Kahtluse vari (1943)

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Kahtluse vari (1943)

PostitusPostitas Ralf » 15. Veebruar 2011, 09:45

Kahtluse vari (1943)
Shadow of a Doubt

Newtonite perekond elab rahulikku elu Santa Rosa idüllilises linnas. Newtonite vanim tütar Charlotte (Teresa Wright) otsustab, et perre oleks kasulik veidi elu sisse puhuda ning kontakteerub enda onu Charlie'ga (Joseph Cotten), et too külla kutsuda. Enda üllatuseks avastab ta, et mees on juba teel ja et teda jälitavad detektiivid, kes peavad meest sarikägistajaks, kes on vastutav mitme idarannikul tapetud lese surma eest.

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Forzelius » 15. Veebruar 2011, 12:16

Cotten on faking ülikõva siin!
Lõpp on ka väga lahe
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 16. Veebruar 2011, 08:01

Siin oli muidugi meeldiv, et ei mängitud "kas ta on mõrtsukas või mitte?" elemendiga. Cotten oli tõesti suurepärane, kuigi mul oli raske keskenduda tänu tema sarnasusele David Lettermaniga. Tema ja Teresa Wrighti vahelised stseenid olid päris pingelised, ja see suburban-ärevuse dünaamika täitsa töötas, kuid paraku jäi põnevusest väheks ja kliimaks ei pakkunud eriti rahuldust.

Spoiler :
Kas ma olen loll või ei saanud ma lihtsalt aru, miks onu Charlie ajalehest sarikägistaja teemalise artikli välja rebis ja ära peitis? Arvas ta siis tõesti, et kui keegi peres juhtuks seda nägema, kahtlustaksid nad otsekohe teda? :? Kui Charlotte'l hiljem tema osas kahtlused tekkisid, siis see just hoopis kinnitas ta süüd.

6/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Forzelius » 16. Veebruar 2011, 22:40

Heh, mul Shadow of a Doubti ja Notoriousi hinded sinuga täpselt vahetuses :D
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 17. Veebruar 2011, 11:33

Eks see olegi Hitchcocki võlu, et igaühel omad lemmikud. Mul oleks paremusjärjestuses "Vertigo" ja "North by Northwest" jätkuvalt üsna lõpus.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

Re: Kahtluse vari (1943)

PostitusPostitas Garli » 10. Veebruar 2012, 13:22

Kohati pingeline, aga ma ei suuda mitte kuidagi sellest nõrgast näitlejate seltskonnast - välja arvatud muidugi Joseph Cotten - mööda vaadata ning dialoogid olid vahepeal väga häirivalt cornyd. Kindlasti nõrgim Hitchi film, mida näinud olen.
Ralf kirjutas:
Spoiler :
Kas ma olen loll või ei saanud ma lihtsalt aru, miks onu Charlie ajalehest sarikägistaja teemalise artikli välja rebis ja ära peitis? Arvas ta siis tõesti, et kui keegi peres juhtuks seda nägema, kahtlustaksid nad otsekohe teda?

Mõtisklesin kah vaatamise ajal selle üle. Jäigi arusaamatuks.

5/10
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist