defexer kirjutas:Spellbound kirjutas:Sellega on see, etSpoiler :Spoiler :
nojah aga
Eks see oli kõik täpselt nii kokku mängitud, et tekitaks valelootust ja paneks vaataja arvama, et teab mis toimub, aga tegelikult...njah.
Moderaator: Meeskond
defexer kirjutas:Spellbound kirjutas:Sellega on see, etSpoiler :Spoiler :
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Või et mida MINA teeksin? No SEDA nüüd kindlasti mitte, sest see ei aitaks mitte kuidagi pääsemisele kaasa.
eerik kirjutas:Geniaalselt lihtne film. Üks mees 90 minutit kitsas ja pimedas kohas. Ei mingit eellugu ega epiloogi, ei mingeid flashbacke ega luulusid, mis võiksid tegevuse sündmuspaigalt eemale viia. Kuid sellegi poolest maksis film ligi kaks miljonit dollarit... aga see selleks. Film mulle meeldis, oli kaasahaarav ning muutus aina pingelisemaks.
4/5uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Või et mida MINA teeksin? No SEDA nüüd kindlasti mitte, sest see ei aitaks mitte kuidagi pääsemisele kaasa.
Peaksid vist filmi uuesti vaatama, kui sa ta motiividest aru ei saanud. Aga ma pakun sulle kaks versiooni välja:Spoiler :
Ralf kirjutas:Ja kaks lehekülge diskussiooni hiljem võtan enda peale vastutuse öelda: it's just a movie! Mina arvan siiski, et...Spoiler :
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Spoiler :
See koht ei muutnud filmi ka paremaks, kuna midagi erilist juurde ei andnud. Üldiselt suht poogen ka, oli suuremaidki pöödalaskmisi.
eerik kirjutas:uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Spoiler :
See koht ei muutnud filmi ka paremaks, kuna midagi erilist juurde ei andnud. Üldiselt suht poogen ka, oli suuremaidki pöödalaskmisi.
Mida sa sellega nüüd öelda tahad? Et kui sind on maa alla kirstu sisse surema jäetud ja ähvardatakse sinu pere kallale minna on tegemist vaid naljaga mida ei tohiks tõsiselt võtta?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist