Sarja "Kaks ja pool meest" tootmine lõpetatakse

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas 0ll » 08. Märts 2011, 22:16

Duh, bi-winning!
Charlie Sheen tõusis minu silmis vägevamaks kujuks kui Tom Cruise ja Chuck Norris kokku. Uskumatu vend!
Eriti uhke oli see raadiointekas ja ABC lood, youtube it!

Kulutan suve jooksul paar geniaalse sõnumiga t-särki läbi. Sellel aastal läheb valiku tegemine raskeks - Sheen on juba üksi umbes 40 head tsitaati andnud...
Fakit, muudan vist oma avatarid ära.
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas ruut » 08. Märts 2011, 22:33

Soprano kirjutas:Winning! http://www.ustream.tv/charliesheen

tramaivõi, EPIC!
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas adi » 09. Märts 2011, 00:33

Spoiler :
Pilt

hea pilt
Kasutaja avatar
adi
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 09. Märts 2011, 01:24

ruut kirjutas:
Soprano kirjutas:Winning! http://www.ustream.tv/charliesheen

tramaivõi, EPIC!

Charlie on kuld lihtsalt. Veel etem kui kahes ja pooles mehes. :))
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Soprano » 09. Märts 2011, 01:32

Pilt
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Ralf » 09. Märts 2011, 13:51

Kamoon, ärge toetage sellist käitumist. :pööritus: See Sheeni kultus näitab praegu jällegi suurepäraselt, mis praegu vähemalt USA's internetisõbraliku ühiskonnaga valesti on.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas adi » 09. Märts 2011, 14:13

? mhh?
Kasutaja avatar
adi
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 09. Märts 2011, 14:24

Tal paistab vähemalt osaliselt juba katus sõitvat ja mulle tundub, et viin mekib talle ikka hästi, nii et ma ei tea, kas on just hea mõte teda veel enam tagant utsitada.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas adi » 09. Märts 2011, 14:30

Jah, seda me hollywoodilt tahame, et kõik oleksid sõpsid ja Sheeni sugune raud jahtuks ning pensile ära läheks. Kamoon!

Prolly on see vastasseis kõige funnim asi mis sealtpoolt lompi üle tüki aja tulnud on.
Kasutaja avatar
adi
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas ruut » 09. Märts 2011, 19:07

Ära ole troll, Ralf!
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 09. Märts 2011, 22:34

Jah, ära ole selline troll, Ralf.
Aga tõsiselt: katus sõidab tal juba korralikult. Maania on selle seisundi meditsiiniline nimi. Põhimõtteliselt kõik sümptomid olemas. Kas see on märk bipolaarsest käitumishäirest (avalikkus näeb vaid maniakaalseid episoode) või millestki veel tõsisemast, on omaette küsimus. Eriti hulluks teeb asja see, et ta ei ole juba nädalaid mingi narkootikumi mõju all (nagu testid näitavad) - st väga suure tõenäosusega on seisund pöördumatu.
Aga ausalt öeldes ei kõiguta. Mingi multimiljonär keerleb sügavasse auku (juba aastakümneid). 100 muud asja, mille pärast muretseda.

Samal ajal see materjal, mida ta viimastel nädalatel toodab, ON KULD. Ja naeran nii kaua kui võimalik. Loodan, et asi ei lõppe väga inetult, but whatcha gonna do...
Tegelikult vaikselt loodan, et tegemist on mingi ultimate performance actiga (sest sümptomid on peaegu liiga täpselt täidetud), aga ilmselt siiski mitte

ustreami viimane etteaste, vau... paremini ette valmistatud, pisut rafineeritum, täiesti uus tase. Oleks mingi õppejõud, annaks oma noortele poeetidele/psühhiaatriatudengitele analüüsimiseks...
Spoiler :
The decision to choose the enemy is generally thought of as quote ‘a chaotic and random event fueled by the circumstance of injustice yet paralleled by the finite rate of purpose’ end quote. However, when the crosshairs land squarely upon the very heart that I call my own, quote, ‘the rules suddenly lose shape and the bell no longer tolls for the candid meek or the battle weary veteran left behind to guard his soul’, end quote.
Edgar Allen ME 2077.
Now that I have your lazy fucking attention, world. Sit back and rejoice. For the Malibu Messiah, the Condor of Calabasas, the fucking warlock of your jealous face sits before you. Undigested hummus trading real estate for this fire dance.

Also, kes suveks head tasuvat tööd otsivad. Ärge siis unustage, et avalduste esitamise tähtaeg on juba sellel reedel! http://cs.internships.com/charlie-sheen-internship/

“You have the right to kill me, but you do not have the right to judge me. Boom. That’s the whole movie. That’s life.”
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Ralf » 09. Märts 2011, 22:42

Kui asi tõepoolest hullusti lõpeb, siis ma naeran päris kõvasti nende inimeste üle, kelle säutsud sellele eelneval nädalal olid: "Go @CharlieSheen! Winning!" ja nüüd: "Oh, had I known things were this bad I would have tried to help him... :'( :'( :'(".

Aga ega ma ei öelnud, et ma mingi Sheeni vastane olen, ise olen tema striimi ka päris palju vaadanud; lihtsalt hämmastab, kui kiiret toetajaskonda on võimalik koguda, kui sa oled alkohoolik, kes armastab öelda, mida sülg suhu toob.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Ralf » 12. Märts 2011, 16:57

Jee, Sheen! Winning!

"It came to the attention of the LAPD that Sheen is the registered owner of firearms," the LAPD said in a statement late Thursday night, and conducted their investigation at Sheen’s home "to determine if he is in possession of firearms and ammunition in violation of the restraining order." That being the restraining order placed on him 10 days ago by his wife Brooke Mueller, who said he threatened to cut her head off, put it in a box and send it to her mom.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas adi » 12. Märts 2011, 19:26

Ralf kirjutas:he threatened to cut her head off, put it in a box and send it to her mom.

ja mina mõtlesin, et ei saa enam paremaks minna kogu asi. rumal mina.
Kasutaja avatar
adi
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 12. Märts 2011, 20:25

What's in the box?!? What's in the boooooox??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Eelmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist