Mina, supervaras

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Mina, supervaras

PostitusPostitas Soprano » 01. Oktoober 2010, 03:03

Mina, supervaras
Despicable Me



Kenade majakestega tänaval on erineb üks kõigist ülejäänutest: suur ja must ja kole elamu, mille ees laiutab kuivanud muruplats. Keegi naabritest ei tea, et maja all asub tohutu salajane varjupaik, kus tegutseb lugematutest kollastest käsilastest ümbritsetud supersuli Gru. Hetkel on mehel plaanis kõigi aegade suurim kuritegu: ta plaanib varastada taevast kuu! Kõikvõimalikke sulitempe nautiv ning selleks erinevaid imevidinaid kasutav Gru pole aga valmis oma elu suurimaks väljakutseks, mille esitavad talle kolm väikest tüdrukut, kes näevad Gru juures midagi, mida keegi näinud ei ole: see paharet võiks olla täitsa sobiv papa!

"Jääaja" ja "Hortoni" produtsent Chris Meledandri toob vaatajate ette lustilise 3D-loo supersulist, kelle elu raskeimaks ülesandeks saabigapäevane toimetulemine kolme väikese tüdrukuga.

http://www.forumcinemas.ee



Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

PostitusPostitas adi » 29. November 2010, 00:26

meeldiv üllatus
ma olen igasuguste poppide animatsioonide suhtes viimasel ajal väga ettevaatlik, kuna näiteks kõikide lemmik Wall-E oli minuarust tüütu emotamine ja läila jama, aga see konkreetne asi suutis mõnusalt värske olla.
lisaks hea dialoog ja korralik stoory.
Kasutaja avatar
adi
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1030
Liitunud: 05. September 2009, 13:05

PostitusPostitas Dzeiku » 02. Detsember 2010, 14:20

Sai kinos vaatamas käidud, selline meeldiv multikas, naerda sain küll aga siiski parem, kui Wall-E ja Up. Väga meeldisid need kollaste elukate naermised, ajas ka mindki naerma :D

7/10
Dzeiku
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 32
Liitunud: 23. Aprill 2010, 00:54

PostitusPostitas Ralf » 07. Detsember 2010, 23:24

Suur pettumus. Story't ma kuigi paeluvaks ei pidanud ja keskne tegelane Gru oli täiesti ebameeldiv kuju, seda nii oma välimuse, iseloomu kui kõne poolest (vaese mehe versioon onu Festerist). Minionitel polnud pooltki nii palju sarmi kui filmi reklaamides, mis minu tähelepanu kohe tõmbasid. Too Vector oli ka täiesti tühi number... üks igavamaid kurikaelu ühestki arvutianimatsioonist, eriti võrreldes Syndrome'ga "The Incredibles"-ist, keda ta mulle miskipärast meenutas. Nii vahva marketing, aga tuss film. Ka animatsioon oli kohati üllatavalt konarlik.

Ei tea, kui paljud Ameerika lapsed üldse teavad, mida sõna despicable tähendabki, rääkimata selle hääldamisest? :D

3/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas CyberRax » 08. Detsember 2010, 18:57

Pean tunnistama: mulle meeldis. Meeldisid kõik need pisikesed ideed mis filmi olid kuhjatud: et kurikaelte jaoks on oma pank mis nende tegemisi finantseerib (ning neil seetõttu ka silma peal hoiab ning kasumi saamist nõuab), et [vähemalt osad] kurikaelad veedavad oma vaba aega videomänge tagudes; et kurikaelte alluvad vabal ajal kõiksugu lollustega tegelevad; et kurikaelad ka igapäevaelus "kurjad" on; et halbadel aegadel peavad ka kurjamid endale uue töö otsima; et oma erimasinates kimatakse ringi ka siis kui minnakse kohvi ostma ning mitte ainult erioperatsioonidel; millise põhjendusega lapsed üldse Gru ellu sattusid, jne. Gru istus kah, pakkus vaheldust stereotüüpilisele perefilmide supervillanile (kes on reeglina Vektori sarnased - suurustlevad kostüümides ja/või maskiga ringi kappavad tüübid). Minionid [tea kas ma ainuke kes leiab et nad olid Raving Rabbidite pealt maha viksitud - lihtsalt natuke teist värvi, prillidega, vähem agressiivsed ning ei teostanud rabbiditele omast karjumist] olid muidugi kogu filmi kõige parem osa.

Mida teisiti oleks võinud teha on see et orbudele keskendumise asemel oleks võinud Gru tegutsemist "tsiviilelus" pikemalt kajastada (too sabas seismise stseen oli tore, samas stiilis oleks võinud film edasi lasta). Kui kord juba lapsed mängu tulid siis oleks neid võinud rohkem arendada, tolle keskmise peale kajastus endal peaaegu Katie (rahvas ikka mäletab toda veidrat jakilast kes "Hortonis" surematu "In my world everyone is a pony, and they all eat rainbows, and poop butterflies" lause maha käis?), aga kahjuks jäi asi sinnapaika. Rohkem üllatusi oleks võinud samuti olla, see "vastumeelsed hoolealused kes lõpuks armsaks saavad" teema on ikka nii ära nämmutatud kui vähegi annab.
Vektor oli kah kuidagi... ebaühtlane. Ühes stseenis eriti saamatu, teises jällegi igati asjalik. Oleks ühe lähenemise juurde jäädud oleks parem olnud (kas saanud nalja kui äbarik üritab midagi korda saata või siis oleks pinge tekkinud et Gru või tõesti pähe saada).

Võimalik et asi oli tingitud magamatusest või sellest et pole enam tükk aega suurt midagi vaadanud, aga film genereeris tõsise lõuatäie naeru. Teistkordselt siiski enam ei vaata, sestap ka 6/10.
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!
CyberRax
Eliit
 
Postitusi: 451
Liitunud: 08. September 2005, 20:39
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Zinera » 23. Detsember 2010, 21:40

2/10-st

Polegi ammu näinud nii halvamaigulist animatsiooni...
Tegelane Gru ei olnud mitte ühestki küljest vaimukas, samuti ka lapsed ja teised kurjad teadlased...
Treileris olnud elukad ainult tegidki seal natukene huumorit ja sellega asi piirduski...Filmi sisu jättis üldse külmaks, halb idee ja veel halvem teostus.
Ma ei oskagi muud öelda selle filmi kohta, kui üks suur pettumus, mis sai liiga palju reklaami kinode poolt.
2 punkti sai nende tööliste ja filmikatse eest.... :pööritus:
Zinera
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2599
Liitunud: 22. Mai 2005, 13:41

PostitusPostitas Soprano » 23. Detsember 2010, 21:47

Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

Re: Mina, supervaras

PostitusPostitas Pixie » 23. Oktoober 2011, 21:08

Kuidagi eriti tühi film. :| Naljad olid justkui vägisi peale surutud - sain aru, et taheti vaimukad olla, aga need kohad ei suutnud naeratamagi panna. Esialgu tundusid väikesed kollased tegelased vahvad, kui peagi muutusid nad tüütuks. Kogu kupatuse juures oli parim osa väike Agnes. 2/10
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead
 
Postitusi: 1740
Liitunud: 22. Aprill 2007, 17:12

Re: Mina, supervaras

PostitusPostitas Ronet » 19. Juuli 2012, 19:05

Mulle täitsa passis see film ja mõned kohad ajasid üpris korralikult chucklema.
Agnes oli nii nummi!

Also, kuidas nad sellele järje ("Despicable Me 2") teevad, kui Gru ei olnud enam 'despicable' filmi lõpus?

6ish-7ish/10
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5960
Liitunud: 08. November 2008, 08:40

Re: Mina, supervaras

PostitusPostitas Rasmus » 19. Juuli 2012, 19:14

Level kirjutas:Also, kuidas nad sellele järje ("Despicable Me 2") teevad, kui Gru ei olnud enam 'despicable' filmi lõpus?

Al Pacino tegelane (eelmises filmis polnud teda) on vist nüüd uus paha tegelane vms.

Esimene osa oli küll tegelikult päris hea võrreldes teiste viimase aja multikatega (nii palju, kui ma neid näinud olen). Kollased mehikesed olid mu lemmikud kahtlemata. :))
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Mina, supervaras

PostitusPostitas CM-Girl » 17. September 2012, 19:25

Sattusin seda filmikest kahel korral telekast nägema. Hea ja naljakas. Humoorikas. Gru oli cool, naljakas tegelane.Eriti meeldis mulle tema lemmikloom + minionid. Kollased mehikesed olid ikka nii nunnud. :) 8/10
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4885
Liitunud: 16. Juuli 2009, 22:48
Asukoht: Paide


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 41 külalist