Moderaator: Meeskond
LynyrdSkynyrd kirjutas:No päris hale ikka küll! Sirvisin telekavasid natuke ette ja juba jälle tuleb eetrisse sadu kordi nähtud Skorpionikuningas, mis on vist juba 3.dat korda tv3-s, seevastu kõvasti parem kanal 2-te tuleb kill bill, no öelge nüüd ausalt, kumb ikkagi on parem kanal, sest kõik alati räägivad, et tv3 on kõige parem jne. aga mina pooldan igatahes kanal 2-te... forever!
Robert kirjutas:Kanal 2 on jah sellepärast hea, et ta ei korda filme. See TV3 filmide kordamine hakkab juba tõsiselt närvidele käima.. Ja Kanal 2 on ka hakanud uuemaid filme näitama. Näiteks Amityville´i õudus.
Raziel kirjutas:Ja mis paneb sind väitma, et Kanal 2 ei korda ? Ma olen kanal 2 pealt seda surmahotelli oma 5 korda vähemalt näinud! Muidugi olen erapooletu, Eesti kanalid kõik ühed käkid imo. Eriti vihkan seda 15.00-18.00 seebikaid.
LynyrdSkynyrd kirjutas:Raziel kirjutas:Ja mis paneb sind väitma, et Kanal 2 ei korda ? Ma olen kanal 2 pealt seda surmahotelli oma 5 korda vähemalt näinud! Muidugi olen erapooletu, Eesti kanalid kõik ühed käkid imo. Eriti vihkan seda 15.00-18.00 seebikaid.
Esiteks surmahotell ei ole olnud üle kolme korra kanal kahes(arvutasin mõttes kokku), teiseks, kanal kaks kordab üliharva...Mine vaata oma õudukaid edasi Raziel, need on su pea juba tõsiselt segaseks ajanud...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist