Vana teema, aga nõustun eelnevatega.
Sel aastal oli ikka kõvasti kehvem kui eelmisel.
Naissaatejuhtide-duo, tundub, on ikka allapoole igasugust arvestust (nagu ka Pang-Kõrve superstaaris).
Ott Sepa vaheklipid olid ka kahjuks kõike muud kui vaimukad

Otist hakkas kahju lausa, mingi punnitatud ja nõme soperdis...Võrreldes eelmise aasta sketšidega oli langus kardinaalne. See "püstolreporter" oma kollaste pealkirjadega oli ka vaimukam.
Endale meeldis kõige rohkem MID ja Orelipoiss muidugi. Laulja hääl väga sarnane Dave Gahan'ile ja muusika ka depechemode'ilik. Orelipoiss oli omal nunnul ja heal tasemel. Kahjuks poleks tal Eurovisionil küll midagi teha. Sama kehtib muhedate Meister ja Mari kohta.
Outloudz on minu kõrvadele häirivalt monotoonne, uimane ja igav. Stig Rästa jätab millegipärast ebameeldiva mulje.
Getter Jaani..no ma parem üldse ei ütlegi midagi selle kohta, sest minu poolt võiks ta saada "aasta häirivaim ja lapsikuim titt-artist 2010-2011" tiitli saada. Hetkel ei suudagi leida ühtki teist eesti artisti, kes oleks häirivam kui see...pihv
Ithaka Maria lugu mulle isegi meeldis, kui välja arvata see tohutu eestikeelne sõnade laviin. Energiat ja jõudu oli ju ja võrreldes teiste uina-muinadega kaasakiskuv. Aga jah, Ruslana ja Shakira mõjud olid ilmselged.
Mimicry oli lausa kohutav. Eelmisel aastal oli neil vähemalt mingi meloodia.
Noorkuu oli täielik huumor

Ott oleks võinud hoopis sellest paroodia teha...
Henri Laksu asja oli tõesti jube piinlik ja kurb vaadata.
Krt, terve see saade jättis tohutult odava mulje, kus üritatakse iga hinna eest (äärmiselt) sita mängu juures head nägu teha.