Kes S:BaS'i näinud, teab enam-vähem mida oodata. Tegu on prequel'iga küllaltki lähedasest ajast enne originaali, seega väga palju ootamatusi ja twiste just tulemas ei näe. Mis on mõnevõrra kahju, kuna potensiaali tundub sarjas orginaalist tunduvalalt enamalt.
Igastahes piloodi teise minuti juures pidin sügavalt pettuma, kuna näidati publikus viibivat naisterahvast.
Spoiler :
Ja ta ei näidanudki oma tisse.
Minut hiljem sama värk.
Spoiler :
Ja jälle ei näidanud random eit oma tisse mingil arusaamatul põhjusel.
Seepeale mu mõte juba jooksis, et this sucks, mingi jama spinoff. Aga õnneks see viga parandati mõnikond sekundit hiljem. Ja oi kuidas parandati. Verd lendas, sitaks päid lendas, mingi 10kond kepisteeni oli umbes, situti ja kusti ja isegi story tundus paljulubav. Räige naeratus oli näol terve episood. Entertainment value: 11/10
Last edited by hint on 25. January 2011, 18:32, edited 1 time in total.
Gossip Girl 4x12 "The Kids Are Not Alright" Greek 4x04 "All About Beav" - Nagu nimest võib järeldada, on tegu Beaver-centric osaga. Ei pidanud pettuma. : )
hint, gods of the arena on one-off special, et spartacuse tühimikku täita vms.
Level wrote:hint, gods of the arena on one-off special, et spartacuse tühimikku täita vms.
Ma detailselt asja ei uurinud eelnevalt, aga tegelt meenub nüüd küll olevat end kuulmas, et tegu polevat pikaajalise lahendusega, vaid et kuni Andy Whitfield saab tervamaks umbes või nii. Präegast vaatan, et 6 episoodi plaanitud. Tundub väga ideaalne hulk selle vahemiku täitmiseks ja story rääkimiseks.
USA remake siis olen vaadanud vahepeal siin jaanuaris.
Esimesena USA Top Gear. Esimised minbgi 6 või 9 vms osa. Rescue Me Adam Ferrara on Clarkson, mingid 2 tonti on veel. Autod and shit, väga usa. Ma olen vist ainus, kelle arust see oli suht top gear. Muidugi kõik stuudiot ja saatejuhte puudutav, oli puhas pask, aga muidu oli top gear.
Shameless US 1x1-1x3 - Showtime original series teeb siis originaali üks-ühele maha, seega väga mööda ei saa ju panna, Siiski esialgne "ootame ja vaatame veel natuke, tundub täitsa ok" arvamus on muutununud iga osaga aina suuremaks pettumuseks.
Skins US 1x1 ja 1x2 - MTV Skins siis. Ja mitte et ma oleks soovinud MTVd bashida, mis arvatavasti peaks nagu siiamaani popp tegevus olema, aga mul pole lihtsalt sõnu. Kui piloot oli lihtsalt väga nõrk, siis teine episood oli üks piinlikumaid asju, mida ma üle väga pika aja teles olen näinud. Nii naeruväärset näitlejatööd nii suure vaatajaskonna ette just väga tihti ei tooda. Aga vb MTVs toodakase ka, ei tea.
edit: Tegelt siin 2 hommikut hiljem mõtlen ja lükkan otsuse tegemise Shameless'i kohta vähe edasi. Präegast meenutades ei tundu väga viga asja tegelt, veider. Vaatan veel.
Last edited by hint on 27. January 2011, 12:41, edited 2 times in total.
Southland 3x04 "Code 4" - vau, võimas Ma ei saa varsti enam aru, mis on kümneid miljoneid dollareid maksvate filmide vaatamise (ja tegemise) mõte, kui mingi väikese sarja paari päevaga üles võetud episood on tehniliselt pea samal tasemel ja pakub seejuures kordades võimsamaid emotsioone. Äkki homme muljetan põhjalikumalt...
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...