ps! äge avatar.
Moderaator: Meeskond
d4ncestyle kirjutas:Mõttetu värk see valimine. Ikka võidab see Usa häälekandja, sest valija on nii lolllllllllllllllll. Nah mina sain aru , et Ansip on mõttetu Brüsseli ori ja ta on juba Eesti riiki reetnud ja nagunii vana punane. Nüüs on ta meid jälle reetnud. Ainult valimiste ajal on ta krdi pede aktiivne. Ära ostetud kukk. Rikas rikkamaks ja vaene vaesemaks. Kas on oluline siis see , et rahvas sobrab prügikastides ja kuradi töötuid lurjuseid hulgub ringi ja kuritegevus kasvab või see , et jumala eest RIIK võlgades poleks. Siis nt lihtrahvale kuidas nad seal kuradi 60e/kg kalamarja õgivad, sp Savipäts seal pingviini paraadil ei käigi ja rahvast ei mõnita Näitab keelt
Ma ei näe kuidas meie riigi areng isegi on tõusnud selle Ansipi valitsuse aeg.
d4ncestyle kirjutas:kuidas ma siis kirjandusvõistlustel sain käia, kui ma nii saamatu kirjutaja olen ja kuidas mul eesti keele eksamid olid 5. ja pmt max punktid. ma juba sp ei kirjuta õieti , et teile kallid semud rõõmu teha
d4ncestyle kirjutas:kui sa arvad , et ma olen venku ,siis eksid.
d4ncestyle kirjutas:okei sina elad tallinnas ja seal on ju 1/3 eesti rahva populatsioonist, aga mis toimub väikestes kohtades ?? kas sa oled sellega kursis LINNAISA
d4ncestyle kirjutas:adile ütlen ma niipalju , et mitte 1 mees ei saanud õllesaalis passida. kord ja disipliin oli olemas. nüüd on kõik kohad puha lojuseid täis.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist