JazZ- kirjutas:Supernatural, Prison Break, How I Met Your Mother, Jericho, Buffy, Heroes
Hah. Nagu siit selgub, siis võivad lemmikseriaalid ikkagi üsna kiiresti muutuda. Igatahes olen ma viimase poole aasta jooksul enda jaoks päris palju uusi häid sarju avastanud. Sellest eelnevast listist võiks julmalt "Heroes'i" maha tõmmata, sest üsna kummaline on seda enda lemmikseriaaliks nimetada, kui ma seda enam isegi ei vaata. Sama käib ka tegelikult "Prison Break'i" kohta, millega ma siiski üritan järje peal püsida, kuid erilist kiindumust mul selle vastu enam pole. Siiski kindlalt jäävad poole aasta tagusest nimekirjast ka praegu püsima "Buffy", "Supernatural" ja "How I Met Your Mother". Neile uute runner-upidena lisanduvad nüüd veel:
"Reaper", mis oma sümpaatsete tegelaste ja heade stsenaristidega on väga meeldima hakanud,
"Freaks&Geeks", mille tegelaste ja mitmete olukordadegagi on väga kerge samastuda,
"Chuck", mille esimese hooajaga ma pole veel päris lõpuni jõudnud, kuid, mis vähemalt siiani on meeldinud ja
"Merlin", sest ta on... noh, Merlin.