Möla!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Soprano » 10. Aprill 2011, 18:07

Ei geti su kommentaari, aga kui arvad, et mina selle Pesukaru tegin vms, siis eksid sir. Tuli endalegi üllatuseks.
Aga mis see 2 396 745 postitust päevas siis ära ei ole. Lumme kusta ju.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Ronet » 12. Aprill 2011, 22:08

Täna oli minu piirkonnas Eesti Energia poolt planeeritud 4h elektrikatkestus. MP3 pleieri patakas oli tühi ja mul oli ainult need AA vms default vanad pleieri patakad. Ja need töötasid! Walkman töötab endiselt sama truult! : )

Elekter ei kadunudki ära päeva jooksul kordagi.. Imelik.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas lostinthemist » 25. Aprill 2011, 01:46

Plaanin saata midagi enda poolt Animatsuri AMV võistlusele, seega tegin katsetamise mõttes enda esimese AMV valmis, ühendades selleks kt2 muusika ja Crisis Core: Final Fantasy VII klipid. Nautisin iga sekundit videotöötlusest ja loodan, et meeldib. Kui liiga palju küsitud ei ole, ja kui meeldib, sooviksin natuke tagasisidet ka (kommentaar või like). :)

http://www.youtube.com/watch?v=IVbyWD4Qq3s
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 25. Aprill 2011, 12:32

Kas lõpp jääbki selliseks? Mõjus kuidagi poolikuna. Muidu täitsa hea. Head üleminekud kaadrist kaadrisse, muusika läheb pildiga kokku, kuid siiski hakkab see ühel hetkel venima. Kaadrid on küll ilusad ja neid võikski vaatama jääda, aga nendes ei toimu midagi. Ainult tähenduslik piltide rida, mida mõistab FF-iga tuttav vaataja, aga minul kui täielikul FF-i võhikul (mänge pole proovinud, mõlemat filmi olen näinud) hakkas ühel hetkel lihtsalt igav, kuigi algus on super - braavo. Esimesed 46 sekundit, ei muudaks midagi. Liiga hea. Aga edasi hakkasid korduma ilusad kaadrid tegelastest, kuigi tegevusest endast jäi väheks. Ma ei ole ka mingisugune AMV hindaja, kuid omajagu olen siiski näinud ja see on siis minu arvamus ;-)

Spoiler :
Ära näkku löö
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 25. Aprill 2011, 12:56

Ära muretse, näkku ma ei löö. :)
Abandoner Main Title loo õige pikkus on 4:55 ja lõikasingi loo lühemaks selle tõttu, nagu sa tõid välja, et ühel hetkel hakkab asi venima. Kui olin videotöötlemise käigus sinna viimase kaadrini jõudnud, tundsin, et ma ei oska enam midagi rohkem lisada ja AMV oleks tõeliselt pikaks veninud.
Video all kommentaaris kirjutati ka, et ei toimu midagi. See on vist sellepärast, et AMV tegemisel tahtsin vaatajale näidata ilusa muusika ja pildi koosmõju ning see toimub rahulikus tempos, mis viiks vaataja transsi.(kuid see transi-värk mõjuks ilmselt ainult mulle :3 ) Mõtle sellest, kui sinu elu lühidalt kokku võtvast videost, mis võtab rahulikus tempos läbi sinu elu olulisimad mälestused ja vaatamise ajal mõtled "lõpuks ometi, on see läbi." Okei, intensiivsed võitlusstseenid saavad sel juhul ka olla olulised mälestused, kuid see selleks. :))

Nüüd mitu korda uuesti vaadates mõtlen küll vaikselt, et paar asja oleks võinud muuta ja sujuvamaks teha, aga on hea kuulda, et üldiselt meeldib. :)
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 25. Aprill 2011, 13:33

Arvan, et vaataja transsi viimiseks ei tohiks olla nii palju kaadreid, kus tegelased kõnelevad, võib-olla piisaks ainult looduskaadritest ja tegelastest, kus nemadki on oma mõtetes või siis transis.

Muusika ja pilt andsid küll kohe mõista, mida üritasid vaatajale üle kanda, aga mind isiklikult segas just see, et avarate kaadrite ja ilusate staatiliste piltide vahel oli kohti, kus keegi midagi rääkis ja see tõmbas mind kohe välja. Vb minu kiiiks. Ei sobinud üldise tempoga kokku.

Mõtlengi nüüd, et sellise transi laadse seisundi saavutamiseks oleks vaja kuldset keskteed - praegu on sul segu paarist tegevusterohkest ja enamjaolt ilusatest staatilistest kaadritest. Kumbagi neist peaks vähendama ja rõhku panema ühele ja vb lisama veelgi rohkem sellliseid kaadreid nagu see konflikti oma - see, kus armee seisis ühe mehe vastu. Aga mina ka ei tea ju. Vb näen asja üldse valesti. Mina ei ole teinud ühtegi AMV-d, kuigi plaanis on olnud.

Millega monteerisid?

Spoiler :
Üks lemmikuimaid AMV-sid http://www.youtube.com/watch?v=jrrPCin725Y
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 25. Aprill 2011, 14:16

Monteerimisel kasutasin programmi Corel VideoStudio Pro X4.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 25. Aprill 2011, 14:42

Trashi hiireteemale jätkuks.

Otsustasin ka enda vana hiire pensionile saata. Üle seitsme aasta intensiivset tööd oli oma jälje jätnud. Värv juba ammu maha kulunud, nupud juba logisesid ja hiljuti hakkas ka scroll-ratas vanadusemärke näitama.

Uueks hiireks valisin Gigabyte'i GM-M6580, hinnaga €9,50, mis ei ole saja nupuga ebaoptimaalne laserhiir. Hoopis vastupidi. Lisanuppudest on ainult back ja forward (ilma milleta ma ei kujutaks veebisirvimist ettegi) ning DPI nupp (valida saab 400/800/1600 vahel).

Esmapilgul tundub kümne euro eest aus kaup olevat. (Y)
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 25. Aprill 2011, 23:12

eerik kirjutas:Üle seitsme aasta intensiivset tööd oli oma jälje jätnud. Värv juba ammu maha kulunud, nupud juba logisesid ja hiljuti hakkas ka scroll-ratas vanadusemärke näitama.

:pööritus:
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Ralf » 26. Aprill 2011, 09:04

uLtImAtEcRiTiC kirjutas:
eerik kirjutas:Üle seitsme aasta intensiivset tööd oli oma jälje jätnud. Värv juba ammu maha kulunud, nupud juba logisesid ja hiljuti hakkas ka scroll-ratas vanadusemärke näitama.

See pöörane tabide avamine-sulgemine onaneerimise käigus ei mõju hiirele hästi. ;-)
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 26. Aprill 2011, 20:18

Ralf kirjutas:
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:

See pöörane tabide avamine-sulgemine onaneerimise käigus ei mõju hiirele hästi. ;-)

Kuld. :)) (Y)
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas ruut » 26. Aprill 2011, 20:21

Ralf kirjutas:
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:

Tead seda omast käest? :))
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 26. Aprill 2011, 20:21

ruut kirjutas:
Ralf kirjutas:
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:[quote="eerik"]Üle seitsme aasta intensiivset tööd oli oma jälje jätnud. Värv juba ammu maha kulunud, nupud juba logisesid ja hiljuti hakkas ka scroll-ratas vanadusemärke näitama.

Tead seda omast käest? :))[/quote]
Milline mees ei teaks?
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas ruut » 26. Aprill 2011, 20:55

Ralf kirjutas:
ruut kirjutas:
Ralf kirjutas:[quote="uLtImAtEcRiTiC"][quote="eerik"]Üle seitsme aasta intensiivset tööd oli oma jälje jätnud. Värv juba ammu maha kulunud, nupud juba logisesid ja hiljuti hakkas ka scroll-ratas vanadusemärke näitama.

Tead seda omast käest? :))[/quote]
Milline mees ei teaks?[/quote]
Mehed, kelle arvutihiirel pole scroll-nuppu?
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Trash » 26. Aprill 2011, 21:27

eerik kirjutas:Trashi hiireteemale jätkuks.

Vahetasin hiire poes usb liidesega hiire vastu. Paar päeva hiljem sain oma enese arvuti garantiist tagasi ning siiani (üle nädala juba) ei ole vana hiirega enam probleeme olnud, niisis oli viga hoopis masinas, mitte hiires.
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline