omapärasust tõesti oli , et kaks vana lihtsalt räägivad juttu

ei ole mitte kellegil kuhugi vaja minna (okei no väljaarvatud üks , kes hädasti tahtis jehhat lasta) aga ses suhtes et polnud otsest missiooni , vaid lihtsalt rääkida elust enesest ja samuel naq ikka suutis oma mahedusega vähe huumorit supi sisse segada (näiteks kui ta rääkis seda lugu mis tal vangis juhtus) , aga mul oli vahepeal seda raske jälgida , kuna polnud eesti keeelseid supakaid ja mõned kohad mis arusaamatuks jäid kerisin tagasi ja vaatasin uuesti et saada täpselt teada mis ütles , ja kohati oli arusaamatusi inglisekeelega , kuigi ma enda arust olen räige proff inglisekeeles aga mõnes kohas jäin hätta...et mis ta nüüd ikkagi mõtles sellega.
aga tulistan viieka , film oli omapärane , aga noooo...tavaliselt ma ikka ootan filmidest et midagi toimub seal , no see oli siis naq selline vaheldus vms...ütlen kohe ära et inimesed keda huvitavad filmid et terve film on ühes ruumis ja seal on vaja välja saada või seal on pomm mis tuleb üles leida siis ei ole seal midagi sellist, seal lihtsalt kaks vana räägivad . enam ei taha seda filmi näha

, aga tõesti...selline väikene vaheldus .