Kristen Stewart ja Viggo Mortensen "Lumivalgekesse"

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Kristen Stewart ja Viggo Mortensen "Lumivalgekesse"

PostitusPostitas Soprano » 27. Jaanuar 2011, 20:45

Kristen Stewart ja Viggo Mortensen "Lumivalgekesse"?

"Videviku" saaga superstaar Kristen Stewart võib hakata järgmiseks mängima Lumivalgekest! Tumedates toonides lugu kannab pealkirja "Lumivalgeke ja kütt" (Snow White and the Huntsman) ning Stewart pole sugugi ainus tuntud nimi, kes selle projektiga hetkel seotud...

Täielikku uudist loe siit.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Zinera » 27. Jaanuar 2011, 20:47

Kristen Stewart? Kõva tegija? Ei no mida veel... :pööritus:
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 27. Jaanuar 2011, 20:53

Lugesin eile (vist) seda uudist. Huvitav valik. Viggo Mortenseni vastu pole midagi, väga sümpaatne näitleja aga Kristen Stewart..See võiks päris huvitav olla. Kes teab, ta võib ehk positiivselt üllatada. Charlize Theroni oleks huvitav näha kurja kuninganna rollis. :)
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 27. Jaanuar 2011, 21:24

Pole Stewarti häda midagi. Ega ta siis alati Videvik pole olnud.
Tal on ka häid rolle.

Kommenteerida oskan selliseid filme nagu Speak, Adventureland, Panic Room ja Into the Wild. Enne Bella narkarit meenutavat rolli jättis ta mulle väga sümpaatse mulje. Aga siis tuli juba teadagi mis......Kuuldavasti on tal ka Yellow Handkerchief`is ja Welcome to the Rileys`is head rollid. Rääkimata Runaways`ist. Võib muidugi ka eeldada, et pidev teen`i kombel tõmblemine on talle jäädavalt külge hakanud. Lumivalgekese uustöötluse vastu pole mul midagi. Täitsa põnev isegi. Stewartiga või ilma.

Ok, algul teeb see Videviku lavastaja Punamütsikeset oma versiooni, mis meenutab taas teatavas stiilis romanssi. Ja kõrvalosas astub üles Gary Oldman. Mees on viimasel ajal mõned veidrad valikud teinud. Vana?

Ja nüüd siis Lumivalgeke Stewarti ja Mortenseniga? Konspiratsioon müüa igihaljaid muinasjutte "staaride" ja tegelikult suurepäraste näitlejate abil?

Oh well, on mis on, aga Stewart on praeguse seisuga pigem rahamagnet. Võin ka eksida ja Lumivalgekese tootjad on iseseisvad kunstkino harrastajad.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 27. Jaanuar 2011, 22:11

Adventurelandis samuti meeldis Stewart mulle. Ei ole üldse nõus, et ta kehvake näitlejanna on. Projekt on huvitav, tho. Mortensen peaks nagu alati asja cooliks tegema.
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas sasa » 30. Jaanuar 2011, 22:11

Forza kirjutas:Adventurelandis samuti meeldis Stewart mulle. Ei ole üldse nõus, et ta kehvake näitlejanna on. Projekt on huvitav, tho. Mortensen peaks nagu alati asja cooliks tegema.

Absoluuuuuuuutselt samad sõnad! See tuleb äge film :!:
Hello sunshine , the earth says HELLO!
Kasutaja avatar
sasa
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas eerik » 30. Jaanuar 2011, 22:32

Tahaks ka teada, mis Zinera'l ja CM-Girl'il Kristen Stewarti vastu on. Minu arvates on tegemist täiesti tõiseltvõetava näitlejaga. Mingist rahamagnetist ma tema puhul küll ei räägiks. Mänginud on ta enamasti indie filmides ning paistab, et jätkab sama moodi. IMDb'st ta praeguseid ja tulevasi rolle vaadates märkasin ainult kaht suuremat Hollywoodi filmi: Panic Room ja Jumper. Mõlemad valmisid enne Twilighti. Ja Twilight ise oli ju ka võrdlemisi väikese eelarvega, iseseisva rahastusega, indie lavastajaga film. Järgede eelarved on saanud kasvada ainult tänu eelnevate osade populaarusele ja edukusele. :pööritus:
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 31. Jaanuar 2011, 01:06

Muinasjutud trendivad.
Not sure how I feel about that.
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 01. Veebruar 2011, 10:59

Ütlen ka oma sõna Stewart'i toetuseks. Tegemist pole üldse halva näitlejaga. Into the Wild, Adventureland - seal meeldis ta mulle väga ning üsnagi hot oli pealekauba. Plaanis ka Runaways ära vaadata. Jama on see, et väga suure võimalusega beib jääbki "selleks Twilight'i chickiks" ühele kontingendile. Nuh, minu jaoks mitte.

ja Viggo on ka ok.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist