PÖFF: Filmiveeb soovitab täna "Mongat"

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Ralf » 03. Detsember 2010, 01:48

"Monga" hävitab elusid.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas lostinthemist » 06. Detsember 2010, 03:03

Mina kui rebeli ideest kinni pidav kohusetundlik tartlasest filmivaataja läksin "Mongat" vaatama, mis oli ühtlasi esimene ja viimane PÖFFi film see aasta. Olgu ka öeldud, et lugesin Soprano & Ralfi ängistavaid ning 'väldi-kui-katku' kommentaare, et lootus saada head PÖFFi kinoelamust on väga grandioosselt minimaalne. Aga see kõik omandas tühise tähtsuse, sest kui vaatasin kava, mõeldes, mida vaatama minna, siis "Monga" näis olevat üsna intrigeeeriv ja hea valik igavalt üksluise õhtu veetmiseks jäises jõesiseses Tartus. Niivõrd kuivõrd intrigeeriv oli sisututvustus ilusasti kaunistatud PÖFFi kodukal ja trailer, negatiivsed kommentaarid selle olid vajunud täiesti põhja unustustehõlma.
Pean siiski nõustuma, et esimene pool "Mongast" oli tõepoolest parem kui teine pool. Algus oli väga hea, keskpaik jättis natuke külmaks, kuid lõpp võttis ohjad uuesti kätte, tegevustik läks pingeliseks ja otsad viidi kokku. Lühidalt öeldes, vaatamata unisele keskpaigale, ma väga nautisin kinoelamust ja 2 tundi Cinamoni kiiktoolil istumist möödusid üllatavalt kiiresti, et minu peast olid minema pühitud kuldaväärt mõtted, mis kell võib olla. PÖFFi parim linateos? Kindlasti mitte, ma ei saaks ka seda väita, sest need yippee-ki-yeah mother******id ei toonud pooltki häid filme Tartussegi, mille tõttu PÖFFi ootusärevus oli kadunud kui tina tuhka. Kuid ma võin kindlalt öelda, et tegemist pole hiina 1/10 pasaga. Korrigeerin, Taiwani 1/10 pasaga, kuid ma ei taha nüüd ka alustada debatti 'hiina pask 1/10 vs taiwani pask 1/10', seega loodan, et selles suhtes toimub 3L süsteem - Long Live Love. Isiklikult ei suuda otsustada, mis hinnet filmile panna, olen 6 ja 7 vahel. 6,5/10 ehk?
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Eelmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist