Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
Ei suuda kõiki nimetusi uuesti välja otsida, aga jõuluajal sai vaadatud Friendsi, 30 Rocki, South Parki, Office'i, Community ja 3rd Rock from the Suni jõuluepisoode. Reeglina 2 osa sarja kohta.
lisaks The League 2x07-13 - hooaeg läbi. Ruxini tegelasele oli kohati liiga vinge vint peale keeratud, aga üldiselt väga rahul. Nagu välja kujunenud, vaatasin 2 korda järjest - muidu lähevad osad naljad lihtsalt kaduma.
lisaks The League 2x07-13 - hooaeg läbi. Ruxini tegelasele oli kohati liiga vinge vint peale keeratud, aga üldiselt väga rahul. Nagu välja kujunenud, vaatasin 2 korda järjest - muidu lähevad osad naljad lihtsalt kaduma.
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
- LiveForThis
- Ristiisa

Viimased päevad olen aktiivselt tegelenud The Shield'i nolife'imisega ning olen omadega jõudnud sinnamaale, et vaadata on veel ainult seriaali finaal. Esimese hooaja põhjal võis veidike episoodiline tunduda, kuid CSI'de ja muude sarnaste püüame-pahasi-kutte seriaalidega ei kannata võrrelda. Hiljem on episoodilisus nagunii täielikult kadunud, mis on ainult plussiks. Viiendast kuni seitsmenda hooajani on arvatavasti parim TV, mida mu silmad näinud on. Ebareaalselt kaasahaarav seriaal väga hullude stooridega ning suurepäraste peategelastega.
PS! Dexteri loojad võiksid õppust võtta, kuidas mitte unustada ära asju, mis paar episoodi tagasi aset leidsid.
PS! Dexteri loojad võiksid õppust võtta, kuidas mitte unustada ära asju, mis paar episoodi tagasi aset leidsid.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Psych - Season 5, Episode 1
Psych - Season 5, Episode 2
Psych - Season 5, Episode 3
Psych - Season 5, Episode 4
I want my father, on his death bed, four or five years from now, to look at me and say "That, THAT is the man that I raised." And I want him to be pointing... at some other guy. Because that means that maybe, just maybe I am not his biological son.
Psych - Season 5, Episode 5
Psych - Season 5, Episode 6
Psych - Season 5, Episode 7
Psych - Season 5, Episode 2
Psych - Season 5, Episode 3
Psych - Season 5, Episode 4
I want my father, on his death bed, four or five years from now, to look at me and say "That, THAT is the man that I raised." And I want him to be pointing... at some other guy. Because that means that maybe, just maybe I am not his biological son.
Psych - Season 5, Episode 5
Psych - Season 5, Episode 6
Psych - Season 5, Episode 7
- LiveForThis
- Ristiisa

Merlin S01E01 - S02E05
Igasugunegi stoori ja karakterite arenduse puudumine, räigelt imalad ja ettearvatavad case of the week tüüpi episoodid ja lapsik huumor. Sõjaprintess Xena on selle kõrval täitsa hea. Aga noh, mingi kahtlane võlu sel sarjal ikka on. Samas siiski kahtlen, et oleks sarjale üle paari osa andud, kui poleks see olnud ainus olemasolev seep + ma voodihaigena lukus.
Igasugunegi stoori ja karakterite arenduse puudumine, räigelt imalad ja ettearvatavad case of the week tüüpi episoodid ja lapsik huumor. Sõjaprintess Xena on selle kõrval täitsa hea. Aga noh, mingi kahtlane võlu sel sarjal ikka on. Samas siiski kahtlen, et oleks sarjale üle paari osa andud, kui poleks see olnud ainus olemasolev seep + ma voodihaigena lukus.
Last edited by hint on 06. January 2011, 01:46, edited 2 times in total.

[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]