, kui Ladina-Ameerika seebikad, mida olen eesti kanalitel märganud. Samas, oma aega selle peale ei raiskaks ning regulaarselt ennast vaatama ei sunniks, seda mitte.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Defexer » 31. Juuli 2008, 21:49

rezpekt kirjutas:Ei saa täielikult kriitika ja mahategemisega nõustuda. Sobib hästi mõne muu tegevuse taustaks (nt. köögis söömise ajal vaatamiseks). Sarjal on omad hetked täesti olemas, stsenaariumist võib vahel leida nii mõnegi tsiteerimist väärt väljendi/ütluse. Igal juhul parem, kui Ladina-Ameerika seebikad, mida olen eesti kanalitel märganud. Samas, oma aega selle peale ei raiskaks ning regulaarselt ennast vaatama ei sunniks, seda mitte.

Sinuga igaljuhul nöus.

Muidu kunagi oli halvem , praegu nagu rohkem tegevusi jms.
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 01. Jaanuar 2009, 13:18

Püha jeerum! Ma poleks uskunud et see on võimalik. Ma poleks uskunud, et Eesti telemaastikul võib olla veel sitem seriaal kui Kodu Keset Linna. Aga see on tõsi. Just praegu ma vaatan kõige kohutavamat asja, mida Eesti telekanalid on kunagi näidanud. Jah, see on Kalevi naised. Nii kurb kuidas muidu sümpaatsed näitlejad on ennast millegi nii õudse nimel ära müünud. Raha eest saab osta ikka igasugust paska. Isegi teostusest on näha, et tegijatel on sellest junnist ükskõik. Ma täitsa kohe tahaks näha kuidas sellist son of a turdi tehakse. Millised meeleolud valitsevad võtteplatsil.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 01. Jaanuar 2009, 14:05

"Kalevi naised" peabki selline olema. Tehti seda ju Venezuelast ostetud käsikirja järgi üks osa päevas.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 01. Jaanuar 2009, 14:12

On see siis tahtlikult kohutav ve? Nagu mingi paroodia ve?
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas rauls » 01. Jaanuar 2009, 14:29

Olen paaril korral sattunud vaatama "Kalevi naisi" ja see on tõesti ülimõttetu. Olgu kasvõi paroodia, aga nalja üldse pole. Tõesti on kurb vaadata, kuidas head tuntud Eesti näitlejad sellises juras osalevad.
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 24. September 2009, 09:16

Kas ainult mulle tundub, et Hannese korteris viivad kõik uksed Henri tuppa? :D
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas mylittlegirl » 14. Aprill 2011, 14:36

kus saab vaadata kodu keset linna esimest hooaega
mylittlegirl
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas CM-Girl » 02. Mai 2011, 11:50

Satun harva seda sarja vaatama. Tavaliselt aint siis kui ema seda vaatab. Kunagi kui see alles välja tuli ehk siis esimesest hooajast sai pea kõik osad vaadatud. Parimad osad minu jaoks ongi vast need kus Henri alles väike on.Üks lemmikumaid tegelaskujusid selles sarjas on/oli Lucy (Karin Rask).
Uusi tegelasi on päris palju juurde tulnud. Hea on näha Üllar Saaremäed pluss ühes osas juhtusin nägema ka Eduard Salmistut (Y) Tema tegelaskuju ülesandeks vist Hannese kõrvaldamine.
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Re: Kodu keset linna

PostitusPostitas Rasmus » 16. Märts 2012, 16:33

Üks hooaeg seal läks päris huvitavaks. 1-2 aastat tagasi vist. Hooaeg lõppes Mirtel Pohla lahkumisega ja sellest ajast ongi asi natuke allamäge läinud. Nüüd nad kavatsevad mingisugust comebacki moodi asi teha. Esmaspäevast alates on tagasi ja nimeks nüüd "Elu keset linna". Liina Vahter peaosas ja puha. Kuulduste järgi on alles jäänud ainult nooremad tegelased, Hannest ja Helenit enam pole.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Kodu keset linna

PostitusPostitas Defexer » 16. Märts 2012, 18:35

Nüüd nad leierdasid veelrohkem selle ära, pidev näitlejate muutmine tuleb pigem kahjuks kui kasuks ja mõtekam oleks midagi uut pigem tootma hakata. Sarja algusaegadel oli sellel isegi mingine võlu, kus Liis ja Mirtel seal kahekesi kuskil jõusaalis töötasid ja Henri veel väike oli aga praegu puhta mõttetu.
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

Eelmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist