Et väga aru ei saand, aga hea oli jah ?Rain93 kirjutasCOLONKui ma filmi hakkasin vaatama, siis ei saanud ma mitte midagi aru, lõpupoole hakkasin juba midagi mõikama
. Minu arust oli päris hea film
![]()
7/10
Aeg on käes...
ModeraatorCOLON Meeskond
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
What? No! (The Happening Remix Song)
Ma pole täna kuulanud midagi peale selle. "The Happening" on üks parimaid komöödiaid, mis kunagi tehtud.
Peaks sellest filmist kah best of kompilatsiooni tegema.
Ma pole täna kuulanud midagi peale selle. "The Happening" on üks parimaid komöödiaid, mis kunagi tehtud.
Peaks sellest filmist kah best of kompilatsiooni tegema.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Mu lemmik filmiquotedest tehtud laul on ikka gimme back ma sonRalf kirjutasCOLONWhat? No! (The Happening Remix Song)
Ma pole täna kuulanud midagi peale selle. "The Happening" on üks parimaid komöödiaid, mis kunagi tehtud.![]()
catchy. tahaks laivi
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Kui nüüd lemmikutest rääkida, siis minu number üks on kindlasti "Jurassic Parki" "Dodgson, We've Got Dodgson Here!".hau kirjutasCOLONMu lemmik filmiquotedest tehtud laul on ikka gimme back ma sonRalf kirjutasCOLONWhat? No! (The Happening Remix Song)
Ma pole täna kuulanud midagi peale selle. "The Happening" on üks parimaid komöödiaid, mis kunagi tehtud.![]()
catchy. tahaks laivi
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Laiviidee said sa sellest youtube' kommentaarist, mis ma sulle kopisin..hau kirjutasCOLONMu lemmik filmiquotedest tehtud laul on ikka gimme back ma sonRalf kirjutasCOLONWhat? No! (The Happening Remix Song)
catchy. tahaks laivi