Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas eerik » 29. November 2010, 00:41

Giemenes lietas
Pilguheit Läti kolkaküla igapäeva elule, kus inimesed elavad puntras kusagil lagunevates hurtsikutes ja kus mõnel ei möödu ühtegi päeva kainena. Film kajastab elu üsna objektiivselt, ilma et selle tegijad või kangelased võtaksid seisukohti ja jagaksid süüdustusi. See viimane ongi paljude dokumentaalide puhul valukohaks, võetakse kindel seisukoht ning probleemistikku käsitletakse väga pinnapealselt ja ühekülgselt. Selle filmi puhul seda viga ei tehtud. Üldiselt oli sündmustik väga halenaljakas, rohkem siiski hale ning lausa kurb. Kahjuks leiab sellist elu laialdaselt ka Eestis.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Trash » 29. November 2010, 01:00

Pilt
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Defexer » 29. November 2010, 09:37

Pilt
Joshua Tree

Tänapäeva Transporter, palju kordi vaadatud kuid siiski ma vaatasin uuesti. 4/10
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas kbong » 30. November 2010, 19:55

Pilt
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas rauls » 30. November 2010, 22:06

"Hævnen" ehk "In a Better World" - 8/10

Korralik draama. Jällegi selline film, mis arutleb vägivalla kasutamisest pingeliste olukordade lahendamiseks. Mõnes olukorras võib tõesti rusikapoliitika kasutamine isegi rahustada situatsiioni (annad tüübile pasunasse ja ta jätab sind rahule). Enamjaolt ei saa lahendada vägivallaga probleeme, mida antud film üritabki tõestada. "Taevariik" on inimlik lugu ensekehtestamisest, aga ka andestuse otsimisest. Film kulgeb paraja tempoga ja on huvitav.
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Mr.Pompeij » 30. November 2010, 22:23

Ka mulle "Taevariik" hästi meeldis! Loodan, et äkki pannakse PÖFFil üheks lisaseansiks just see film. Saadaksin ülejäänud pere ka seda vaatama.
Meeldis ka film "Metsasügavuses" (Au fond des bois). Lugu oli küll lihtne, kuid näitlejad olid head ja film lummas. Prantsusmaa loodus on imeline.
Mr.Pompeij
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas eerik » 01. Detsember 2010, 01:11

Kelione per Lietuva
Mingi väga entusiastlik britt otsustas teha filmi, mis võrdleks tänapäeva Leedut ligi 20 aastat tagasi olnuga, kui ta esimest korda Leedus käis. Ei olnud hea film. Tehniliselt ka saast. Kohal olid nii see britt, filmi režisssöör kui ka mingi Leedu saatkonna töötaja, kellest hakkas kahju, sest enamus inimestest jooksis pärast seanssi saalist minema, mina nende hulgas.

Sievietes un sargi
Plaanisin filmi ajal magama jääda, kuid mingil põhjusel ma seda ei teinud ja jäin filmi vaatama. Afganistanis ja teistes islami riikides on kohtusüsteem ikka väga idiootne, kuid hea on teada, et vähemalt naistevanglas on head eluolud. Kohal oli ka filmi režissöör ning enamus publikust jäi pärast seanssi kiiret küsimused-vastused vooru kuulama, mina nende hulgas.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 02. Detsember 2010, 00:40

Pilt

6/10
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas null » 02. Detsember 2010, 21:17

Pilt
so what
Kasutaja avatar
null
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas rauls » 02. Detsember 2010, 23:15

"Hjem til jul" / "Home for Christmas"

Hetkeseisuga paremuselt 2. film tänavusel PÖFFil. Selles linateoses on mitu liigutavat lugu headusest ja südamevalust. Sisu ülesehitus on väga huvitavalt teostatud. On palju tegelaste liine, mis osaliselt ka põimuvad (umbes nagu "Sügisballis" või Paul Haggise "Crashis"). Film on kohati tore ja vaimukas, kohati aga kurblooline. Mulle läks tegelaste saatus korda. Sisu on tõesti tugev ja ega ka lavastuse kohta pole ühtegi halba sõna öelda. Tegu on suht tüüpilise mulle meeldiva draamaga. Tahaks rohkem selliseid filme!

8,5/10
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 03. Detsember 2010, 00:35

Pilt
Sünniõigus/Birthright/Saitai

Kummaliselt kaunis ja häiriv kättemaksudraama. Totaalne vastand "Külmadele kaladele". Väga värskendav elamus nii opetöölt, stseenide ülesehituselt, sisu arengult kui ka õõvastava kättemaksu läbiviimise poolest.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Trash » 03. Detsember 2010, 01:31

Pilt
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas MNC » 03. Detsember 2010, 13:25

Broderskab(Brotherhood]: 3/10

Pilt
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"

http://realmnc3.blogspot.com/
Kasutaja avatar
MNC
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas eerik » 03. Detsember 2010, 22:53

Väga lühidalt:

Des hommes et des dieux
Siiani lemmik uutest filmidest PÖFF-il (üleüldiselt võttes on lemmik siiski Seitse samuraid) ning üks selle aasta parimatest. Hindeks väga tugev 4.

Lásky jedné plavovlásky
Polnud ühtegi Formani Tšehhoslovakkia perioodi filmi näinud. Nüüd siis olen. 3

Miesten vuoro
Väga avameelne ja emotsionaalne dokumentaal. Meeldiv üllatus oli lõputiitrites ka Eesti Rahvushäälingu nime ja logo näha. Ilmselt on film siis ka varsti ETVs. 4
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 06. Detsember 2010, 14:21

Pilt

http://www.imdb.com/title/tt1236250/

Üldiselt ma ei seedi prantsuse keelt/filme aga see meeldis väga. Ja mitte ainult oma erootilise alatooni pärast :P

Eraldi tõstaksin esile peaosatäitjat. Väga hästi valitud ja täitsa hästi roll mängitud.

Kuigi oli väikseid kalu, annaks ikkagi 7/10.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist