ModeraatorCOLON Meeskond
-
Storm
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 732
- LiitunudCOLON 28. Detsember 2005, 19:42
- AsukohtCOLON Tartu
Kas keegi oskaks aidata, kuidas ma saaksin nt selle pildi http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Ajq ... 4820_L.jpg
endale avatariks??? Kui ma kopeerin selle Uploadi avatar interneti aadressilt, siis ytleb, et pilt peab olema .jpg tyypi, KUID SEE JU ONGI, v6i mis:S:S. V5i siis kui panen selle lingiv2lisele aadressile, kirjutab et ebakorrektne aadress. Pildi aadressi sain nii, et panin googlisse Bob Marley ja siis selle v2ikse pildi pildipeal, mis otsingust ette tuleb panin propertis ja kopin selle aadressi, mis URL all on, sest kui ma klikkan pildile, viskab ta mulle ju selle suure versiooni pildist-.-
J2rsku oskab keegi aidata
endale avatariks??? Kui ma kopeerin selle Uploadi avatar interneti aadressilt, siis ytleb, et pilt peab olema .jpg tyypi, KUID SEE JU ONGI, v6i mis:S:S. V5i siis kui panen selle lingiv2lisele aadressile, kirjutab et ebakorrektne aadress. Pildi aadressi sain nii, et panin googlisse Bob Marley ja siis selle v2ikse pildi pildipeal, mis otsingust ette tuleb panin propertis ja kopin selle aadressi, mis URL all on, sest kui ma klikkan pildile, viskab ta mulle ju selle suure versiooni pildist-.-
J2rsku oskab keegi aidata
Legalize IT!
-
Robert
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2873
- LiitunudCOLON 18. Jaanuar 2005, 15:21
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
http://img59.imageshack.us/img59/1728/hahamv5.jpg - Proovi seda.
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
125x125 peaks tõesti ülemine piir olema, vastasel juhul pressib see vasaku ääre tavapärasest laiemaks või siis muudab lühemad postitused tobedalt kõrgeks. Kuigi minu arust on Sopranol endal siin alati kõige massiivsemad junnid olnud... 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Hüvasti Monstersi neiu, tere tulemast tagasi Parasite Eve neiu.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
Mind ei häirinud, kui natuke pikemalt tuli kerida. Nüüd on pildid imepisikesed.
Viimati muutis 1, uLtImAtEcRiTiC, muudetud 15 korda kokku.