Võitleja

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Defka » 10. Veebruar 2011, 13:07

8/10

Bale is a fantastic crackhead :). Tõestisündinud lugu ei saa ju muud moodi lõppeda, kui ta tegelikult juhtus. Saatus vendasi igastahes ei hellitanud.
Naispool sellest perekonnast oli ikka rämedalt fooked up :).

Mõnus lugu, nautisin.
Kasutaja avatar
Defka
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas eerik » 10. Veebruar 2011, 23:54

"The Fighter" pälvib minult igakülgse heakskiidu. Kaasahaarav lugu veenvate näitlejatööde ning hea teostusega. Tekitas kõiksugu erinevaid emotsioone.

Kahju muidugi, et "Kuninga kõne" on Weinsteinide jaoks suurem prioriteet, kuid loodetavasti on akadeemia liikmed iseseisva mõtlemisvõimega ning vähemalt Bale saab Oscari. Minu hinnang temale tõusis selle filmiga igatahes märgatavalt. Ta on ju tegelikult väga hea näitleja, nüüd sai lõpuks ka hea rolli. Adams jääb ilmselt kolmandat korda Oscarist ilma, kuid tema IMDB profiili vaadates on mul tunne, et kahe aasta pärast on ta üks peamisi pretendente ja siis juba peaosa kategoorias. Tegelikult oleks väga äge, kui "The Fighter" oleks Oscaritel üllataja ning võtaks põhiauhinnad endale.

Ahjaa, mul oli see juba täiesti ununenud, aga filmi alguses tuli meelde, et algselt pidi ju Aronofsky selle lavastama. Ma ei suudaks seda tema filmina üldse ettekujutadagi...

4/5
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 11. Veebruar 2011, 00:31

Lõpus olid pisarad lähemal, kui nt. The King's Speech'i ajal. Need kaks põhilist poksimatši olid kaasahaaravalt tehtud. Kuulasin /Filmcast review'd, kus ainult Dave fännas poksistseene, mis olid filmitud nagu päris poksimatšid telekast vaadatuna vms. ning ka minu jaoks need töötasid.

Bale saab kindlalt Oscar'i, lukus. Arvan, et ka Melissa Leo, keda nägin alles mõned päevad tagasi hoopis teises rollis filmis Welcome to the Rileys. Tahaks juba teda näha Red State's. Amy Adams oli armas. Micky õed olid ikka lol - üks neist oli isegi ok välimusega. :pööritus:

Hea film on hea. Mõnus soundtrack ka. Tekkis tahtmine Raging Bull'i uuesti vaadata.
8/10

Solaris Kino (esilinastuse) saal oli päris tühi...
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Defka » 11. Veebruar 2011, 12:38

Soprano kirjutas:Solaris Kino (esilinastuse) saal oli päris tühi...
Tjah, loodame, et läheb nagu Kuninga Kõnega, mis viimased 2 nädalalt on olnud täielik tegija hoolimata avanädala kesisest tulemusest.
Kasutaja avatar
Defka
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Spellbound » 13. Veebruar 2011, 23:52

Kiiduväärt režii ja opetöö! Ootasin midagi traditsioonilist, aga õnneks tagas mitmekülgne kaameratöö nauditava elamuse. Hästi läbi mõeldud. Lisades juurde veel filmi taustal valminud dokumentaali tegemise, võib öelda, et nii tagati teatav autente tunnetus, mida võimendas veelgi viis, kuidas filmiti üles poksimatšid.

Alguses üllatas mind ainult tehniline külg. Sisulise kandvuse tagasid veenvad näitlejatööd ja rääkidest veenvatest näitlejatöödest, siis tegi Bale oscariväärse rolli, kuigi ei ütleks, et tegu oleks tema karjääri parimaga, sest Oscari oleks ta pidanud saama juba ammu, aga vähemalt tuleb see nüüd ära ja õigustatult. Filmi üsna aeglane ja alguses tuttavaid radu läbi käiv ülesehitus tuli hiljem kasuks, sest kõik see, mis oli enne tuttav pöördus ning aeglane build up oli kindlasti vajalik, et konfliktid pere keskel, tüli vennaga ja iseendas selgusele jõudmine mõjuksid seda tugevamalt ja mõjusidki.

Filmis oli kolm (või rohkem?) aega edasi viivat montaažilõiku. Esimene meenutas Rocky "Eye of the Tigeri" episoodi, teine tuli üllatusena, sest ei mäletagi, et oleksin midagi taolist varem näinud. Kolmas aga oli juba filmi lõpuspurdis ja oli vajalik vendade ja pere vaheliste probleemide lahtumise ja koostöö kulgemise illustreerimiseks. The Kings Speech`i lõpukõne ei mõjunud mulle kuidagi. Oli vaid teatav eepiline tunne, et tegi ikkagi ära, aga The Fighter`i viimane poksimatš haaras nii kaasa ja mängis korraga nii paljude lavastuslike võtetega, et seda oli jäägitult põnev jälgida. Eriti kui silmas pidada, et viimane võitlus algas nagu üks eelmine, kuid tunnetus oli viimase puhul teine, sest kui eelmisel korral oli üsna selge, et tegu on strateegiaga, siis viimase puhul oli selge, et tegu oli eneseületusega ja seda Oscareid määravad onud ja tädid ju armastavadki :)
Pisaraid ei valanud, aga rõõmujoovastuse tiris küll välja ja seda üks film tegema peakski. Paneb sind kaasa tundma ja kõik muu unustama.

Muidugi pole tegu veatu filmiga, sest algus oli mõnes mõttes liiga kiirustatud ning motiivid jäid seetõttu selgusetuks kohtades, kus oli selge, et film tahab sulle peale suruda, et tegu on dramaturgiliselt olulise hetkega. Pean silmas siis Mickey esimest kaotust ja selle tagajärgi. Muidu aga 7/10
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 15. Veebruar 2011, 00:03

Minu jaoks väga selgelt kaheks peaaegu võrdseks osaks jaotuv film: sissejuhatus ja lugu ise. Mitte et esimene pool oleks halb... tegelaste mõistmiseks väga vajalik jupp, aga mul on tunne, et oleks saanud pisut tihedamalt/põnevamalt.
Mugav vaadata - pilt oli elus, kaamera liikumine ja montaaž mõjusid loomulikult. Peale seanssi kontrollisin, kas vastavates kategooriates Oscarinommid ikka tulid (montaažis jah, operaatorile kahjuks mitte)

Bale'ile respekt - see, kui tõsiselt mees oma rolle võtab, on imetlusväärne. Suurepärane esitus - täpselt parajal määral metsik. Wahlberg tegi oma töö samuti väga hästi, aga jäi paratamatult varju. Nagu Bale Kuldgloobustel asja kenasti kokku võttis: "You can only give a loud performance, like the one I gave, when you have a quiet anchor, a stoic character — I’ve played that one many times, and it never gets any notice."
Melissa Leod olen viimastel aastatel paljudes erinevates rollides näinud ja ta on suutnud alati midagi uut pakkuda, kuidagi üllatada. Kui poleks teadnud, et ta filmis kaasa lööb, siis poleks võib-olla ära tundnudki.

Väga palju ühiseid jooni "Kuninga kõnega", aga "Kuninga kõne" lõpuminutitel ei olnud tahtmist püsti karata ja kaasa karjuda. Kurgus samuti ei kipitanud...

tugev 8/10
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Spellbound » 15. Veebruar 2011, 11:46

0ll kirjutas:Väga palju ühiseid jooni "Kuninga kõnega", aga "Kuninga kõne" lõpuminutitel ei olnud tahtmist püsti karata ja kaasa karjuda. Kurgus samuti ei kipitanud...
tugev 8/10

Nõustun. Kuninga kõne lõpus jäin suhteliselt külmaks, aga Võitleja puhul elasin reaalselt kaasa. Ühistest joontest rääkides, on tõesti mõlema filmi puhul hea opetöö ja režii. Mõlemal muidugi omamoodi hea. Samuti on mõlemal tugevad pea - ja kõrvaltegelased. Kuigi The Fighter on kindlasti mitmekesisem ja huvitavam, sest ei paku sisuliselt täpselt seda, mida ootaksime.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 16. Veebruar 2011, 03:13

Endalegi imestuseks meeldis. Väga. Arvasin, et ei ole päris minu maitsele, aga eksisin. Film oli emotsionaalselt kaasahaarav ja hästi teostatud. Kaamera ja dokfilmi tegemine (Y). Matšid, väga mõnusalt üles võetud, ei saanud kunagi ainsaks kandepinnaks, vaid jäid toetama suurepärast lugu ja näitlejatöid. Isiklikult läksid enim korda Wahlberg, Adams ja loomulikult Bale, O'Keefe mängis oma osa hästi välja! ;-) :)) Sümpaatne, et näitlejad polnud raha peal väljas.
Ema oli ikka haige ja üldse kogu see suguvõsa naispool pool metsa poole...

"Kuninga kõne" võrdlusega tulen kaasa, sest Fighter mõjus palju tugevamalt ja lõpp oli hingestatum. Spelli märkus tugevate pea - ja kõrvaltegelaste kohta peab samuti paika.

8,5/10
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Kickflick » 19. Veebruar 2011, 17:37

Kuna olen juba kõvasti igasuguseid poksidraamasid näinud, olin kindel, et jätan selle filmi vahele. Aga kuna film on siiski Oscari nominent, otsustasin selle ära vaadata. Ja kõik meeldis väga, ainult Christian Bale mõjus ärritavalt ja lõpumatš ei pakkunud pinget ning lõpp oli ettearvatav. Muidu meeldis mulle isegi Mark Wahlberg, kelle austaja ma pole. Ja hea oli see, et film ei keskendunud ainult poksile, vaid oli sügavama sisuga.

8/10
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas rauls » 19. Veebruar 2011, 22:15

Minu jaoks lõpumatš küll ettearvatav ei olnud. See oli äärmiselt kaasahaarav ja lihtsalt suurepäraselt tehtud nagu ka matš Sanchezega. Ma ei ole küll mingi suur poksifänn, kuid neid 2 poksilahingut jälgisin nagu äärmiselt paeluvat spordivõistlust ikka. Harva, kui elan filmi vaadates kellegile niivõrd kaasa. Pluss need 2 matši olid lihtsalt võrratult üles võetud - mõtlen eelkõige kaameratööd ja montaaži. Ma ei tea, kas pean kiitma ka Solaris Kino heli, aga nende matšide ajal oli tunne nagu istuks ise seal võistlusel saalis. Aa muidu pean filmi kohta ütlema sarnaseid asju nagu mitme teise praeguse aasta Best Motion Picture oscari kandidaadi (näiteks "The King's Speechi" või "The Social Networki") kohta - tõeliselt kvaliteetselt tehtud, korralikud näitlejatööd, suurepäraselt lavastatud, väga hea heli jne. Taustamuss meeldis väga. Film väärib kõike oma oscarinomme. Mõni kuldmehike ehk tuleb ära (parima filmi ja lavastaja oma paraku mitte). Amy Adams oli väga hot! (Y)

8,5/10
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 20. Veebruar 2011, 01:30

rauls kirjutas:Harva, kui elan filmi vaadates kellegile niivõrd kaasa. Pluss need 2 matši olid lihtsalt võrratult üles võetud - mõtlen eelkõige kaameratööd ja montaaži. /---/ Amy Adams oli väga hot! (Y)
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 27. Veebruar 2011, 06:51

Ma jään siis selle kahe seltskonna vahele siin. 7/10

Mõtlesin sama peale mis eerik - kuidas see film Aronofsky käe all olnud oleks. Peale Black Swani (kus panin tähele, et üks aro trade' viimasel ajal tundub olevat see, et main character on igas stseenis) vaadates üritasin seda veel eriti jälgida, ja peab tõdema, et film oleks kahtlemata hoopis teine. Siis paneks tähele lavastuse headust. Siin see nii väga silma ei hakanud. Pigem Bale superroll, mille eest Oscar tulema peaks. Loodetavasti saab see film midagi veel, sest tegelikult ta mulle meeldis. Lihtsalt, nagu Ralf ütles, ebaühtlaselt jutustatud. Samuti, kohati oli dialoog veidi lonkav. Üldiselt aga nauditav lugu.
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas rauls » 27. Veebruar 2011, 19:54

Forza, aga kuidas sulle need 2 põhimatši meeldisid?
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 27. Veebruar 2011, 20:03

Need olid samuti lahedad - tunne oli nagu telekast vaataks neid. Hästi filmitud ja teostatud. Üks asi, mis mind häiris, tho. See, kus Mickey selle "kidney shoti" tegi ja tüüp kohe pikali oli. Mõjus veits ebausutavalt. Aga muidu väga lahe.
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Re:

PostitusPostitas damon » 20. November 2012, 12:37

Forza kirjutas:Üks asi, mis mind häiris, tho. See, kus Micky selle "kidney shoti" tegi ja tüüp kohe pikali oli. Mõjus veits ebausutavalt. Aga muidu väga lahe.
Mullegi tundus see veidi liiga ebausutav aga see selleks. Nagu eelnevad juba komminud siis võitlused olid hästi tehtud ja usutavad. Bale oli rollis super. Mark oli rõvedalt heas füüsilises vormis.
Kui filmi keskel võis veel lõpus kahelda siis lõpu lähenedes oli see ilmselge ning tsiteerides veelkord Forza't
Forza kirjutas: Happy end on ära tüüdanud vist publikut, et viimasel ajal pigem otsustav lahing kaotatakse.

Võrdluseks näiteks Warrioris ei osanud mina lõpu küll ette näha.

Korra vaadata võis 8/10
Kasutaja avatar
damon
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Eelmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist