Moderaator: Meeskond
Loop kirjutas:ma ei saa aru mida see phiiniks siis elus nii suurt korda on saatnud et tast vaja dokumentaal teha ...minu meelest tavaline hollywoodi käli .
ei huvita ega vaaata -1/10
Loop kirjutas:ma ei saa aru mida see phiiniks siis elus nii suurt korda on saatnud et tast vaja dokumentaal teha ...minu meelest tavaline hollywoodi käli .
eerik kirjutas:Esmaspäeval Sõpruses käies kuulsin asjapulkade juttu, et sarnast pealkirja ("Mina olen ikka siin") nad sellele filmile kindlasti ei pane.Loop kirjutas:ma ei saa aru mida see phiiniks siis elus nii suurt korda on saatnud et tast vaja dokumentaal teha ...minu meelest tavaline hollywoodi käli .
Madalalaubalise ignorantsi musternäide.
eerik kirjutas:Avameeldelt rääkides... mine otsi kuskilt mõni laetud tulirelv, pista selle toru endale suhu ja vajuta päästikut. Kui sul pole õrna aimugi, kes on Joaqin Phoenix või mida ta viimase paari aasta jooksul tegi, võid enda hülgemöla endale jätta. Ära räägi asjadest, millest sa mitte midagi ei tea.
Loop kirjutas:ma ei saa aru mida see phiiniks siis elus nii suurt korda on saatnud et tast vaja dokumentaal teha ...minu meelest tavaline hollywoodi käli
Kickflick kirjutas:Forza kirjutas:uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Ei oleks iial uskunud, et ma milleski eerikuga ühel nõul suudan olla, aga seekord...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist