Paranähtused 2

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Paranähtused 2

PostitusPostitas Rain » 06. Oktoober 2010, 20:45

Paranähtused 2
Paranormal Activity 2 (2010)

Kristi (Sprague Grayden) ja Daniel (Brian Boland) on rõõmsameelne noorpaar, kes just kolisid oma uude kodusse, kus nad peagi hakkavad märkama arvatavaid sissemurdmisi. Et olla selles kindel, panevad Katie ja Micah majja üles kaamerad, et jäädvustada need saladuslikud sündmused. Kuid jäädvustatud lintidelt näevad nad midagi, mis on arvatavast palju hullem...

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas d4ncestyle » 08. Oktoober 2010, 15:23

ootan. ootan. ootan. ja kuidas veel ootan.
Andke minna, ma tulen!
Kasutaja avatar
d4ncestyle
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas snufffy » 25. Oktoober 2010, 21:26

seda vist Eesti kinodes näha ei saa?
Kasutaja avatar
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Spellbound » 25. Oktoober 2010, 21:29

Ega esimestki ei saanud. Kust see teine siis veel siia jõuab?
Tegelikult ei tea midagi. Äkki AcmeFilm toob ja saab ka näha seda ameeriklasi hullutavat õudusfilmi.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas d4ncestyle » 08. Jaanuar 2011, 09:50

väga hea film on see, siis kui vaja närvidel mngida. Selle madala eelarve filmi kohta super. Mingi pimedas Üksi oled pinges nii, et vähe pole :D
Andke minna, ma tulen!
Kasutaja avatar
d4ncestyle
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Zinera » 24. Jaanuar 2011, 09:39

7/10

Film, mille esimene osa tegi olemise päris kõhedaks, sama saab öelda ka teise osa kohta. Suhteliselt sisukas ja müstiline, soovitan vaadata.

Järjest rohkem hakkab tulema sellise sisuga filme, hakkab tekkima juba see "Sae" ootuse ja siis pärast "maeiteamitmendatosamanüüdvaatan" tüdimuse tunne, loodan, et nad selle filmi ideed väga ära ei songi....
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Sten » 24. Jaanuar 2011, 14:54

kuuldavasti plaanitakse ka kolmandat osa.. kõik hea solgitakse ära. Minu arvates oleks võinud juba esimene osa iseseisvaks filmiks jääda, järg ei tundunudki nii pingeline.
Kasutaja avatar
Sten
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Zinera » 24. Jaanuar 2011, 16:40

Sten kirjutas:kuuldavasti plaanitakse ka kolmandat osa.. kõik hea solgitakse ära. Minu arvates oleks võinud juba esimene osa iseseisvaks filmiks jääda, järg ei tundunudki nii pingeline.

True, samas idee nagu oli ja teostus kah suht vinge, ei kurda...VEEL
Minu arvates on see "Paranormal Enitity" kah sama filmi mingisugune järg või remake vms...
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 24. Jaanuar 2011, 17:17

Zinera kirjutas:
Sten kirjutas:kuuldavasti plaanitakse ka kolmandat osa.. kõik hea solgitakse ära. Minu arvates oleks võinud juba esimene osa iseseisvaks filmiks jääda, järg ei tundunudki nii pingeline.

Minu arvates on see "Paranormal Enitity" kah sama filmi mingisugune järg või remake vms...

Rääkimata Paranormal Activity 2: Tokyo Night`ist :)
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 24. Jaanuar 2011, 17:43

Spellbound kirjutas:
Zinera kirjutas:

Rääkimata Paranormal Activity 2: Tokyo Night`ist :)

Nägu läks just hapumaks... Ma igaks juhuks ei hakka seda otsima ega vaatama, muidu on tõesti kahju nii hea filmi ära solkimisest järgede ja remake'dega. :))
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas ruut » 24. Jaanuar 2011, 19:22

Ei tea, mu meelest tõmbas frantsiis juba teise osaga endal jalad alt ja istub nüüd perseli.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 24. Jaanuar 2011, 19:25

Minu arust see pidigi olema nüüd asendus "Saw"-le, ehk siis saab sellest filmiseeria, mis kestab oma viis osa.

Minu jaoks oli teine osa paras pettumus. Ööstseenid olid võrdlemisi creepy'id ja järjel oli samasugune mõnus pingeline slowburn build-up nagu esimeselgi, aga õieti hakkas lugu tööle viimase 15 minuti peal ja see ei olnud isegi midagi erilist. Kui eelmise jao esimene pool oli niisama kõhe ja teine pool tõeliselt hirmuäratav, siis järg suutis hoida õhus ainult kerget ohutunnet, millest ei piisanud. Lapse ja koera sisse toomine oli tore, kuid üldiselt jäi ka uudsusest vajaka. Tie-in esimese osaga oli muidugi vahva.

3/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Sten » 24. Jaanuar 2011, 20:18

Zinera kirjutas:

Entity on tüüpiline mockbuster, mis ringleski Paranormal Activity 2 nime all, ennem kui film üldse kinodesse oli jõudnud.. nii tõmmati mind kui ka toakaaslast tillist
Kasutaja avatar
Sten
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Rain » 27. Jaanuar 2011, 21:40

No oli ikka kordades esimesest lahjam. See oli jah kahju, et film hakkas tuure üles kütma alles lõpus, kuigi keskosas oli ka mõningaid enam-vähem õudsaid kohti, kuid enamus olid sellised, mis üritasid olla hirmsad.
Üritasin terve filmi vältel koguaeg vältida äkkehmumist valmistudes vaimselt selleks koguaeg ette, aga suht mõttetult tegin seda. :)
Hirmsaid hetki - oli, kuid oleks võinud rohkem olla.

5/10
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Paranormaalne aktiivsus 2

PostitusPostitas Priit » 15. Juuli 2013, 07:13

Nonii, sai seegi ära vaadatud.

Minu jaoks küll sobis, täiesti samasse auku, nagu esimene film. Minu arvates oli esimesel filmil sama lugu, et tõeline äkshion ja pinge tõusis alles viimastel minutitel. Antud tüki puhul oli natuke laiem tegelaskond isegi kasuks esimese poole peal. Tore oli ka see üleminek esimesele osale. Tolle elemendi sissetoomine andiski sellele veidi sellist müstilisemat maiku, mis natuke puudu eelnevalt jäi. Parim moment oli muidugi
Spoiler :
stseen keldris. Kusjuures, minu arvates see ongi põhjus, miks Paranormal Activity natuke nõrgavõitu jääb selle õuduse poole pealt. See kaugus, mida majakaamera kasutamine endaga toob, alandab pinget. Nö kaameraga käimine on siiski efektsem.

Muidugi, lõppude lõpuks ei saa salata, et tegu on järjega ning üldjoontes siiski sama nali. Aga kuna nende filmide ainuke nö arvestatav hindamisstandard on see kõhedus, mida suudab tekitada, siis pean panema ausa 6/10.

Jõuan vist Paranormal Activity 3 ka ära kütta veel tänaseks. Aga pean tõdema, et selle puhul hakkan juba vähem armu andma.

Btw, igaks juhuks ütlen, et ma pole mingisugune madalalaubaline sitavikat, kes kriiskab "polnud õudne" õudukaid vaadates (vähemalt sellise kitsama PA-suguse žanri puhul), vaadates seda keset päeva Mall of America südames. Ei, autentne kõik tuled kustu ja aknad kinni ja kõrvaklapid pähe. :)
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Järgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist