[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Möla! - - Filmiveeb.ee foorum
Trash kirjutasCOLONNo ma juba ostsin mingi 4 eurose junni ja see ei ühildu mu arvutiga. USB väljundit ei ole, hoopis mingi ümar ots.
Jah, tavalised optilised hiired ongi "ümara rohelise" otsikuga, USB otsaga hiired on just peamiselt sülearvutitele mõeldud (vist). Miskipärast ma kahtlen, et sul seda ümmargust pesa üldse ei ole, kui tegu on lauaarvutiga. Kui ei olegi, siis pead veel nutsu köhima ja soetama väikese "vahelüli", et seda USB'sse saada.
adi kirjutasCOLONsee pisike vahelüli töötab teistpidi, ehk siis USB->PS2
trashil on aga PS2, seda ei saa USB'ks kuidagi, mine vaheta välja, võtmesõna on USB
Heh, Trash, miks sa enne ei veendunud, mis väljundiga hiir sulle sobib?
Agajah, see ümar ots läpakatel puudub.
Mõtlesin ka seda, et kuna ma nii aktiivne enam ei ole, siis kas Ralf saab enne 10000 täis kui mina. Kahju oleks kaotada seda prestiižset tiitlit, mida ma üle 4 aasta enda käes hoidnud olen.