Zinera kirjutas:Pilootosa oli päris vaadatav, alguses oli selline natukene igav, aga mida edasi, seda huvitavam. Ma olen alati mõelnud, et huvitav kuidas Cylonid alguse said, ja lõpuks hakatakse mu küsimusele vastama

Ja kuidas seriaal meeldis ka?
Minu arust täitsa hea. Kuigi algusosad venisid kohutavalt ja midagi nagu eriti ei tahtnud juhtuda, pidasin vastu ja vaatasin edasi. Mid-season finale episoodis käis justkui mingi nõks läbi ja sündmused hakkasid palju sujuvamalt jooksma. Lugu läks huvitavamaks ja sai tempot juurde. Ma küll ei tea, kui palju viimast episoodi muudeti, aga see oli küll suurepärane. Veidike ehk kiirustatud, aga julgeks öelda, et Caprica parim episood. Eriti viimased minutid.
Mulle kohutavalt meeldivad BSGverse tegelased - neil on keerulised isiksused, nad teevad vigu ja muutuvad aja jooksul. Samas on ikkagi nad meeldivad tegelased. Isegi selle ainsa hooaja jooksul tegid nad läbi päris suure muutuse. Samuti olid tasemel eriefektid. Kogu seriaal (nagu ka Caprica linn) oli väga stiilne ning kvaliteetselt tehtud.
Eraldi tahaks veel mainida
title sequence'i, mis mulle väga meeldis. Kuidagi hästi sujuv ning sobiva muusikaga. Sarnaselt BSG'ga andis edukalt kogu olemust ja
tone'i edasi.
Kahju, et Caprica sai kõigest ühe hooaja. Hea meelega oleksin edasi vaadanud (kui viimane episood poleks olnud nii... lõplik... ja sobiv enne Blood & Chrome'i).