Jalgpall

Jalgpall, korvpall, sumo, kettaheide - ühesõnaga alateema spordi jaoks!

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Garli » 03. November 2010, 01:23

Lausa lust oli vaadata, kuidas Bale ümber Interi penskarite konstantselt ringe jooksis ja igatepidi kaitseliinist läbi sõelus. Lucio ja Maicon olid täiesti võimetud.

Spursi mänguga paralleelselt vaatasin Bursaspor vs Man Utd, kus United võttis turvalise 3-0 võidu, kuid mäng ise oli metsikult igav. Väravad Fletcher'ilt, Obertan'ilt ning Bebe'lt
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 03. November 2010, 11:28

Heh, Bale on sõge, tema peale läheb väga suureks ralliks suurklubide vahel, selle peale võib mürki võtta
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 07. November 2010, 21:03

Kena nädalavahetus: United võitis (napikas!), Chelsea ja Arsenal kaotasid. Pool vs Chelsea oli muide tõsine kvaliteetjalgpall, väga hull andmine 90 minutit jutti. Man City suutis täna kahjuks võita.

Kolmapäeval uued mängud, nende hulgas kauaoodatud Manchesteri derby.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hint » 07. November 2010, 21:26

Ära veel magama mine, Madridis ka täna üks derby. Rooma derby oli ka täna btw, roma võitis lol.

Siiamaani ei saa aru tho, et kelle poolt ma pooli m2ngus olin üldse. Mõistus ütles pool, et tiitel ikka l2hemal oleks, aga avastasin end tihti ikka nende vastu elamas. Samas ebasümpaatsemat tiimi kui chelski annab ka ikka leida, raske valik
Kasutaja avatar
hint
Eliit

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 07. November 2010, 21:57

hint kirjutas:Samas ebasümpaatsemat tiimi kui chelski annab ka ikka leida
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 07. November 2010, 22:37

Word, kriitik
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 07. November 2010, 23:56

See 'minu lemmik on parem kui sinu lemmik' on nii mõttetu netivaidlus, et ma ei hakka isegi midagi ütlema.

Vaadake parem Real vs Atletico derbyt SIIT. Kohe hakkab teine poolaeg.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 08. November 2010, 00:00

hästi täiskasvanulik argument: hint alustas
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hint » 08. November 2010, 01:18

Oi Garli Garli, internetis jalgpalli üle vaidlemine on keskkond, kus tuleb igasugunegi ratsionaalne mõtlemine ja enesekriitika ära unustada, lihtsalt pohhuilt kõigist kahuritest igas suunas tulisatda ja vastasest ilma ta argumente isegi kaalumata lihtsalt täiest jõust üle karjuda. Ei tea kuidas sa sellest kuulnud polnud enne.

Igastahes ma eelnevalt tegin vb chelskile tsipa liiga. City on nimelt veel ebasümpaatsem. Ja ainus põhjus, miks liverpool nii jube pole atm, on kuna neist on lihtsalt hale hakanud lõpuks. See võib varsti ka muutuda

Teemase ka natuke:
Spoiler :
Aga kurat, kui su klubil on venelasest omanik, ostetud success, itaalia treener, terve squad täis räigeid munne, enamik on koledad neegrid ja klubi on edukas ka veel..mida veel mul vaja?
Kasutaja avatar
hint
Eliit

PostitusPostitas Forzelius » 08. November 2010, 01:43

hah, good one, hint, suht täppi. Samas, ei tea, ma isegi veidi naudin seda never-ending lõõpimist manu fännidega, ma ei tea, kuidas te.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 08. November 2010, 02:13

.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas hint » 08. November 2010, 13:22

Kingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.
Kasutaja avatar
hint
Eliit

PostitusPostitas Garli » 08. November 2010, 17:45

hint kirjutas:Ei tea kuidas sa sellest kuulnud polnud enne.
Olen ikka, aga alati ei viitsi ju selliste asjade pärast vaielda. Logish, et igaüks peab enda lemmikuid teiste lemmikutest paremaks ja sümpaatsemaks.
hint kirjutas:City

Täielik tsirkus, ma ütlen. See naftakunn või kesiganes mängib real-life Football Manageri. Kui ostuaken kinni poleks, siis tõenäoliselt ostaks nad isegi iga kergelt viga saanud mehe asemele kohe ulmelise summaga mingi uue tegelase. Chelsea oskas vähemalt oma ulmeliste summade eest kokku ostetud tiimi liigat võitma panna, City ilmselt mitte - vähemalt mitte lähitulevikus. Siiski, sümpaatia mõlema tiimi vastu täielik null.

'Pool on nii nagu ta on. Neile olen isegi päris kõvasti kaasa elanud (vihje: CL 2005 ja 2007 finaalid, sest Milanit ma... (lõpetage ise lause))

Tegelt, võiks proovida ennustada, et mis seisud suurtes liigades kevadeks on. Shoot!
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 08. November 2010, 18:43

Pooli vahepeal loogishheitisin, kui Milanile ära tegid 2005, kuid ülimagus kättemaks oli mu lemmikmängija läbi 2007. Samas viimased aastad on lihtsalt sümpaatne klubi ja Inglismaal teised lemmikud. Selles mõttes ongi lohutus, et pärast eilset kaotust sai vähemalt Pool parema seisu

Liigad:

Serie A: 1. Milan, 2. Juventus, 3. Inter

Tõsiselt usun Milani vaatamata mõnedele probleemidele, mis lahendust vajaksid (KAITSE!!!!!), usun, et võtavad ära.
Juventus on samuti heas hoos, pakun, et jäävad napilt teiseks
Ja nii kahju kui sellest ka pole, siis Benitez, kes mulle treenerina sümpatiseerub, ei suuda Interit kuuenda järjestikuse tiitlini viia

La Liga: 1. Real Madrid, 2. Barcelona, 3. Villareal

Mourinho on kuidagi liiga epic hea treener, usun, et suudab võiduni viia küll. Barca kütab väravaid rohkem, aga kahtlen, et ära panevad. Villareal on hea noor tiim, võivad kolmandaks jääda küll.

Premiership: 1. Chelsea, 2. Arsenal, 3. ManU

Arvan, et Chelseal on siiski praegu liiga hea koosseis ja vorm, et mitte ära võtta. Arsenal jääb umbes 5 punniga maha, on nad ka tegelt päris hea tiim, kuigi ära vajunud tavaliselt hooaja teises pooles, see aasta, usun, läheb teisiti. ManU'l on vaja saada stabiilne rünne tagasi enne kui tiitlist rääkida maksab. Van Der Sari parimad päevad, tundub, et on ka möödas, nii et mõelda parem sellele, kuidas puur kindlustada.

minu sendid
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hint » 08. November 2010, 20:18

Garli kirjutas:See naftakunn või kesiganes mängib real-life Football Manageri.

Juba ammu selge, et seal mängitakse chiitidega FMi. Editoriga lisad oma klubile paarsada milli või kui palju hetkel vaja, umbes sama teema lol.

Liigadest Itaalias on Milani klubid paberil vähmalt teistest ikka selgelt üle, suurim erinevus eelmine hooaeg oli pigem treenerites, nüüd on suht vastupidi see faktor seal. Loota tuleb ikka Juve tuhast tõusmist ja et mõni Roma klubidest nt suudaks overachivida nagu eelmine hooaeg. Samas isegi Rafa ei tohiks olla suuteline sellist tiitlimasinat vaid ühe hooajaga ära lõhkuma, seega kardan siiski, et Inter võtab lõpuks oma napilt Milani eest.

Inglismaal jälle ManUtd vs Chelsea, raske uskuda, et ManU on suutnud vahe ainult kahe punkti peale sebida, arvestades kui palju paska nad läbi on ikka lasknud, halvasti mänginud ja kuidas Chelsea lihtne graafik ja korralik mängupilt on olnud. Kui asjad hakkavad vastupidi minema(ManU saab ka lõpuks vormi ja Chelseal mõned võtmevigastused/vormi langus vms) võib hooaeg ikka väga huvitavaks minna. Ei näe Arenalil jätkuvalt tiitlimeeskonda, selleks oleks ikka väga palju joppamist vaja, aga top4 eest peaksid olema suutelised võitlema küll Tottenhami ja teistega. City on liiga wild card, erinevalt Garli skeptismist, usun et nad on tegelt täitsa võimelised sekkuma tiitliheitlusesse juba see hooaeg.
Suht lampi pakuks nt: Utd, Chelsea, City, Arsenal, Tottenham, Everton, Liverpool, NU, Villa, Bolton, Fulham, Blackpool(!), Sunderland...Samas 2 promoted klubi top halfis oleks suht ootamatu ikka lol.

Hispaania liiga = El Clasico suht, aint siis olen viitsinud mõnda mängu nata jälgida, kui liveskoorist oln märganud et mäng hakkab juba lõppema aga üks kahest ei juhigi veel.

Btw kogu see prognoosimine jms on aint stating the obvious, mida üldlevinumat ja üllatustevaesemat jama pakud, seda rohkem täppi läheb, see on lihtsalt statistika ja matemaatika.
Kasutaja avatar
hint
Eliit

EelmineJärgmine

Mine Sport

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline