Kondori kolm päeva

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Kondori kolm päeva

PostitusPostitas Ralf » 30. Märts 2011, 15:14

Kondori kolm päeva
Three Days of the Condor



Joe Turner (Robert Redford) on CIA palgaline, kes veedab tööpäevad kontoris istudes ja raamatuid ning ajalehe- ja ajakirjaartikleid lugedes, leidmaks peidetud luureinformatsiooni või teisi peidetud sõnumeid. Ühel päeval lõunalt tulles leiab Turner kõik oma kolleegid surnuna ja tappa üritatakse ka teda ennast. Nõnda peab mees võimalikult ruttu välja uurima, kes kuritöö taga on, kuid avastab peagi, et juhtunus on oma osa ka CIA'l endal. Keskne roll on filmis noorel Kathy Hale'il (Faye Dunaway), kelle Turner on sunnitud teatavast olukorrast pääsemiseks röövima.



Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas Ralf » 30. Märts 2011, 17:32

Väga kenasti läbi mõeldud ja tabavalt realistlik "ei-tea-keda-usaldada" tüüpi thriller. Vähemalt ei teki vaadates tunne, et peategelane on mõni üliinimlik kuju, kes suudab end püssiga kõigest ja kõigist läbi murda, kusjuures vahepeal pärast üht tulevahetust, millest Kondor napilt tänu püstolile pääseb, isegi mainitakse, et ta on kõigest automaatrelvade kasutamises vilunud, mistõttu oli tema pääsemine tollest situatsioonist puhas vedamine. Stseen postiljoniga samamoodi oskuslikult tehtud, tekib tõesti tunne, et tema elu võib ohus olla. Üks parimatest omas žanris.

9/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas tony montana » 31. Märts 2011, 23:22

mu lapsep6lve yks lemmikfilme. nähtud about korda 15.redford on kullatükk nagu ka faye.elegantselt sidney pollacki poolt vormistatud. tema rida.kes siis veel.
tony montana
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 38
Liitunud: 04. Märts 2008, 10:12


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 85 külalist